PŘÍČESTÍ MINULÉ
Moderátor: vilma
- halladin
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 2
To bisme mohli fakt zkusit. A taki bich mohl postavit barák z Itongu, jen jestli bi ti tvárnice nezměkli, a domek se mi nerozsipal.

Naposledy upravil(a) halladin dne čtv zář 18, 2008 6:14 pm, celkem upraveno 1 x.
Že je toto vlákno oddechové, je naprosto jasné, že z toho navíc uděláte vlákno sloužící jako skupinové antidepresivum, je zkrátka neuvěřitelné, obávám se ale, že takto bude naprosto nevhodné /zdraví nebezpečné/ pro labilnější jedince. Někteří to asi duševně neunesou. Že by už podzimní deprese?
Bude to chtít Vilmu, aby diagnostikovala tyto zajímavé příznaky,
případně davida, aby vás vrátil do reality.
Pepa

Bude to chtít Vilmu, aby diagnostikovala tyto zajímavé příznaky,

případně davida, aby vás vrátil do reality.

Pepa
Až jsem si z toho vzpoměl na dětsví, to jsme tehdá zpívaly jednu známou písničku, a všichni se mnou:
Helke medreeke nesedevej e peteke, helke medreeke nesedevej tem, v petece se vede teče pedemele tveje veče, helke medreeke nesedevej tem....
Jyšty žy yž sy ty dýl nypymytyjy, ty by byly dlyyhy blbyst.
zdrivim všichni přitili dibri nilidi, mirks
Helke medreeke nesedevej e peteke, helke medreeke nesedevej tem, v petece se vede teče pedemele tveje veče, helke medreeke nesedevej tem....
Jyšty žy yž sy ty dýl nypymytyjy, ty by byly dlyyhy blbyst.
zdrivim všichni přitili dibri nilidi, mirks
- pecho
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
změna názvu tématu-návrh
Vzhledem k tomu, že toto téma může někoho iritovat, dovolil bych si navrhnout změnu názvu, z "příčestí minulého" na "příčestí trpné"
Zdraví Pecho
2 Papito, asi bych napsal "biydla" případně poznámku-nehodící se škrtněte
Zdraví Pecho

2 Papito, asi bych napsal "biydla" případně poznámku-nehodící se škrtněte

- teista
- aktívní jachtař
- Reputace: 1
Můj bláhový počinek byl tvrdě ztrestán. Leč nezůstal jsem sám. V čase nejtěžší krize vstoupil na scénu lynx s nesmlouvavou opozicí a Papito dokonce přizval na pomoc můzu poezie. Ano ano, teď můžete vy poražení rozvratitelé jazyka přemýšlet o svých bidlech či bydlech. Jen Vám to prospěje. A nezapomeňte!!! vše co je živé a rodu mužského, žádá si v minulém čase čísla množného vždy měkké I. Vše ostatní pak tvrdé Y.
teista

teista
to Papito Bydlo i bidlo
Obě "b-dla" nelze napsat. Nemá smysl ! Bydlo i bydlo jsou dvě věci, které se jen shodou náhod shodně vyslovují. Takže spadlo bydlo i bidlo.

- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele: