Kotvení v Primoštenu
Kotvení v Primoštenu
Kotvení v Primoštenu přesto, že je drahé, bývá dost obsazené. Využil jste někdo možnost rezervovat si kotvení na určitý den telefonicky na čísle uvedené v 888mičkách?
Taxaa
Jak píše Baharis, k ceně za vyvázání v přístavu chtějí 200 Kn navíc, což je celkem raketa. Bóje je účtována myslím 2/3 ceny a kotvení dle jejich regulí problematické.
Konkrétně já to ani jako provokaci neberu. Je to prosté a jednoduché vyjádření základního principu obchodu. Zákon nabídky a poptávky. Primošten je N.1, TOP, málo je žádanějších. A čím větší je přetlak na stání, tím může být cena větší cena. Protože jsou součástí nějakého ceníkového celku, tak za stání asi víc vybírat nemohou. Ale našli si volnou položku, kterou je denně ochotno zaplatit mnoho lodí.
Až se tam v té "tvé" Latsi bude denně vyvazovat v zátoce cca 50 lodí, také možná začnou místní přemýšlet obchodně .....
To samé samozřejmě platí i o dalších vyzdvihovaných lokalitách, ať na jihu tak na severu.
Až se tam v té "tvé" Latsi bude denně vyvazovat v zátoce cca 50 lodí, také možná začnou místní přemýšlet obchodně .....

To samé samozřejmě platí i o dalších vyzdvihovaných lokalitách, ať na jihu tak na severu.
Primošten kotva
Myslím, že kotvení v Primoštenu dnes už reálné není. Uvnitř bazénu u pole s bójkami určitě ne. Za předpokladu, že je platný předpis, že není dovoleno kotvit 300 m od bójí (myslím,že to tu je někde na fóru), tak je tam kotvení "nedovolené". Snad jen na té straně zátoky pod silnicí směrem na Kremik.
- JaOCZ
- aktívní jachtař
- Reputace: 110
- Kontaktovat uživatele:
bedrich píše:"Naštěstí kotva je v Primoštenu stále grátis"![]()
Právě že už není. Psal jsem o tom konkretně v srpnu 2014 a taky v červnu 2013.
Zdravim,
Kotvil jsem tam ve stredu (15/7/15), nic jsem neplatil. Ktery Chorvatsky predpis zakazuje kotveni 300 m od boji?
Kazdopadne okolo na kotve stalo odhadem dalsiich cca 20 lodi.
H.
- JaOCZ
- aktívní jachtař
- Reputace: 110
- Kontaktovat uživatele:
Jestli vzdali nebo ne, to nevim, ale nikdo neobjizdel a to bylo molo i boje uplne plne. o zakonnosti takoveho pronajmu si myslim sve, ale Chorvatsko je Chorvatsko
Nedokazu si predstavit, jak me vyhodi, kdyz stojim na kotve
Ani v 888 ci novem Pilotovi se o nicem takovem nepise.
Kazdopadne dnes je v Trogiru asi 40 stupnu, voda krasnych 26, holky porad pekne.
Dopbry vitr
H.

Nedokazu si predstavit, jak me vyhodi, kdyz stojim na kotve

Ani v 888 ci novem Pilotovi se o nicem takovem nepise.
Kazdopadne dnes je v Trogiru asi 40 stupnu, voda krasnych 26, holky porad pekne.
Dopbry vitr
H.