aaayacht
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- simon
- aktívní jachtař
- Reputace: 1
Re: aaayacht
opravdu nikdo nemate zadnou zkusenost?
aaayacht
tak já mám jednu kušenost. Když jsem vybíral loď pro karibik, tak se jim nějak podařilo se nakontaktovat na nás, loď bez předchozí domluvy jakože objednali a byla to ta samá, kterou mi nabídla "moje" agentura, s kterou pluji již mnoho let a která měla opci pro mě jako zákazníka. Tak jsem je nechal vykysnout a nic. Pak se pán ozval, že co teda s tou lodí, že ji objednali, tak jsem mu slušně řekl, že jsem nic neobjednal a konec. Pro mě to je jedna z těch firmiček, které loudí po internetu, sbírají či spíš kradou kontakty a podlézají zákazníkům. A i to jméno nevzbuzuje ve mě důvěru, to si asi půjčili od aut.
- simon
- aktívní jachtař
Lakomec píše:Pro mě to je jedna z těch firmiček, které loudí po internetu, sbírají či spíš kradou kontakty a podlézají zákazníkům. A i to jméno nevzbuzuje ve mě důvěru, to si asi půjčili od aut.
presne identicky pocit mam z te firmy tez ... no nic, za mesic dodam realne info jak to dopadlo
vilma píše:Kolem nás je spousta úsměvných věcí, jen je vidět. To jméno vypůjčené od AAAUT by mělo, aby stejně zafungovalo v seznamech, být YAAACHT. Ách jo, proč já nemám poradenskou firmu(ale když ta jejich inspirace je adrenalin aqua atd., tak to je jasně že jiná)
Teda promiň Vilmo ale dovolím si menší poznámečku: právě proto mají tři A na začátku aby byli v abecedně řazených seznamech na prvním místě. V tvém uváděném případě by YAAACHT byly na skoro na konci abecedy.

- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
já to myslela tak, že pokud bude název firmy pod aaa, tak bude někde ve "Zlatých stránkách" v oddíle A na začátku, kde nikdo /asi/ jachty nehledá,
a pokud bude název yaaa..., tak to už bude v oddíle Y kde lidi /možná / hledají něco od yachet a název firmy se tak dostane na první místo mezi yacht. firmami. Líp to neumím vysvětlit.
Možná je to celé hloupost, v každém případě ať se jim daří.
a pokud bude název yaaa..., tak to už bude v oddíle Y kde lidi /možná / hledají něco od yachet a název firmy se tak dostane na první místo mezi yacht. firmami. Líp to neumím vysvětlit.
Možná je to celé hloupost, v každém případě ať se jim daří.
Naposledy upravil(a) vilma dne pon dub 20, 2009 10:21 pm, celkem upraveno 1 x.
Na co se přesně ptali jsem popisoval cca před rokem v jiném vlákně. Jmenuje se to něco o HR papírech a jejich platnosti. Hledej Šmudlo.
A pokud chceš vědět jak probíhá školení, musíš uvést s kým to jdeš dělat. Každý to školí trochu jinak. Ale všichni s cílem, aby jsi to v pohodě udělal.
Také jedu za tři týdny připravovat na zkoušky...

A pokud chceš vědět jak probíhá školení, musíš uvést s kým to jdeš dělat. Každý to školí trochu jinak. Ale všichni s cílem, aby jsi to v pohodě udělal.
Také jedu za tři týdny připravovat na zkoušky...

- simon
- aktívní jachtař
JardaF píše:simon: Delal jsi s nimi kapitansky kurz? Mohl bys to kdyz tak trochu rozvest, kdybys mel chut? Jaka byla napln, co zkousky atp.. Jedeme za tri nedele taky na kurz a lapam informace kde se da...
zkousky jako takovy nejsou problem (Zadar), mne se hlavne libil pristup k veci, ktrej nebyl o zkouskach, ale spis o realne praxi, vcetne MOB za ne uplne slunecneho a klidneho

- JardaF
- zkušený harcovník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Baharis: Jasne, ja jen bažím po nejčerstvějších informacích
btw - my jedeme v termínu od 9.5. - možná se někde potkáme?
No jo, ale to je za 14 dní, ne za tři týdny jak jsi psal. Hrozně to letí...
Se teda nepotkáme. Ale kdyby s někým jiným, budu od 25.4. týden a od 16.5. čtrnáct dní, pokaždé z Mandaliny. B.

btw - my jedeme v termínu od 9.5. - možná se někde potkáme?
No jo, ale to je za 14 dní, ne za tři týdny jak jsi psal. Hrozně to letí...
Se teda nepotkáme. Ale kdyby s někým jiným, budu od 25.4. týden a od 16.5. čtrnáct dní, pokaždé z Mandaliny. B.
Pripajam sa k pozitivnym ohlasom a tiez mozem tuto firmu odporucit.
Absolvoval som s nimi v lete r.2007 aj dovolenku a na jesen som sa konecne odhodlal a spravil som si aj kapitansky kurz. Kurz prebiehal, tak ako vravi Simon, hlavne prakticky-od manevrovania v pristavoch, navigacie. kotvenia az po vymenu kotevneho svetla a vyuzitie harnesov v burke
teoriu sme sa ucili popritom, kedze sme boli stale nalodi.
Min rok som mal objednane 4 lode a tento rok mam od nich objednane 3 lode a neboli ziadne problemy.
Da sa teda povedat ze ich mam preklepnutych z kazdej strany a som spokojny..Min rok som ich doporucil znamemu na kurz a tiez bol spokojny.
Absolvoval som s nimi v lete r.2007 aj dovolenku a na jesen som sa konecne odhodlal a spravil som si aj kapitansky kurz. Kurz prebiehal, tak ako vravi Simon, hlavne prakticky-od manevrovania v pristavoch, navigacie. kotvenia az po vymenu kotevneho svetla a vyuzitie harnesov v burke

Min rok som mal objednane 4 lode a tento rok mam od nich objednane 3 lode a neboli ziadne problemy.
Da sa teda povedat ze ich mam preklepnutych z kazdej strany a som spokojny..Min rok som ich doporucil znamemu na kurz a tiez bol spokojny.

S aaayacht jsem delal kapitana i pujcoval lod. Jsou vstricni a vzdy pomuzou. Jsou to aktivni jachtari takze k vode maji blizko a vedi o cem mluvi. Za me muzu jen doporucit. Ze nejsou zadny gigant mi nevadi spis naopak.