pan.fotograf píše:... co nejblíž hrázi = nejmenší možnost zamrznutí....
Z čeho tak usuzuješ? Má to nějaké fyzikální zdůvodnění?
Mě se to jeví spíše přesně naopak, umístit loď co nejblíže vtoku do přehrady - tam přitéká "teplá" spodní voda z Kamýku.
pan.fotograf píše:... co nejblíž hrázi = nejmenší možnost zamrznutí....
david píše:Martine, už jsi na Slapech zažil když zamrzlo tak 20cm ledu, odpustili přehradu o, jak píšeš, pár decimetrů a voda znovu zamrzla. V zátokách a na jezeře při břehu se tím udělaly dvě vrstvy ledu, mezi nimi vzduch, tak 50 - 60 čísel. chodit se po tom nedalo, nevěděl si, kdy to praskne. Časem ta vrchní vrstva praskala ve velkém, bořila tu spodní a plavalo to všechno. I obyčejnej vítr dokáže kru pěkně rozjet a vzhledem k její hmotnosti to není úplně sranda.
pan.fotograf píše:Neřeš důvody, proč nechávám lod´na vodě přes zimu. Ber to jako fakt. Jde mi o to snížit na minimum poškození, resp. předejít poškození vůbec. Takže já tu lod´právěže zamrznout nechci nechat. Už jsem tady nalezl pár rad hlavně od Davida, ale kalové čerpadlo asi neudržím v chodu na autobaterku bez fotovoltaického dobíjení.
Takže hledám mechanické řešení - obložím trup kládami, petkami a budu jezdit týdně vysekávat. Možná bych v případě největšího harakiri dokázal vyrabovat bufíka z obytňáku, ale na naftu nemám nádrž + by to chtělo další autobaterii a ta kapacita by vydržela na jak dlouho ? Na 3-4 dny chodu ? Vzhledem k průběhu posledních zim tajně doufám, že voda vůbec nezamrzne.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host