ERROR 500 - Internal Server Error!
The following error occurred:
The requested URL caused an internal server error.
If you get this message repeatedly please contact the webmaster.

Baharis píše:Následovat bude finálové kolo, jehož hlasování vyhlašujeme od 1.10. do 31.10. Je to s ohledem pro možné použití fotek na kalendáři portálu a jeho přípravy, aby byl nachystaný do Nového roku.
Souběžně budou vyhlášená témata nového ročníku, který pojede od 1.10., zase do 31.8.2013. Jestli jsou ještě nějaké návrhy na téma které dosud nebylo zařazeno, změnu uvítáme. Je na to víkend.
Baharis píše:Kolem páté - šesté by mohl Libor, pokud bude generální partner tak on, vyhlásit výsledky fotosoutěže.
spuzva píše:Dobrý večer,
rád bych vám všem poděkoval za vaše hlasy ve fotosoutěži v roce 2012 a za celkové hodnocení fotografií za rok 2012, kde jsem k mému údivu zvítězil. Neskrývám, že jsem to nečekal a výhra mne samozřejmě velmi těší.
Bohužel mi pracovní povinnost nedovolí se zúčastnit slavnostního vyhlášení 26.1. v Hodoníně, protože v té době se budu nalézat na druhá straně Atlantiku.
Ještě jednou díky všem, hodně dobré zážitky v roce 2013, hodně zdraví všem a těším se na vaše fotečky.
Libore, Tobě také ještě jednou díky,
Jirka
dedko píše:spuzva píše:Dobrý večer,
rád bych vám všem poděkoval za vaše hlasy ve fotosoutěži v roce 2012 a za celkové hodnocení fotografií za rok 2012, kde jsem k mému údivu zvítězil. Neskrývám, že jsem to nečekal a výhra mne samozřejmě velmi těší.
Bohužel mi pracovní povinnost nedovolí se zúčastnit slavnostního vyhlášení 26.1. v Hodoníně, protože v té době se budu nalézat na druhá straně Atlantiku.
Ještě jednou díky všem, hodně dobré zážitky v roce 2013, hodně zdraví všem a těším se na vaše fotečky.
Libore, Tobě také ještě jednou díky,
Jirka
Spuzva, ja Ti gratulujem a teraz keďže sa nemôžeš kvôli pracovným povinnostiam zúčastniť na slávnostnom odovzdávaní cien v Hodoníne, tak sa vyskytol menší problém, ako sa ti odovzdajú ceny ktoré si vyhral. Mne sa hlavne jedná o tú slivovicu ktorú som prisľúbil víťazovi.
No, sú tu nejaké možnosti.
a) splnomocníš niekoho kto za Teba cenu prevezme a Ti odovzdá...
b) prídeš pre ňu osobne, ku mne (čo je asi hlúposť...)
c) slivovicu vypijú zúčastnený hostia, na Tvoje zdravie...
d) a už ma nič nenapadá, ako to odovzdať, tak sa vyjadri...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host