Ja to tu budem milovat tak sa zda (ospravedlnujem sa tomu ktory nerad cita prispevky bez diakritiky ale neda sa inak

)
Err_ som myslela, ze si pri tom prispevku kde sme na seba vcera narazili mal len zly den, ale ono to vyzera na osobnostny level.
Jednou vecou je, ze sa stale zastavam tych, do ktorych sa kope, druhou ze narazam na Teba v temach kde sa ludia pytaju veci co ma priamo zaujimaju - takze ked urazas jeho urazas zakonite aj mna.
A teraz nieco k Tvojmu odporucaniu aby si nastudoval veci sam a zistoval. Dosla som na toto vlakno aj napriek tomu ze som kotvila v radoch desiatokkrat, v rovnakom pocte som viazala lod k molu ci inej lodi, obvykle s vetrom ktory ostatni povazuju za problem. Tak preco som tu? Lebo ked som to robila dostavala som priame povely co kedy robit kam sa presunut. Okay nemusime sa bavit o viazani lode v marine, lebo tam uz mi bolo v klude vysvetlene co preco robim, ale aby sa mi sefko zveroval preco mi prikazal zastavit kotvu potom spustit, preco ju nechal na dlzke ako ju nechal, na to som sice odpovede dostala ale po par hodinach ked uz som tu situaciu nemala v zivej pamati a v anglictine vo chvili ked ta moja nebola uplne high class... tak aj preto sa to ludia pytaju. Mozes mat skusenosti s pracou vo dvoch ale v momente ked sa rozhodnes ist na more sam sa (podla mna) vsetko meni... a otazka mi pride uplne standardna...
Este taka vtipna prihoda aby si si mohol rypnut... ja tvoj postup ohladom samovzdelavania aplikujem od narodenia. Vsetko si najdem, vsetko technicky pochopim, naucim sa ako sa to robi... tak som sa naucila podla navodu viazat uzly... trvalo mi to asi tyzden, naucila som sa ich vsetky.... a vies co? Ked sa naucis viazat uzly podla prirucky na internete, tak ta v porte vsetci vysmeju. Postup je neefektivny, zdlhavy, a komicky.
Potom dojde jeden chudak ktoremu je fakt trapne s akymi dementmi to tam travi cas, vezme ta stranou a za hodinu ta nauci vsetky uzly tak aby si och vedel vo vhodnej situacii pouzit.
Len tolko som k tomu chcela povedat.
Asi sa s Tvojim pristupom budeme v diskusiah stretavat castejsie, tak by som sa rada predstavila, ja som Livia.