Fotosoutěž 2011
TashonkaWitko píše: - lze jednu fotku (za predpokladu ze vyhovuje tematicky) zadat opakovane ? A pokud ano, plati to i pro "viteznou fotku mesice" ?
Záludná otázka.

No. Dle mého, Pravidla by se neměla komplikovat a zbytečně bobtnat. A pokud to není zakázáno, je to povoleno. Nemyslím si že by to byla běžná praxe, ale budiž. Otázkou je zda pro pozorovatele, byť to může být fotka zdařilá, nebude již okoukaná. Nemusí to být ta nejsprávnější strategie.
Necháme na soutěžících.

- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- Reputace: 8
Baharis - no je to vicemene teoreticka konstrukce, pravda. Navic, jak spravne rikas, taktika to taky neni nejlepsi. Ale, me proste zaujaly ty klobasy natolik, ze jsem prosel cely svuj mnoha GB archiv a zjistil, ze jsou to vsechno desny "šunty", ze sanci ma tak jedna, max dve fotky ... tak vymyslim jak to zaonacit 

vzhledem k tomuto
a tomuto
vubec nevim jak se k dedkovi zachovat, vubec nevim jestli je to podpora portalu nebo snaha nastvat team
takze dedko mas to u me silne nahnuty ...
... a zase si tak rikam ... moderatorskeho teamu

dedko píše:10 kg pravých maďarských kalbáskov
a tomuto
Baharis píše:Každý zaregistrovaný se může zúčastnit, ale nárok na odměny a postup do finále mají pouze ti, kteří nejsou součástí moderátorského týmu.
vubec nevim jak se k dedkovi zachovat, vubec nevim jestli je to podpora portalu nebo snaha nastvat team

takze dedko mas to u me silne nahnuty ...

... a zase si tak rikam ... moderatorskeho teamu

-
- aktívní jachtař
- Reputace: 20
jerryx píše:vzhledem k tomutodedko píše:10 kg pravých maďarských kalbáskov
a tomutoBaharis píše:Každý zaregistrovaný se může zúčastnit, ale nárok na odměny a postup do finále mají pouze ti, kteří nejsou součástí moderátorského týmu.
vubec nevim jak se k dedkovi zachovat, vubec nevim jestli je to podpora portalu nebo snaha nastvat team![]()
takze dedko mas to u me silne nahnuty ...![]()
![]()
... a zase si tak rikam ... moderatorskeho teamu![]()
jerryx
Ja som pravidlá nevymyslel

- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
Libor píše:Třeba o nejdéle zapálenou dýmku na lodi ve větru 4-5Bft s 5g tabáku....
Ale takovou soutez ja nemuzu vyhrat ... ja "banam" fajfku v marne snaze vymenit smradlave doutnicky za neco civilizovanejsiho ... v opravdovem koureni dymky nemam sanci ... tipl bych, ze favoritem je napr Papito ... takze ani tahle soutez neni fer

-
- aktívní jachtař
Libor píše:Tak jsem taky přispěl...i když nemůžu vyhrát....![]()
Co přidal dedko ty klobásy, mě to mrzí ještě víc.![]()
Kdo to vymyslel?![]()
Ta zvláštní cena měla být právě pro pořadatele, aby si mohli taky trochu zasoutěžit.
Předpokládám že nezůstane jen u fotosoutěží. Už teď mě napadají další dvě.
Libor - jerryx
Neviem prečo do mňa

Napadlo ma, prečo by ste aj vy nemohli súťažiť medzi sebou, MODERÁTORY,ADMINI,TEAM..... Takže....

Som zvedavý aj na vaše fotky, a možno aj ostatný.
-
- aktívní jachtař
Libor
Rozmíšlam nad tým akú receptúru použiť.Maďarské klobásky sú pikantné, a výťazovy to môže vaďiť. Asi to spravým tak, 5 Kg pikantné 5 Kg nepikantné.
Poštou to posielať nebudem, čo keď to poštár zacítí.....
Doviesť autom to sú náklady naviac
Ja to spravým tak, že ích odfotím a pošlem Mailom alebo SZ...
Boat Brno bude 7 až 10 Októbra /Října / Keď to moje zdravie dovolý tak to určite osobne dopravým na ten ceremonial. To ešte dohodneme. Klobás bude 5+5 a neaká rezerva !!!
Rozmíšlam nad tým akú receptúru použiť.Maďarské klobásky sú pikantné, a výťazovy to môže vaďiť. Asi to spravým tak, 5 Kg pikantné 5 Kg nepikantné.
Poštou to posielať nebudem, čo keď to poštár zacítí.....

Doviesť autom to sú náklady naviac

Ja to spravým tak, že ích odfotím a pošlem Mailom alebo SZ...

Boat Brno bude 7 až 10 Októbra /Října / Keď to moje zdravie dovolý tak to určite osobne dopravým na ten ceremonial. To ešte dohodneme. Klobás bude 5+5 a neaká rezerva !!!
A je to zde
Prvních 18 fotografií je zveřejněných a čeká na vaše hlasy
Jen deset dní...
Podívejme se na snímky a zamysleme se který nám něco říká, který bychom si dokázali představit jako velkoplošný doplněk v obýváku, v klubovně. Nemusíme si namlouvat že jsme profesionální fotografové, o tom žádná. Ale je možné (a žádoucí), že v přímé konfrontaci se snímky kolegů se náš pohled na jachtařský svět přes to sklíčko černého nesmyslu, bude zlepšovat.
To je asi to, co přeji této soutěži.
Pokud si svůj snímek nenecháte ohodnotit, nepoznáte zda se líbí pouze vám, nebo i široké veřejnosti.
Přímý odkaz na Fotosoutěž.

Podívejme se na snímky a zamysleme se který nám něco říká, který bychom si dokázali představit jako velkoplošný doplněk v obýváku, v klubovně. Nemusíme si namlouvat že jsme profesionální fotografové, o tom žádná. Ale je možné (a žádoucí), že v přímé konfrontaci se snímky kolegů se náš pohled na jachtařský svět přes to sklíčko černého nesmyslu, bude zlepšovat.
To je asi to, co přeji této soutěži.

Pokud si svůj snímek nenecháte ohodnotit, nepoznáte zda se líbí pouze vám, nebo i široké veřejnosti.

Přímý odkaz na Fotosoutěž.
Jen připomínám, že máme poslední dva dny na hlasování prvního kola.
Stejně jako všichni ostatní netuším, kolik hlasů se sešlo a kdo je dostal. Ale v každém případě si myslím, že se sluší a je vhodné, těm prvním osmnácti odvážlivcům dát najevo, co se líbí a co ne.
Zároveň připomínám, že se souběžně rozběhlo druhé kolo s tématem "Závodní jachting". Zatím dvě foty, no nic moc.

Stejně jako všichni ostatní netuším, kolik hlasů se sešlo a kdo je dostal. Ale v každém případě si myslím, že se sluší a je vhodné, těm prvním osmnácti odvážlivcům dát najevo, co se líbí a co ne.
Zároveň připomínám, že se souběžně rozběhlo druhé kolo s tématem "Závodní jachting". Zatím dvě foty, no nic moc.

- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Tak máme vítěze: http://web.jachting.info/contest/detail?id=3
Bubovi i všem ostatním gratuluji
3 třetí místa....
To těch cen bude trochu více než se počítalo....
Ti co se umístili prosím ať se o svou cenu přihlásí u mne, SZ, mail telefon atd.
A co další kolo, jak jste na tom?
Bubovi i všem ostatním gratuluji

3 třetí místa....

Ti co se umístili prosím ať se o svou cenu přihlásí u mne, SZ, mail telefon atd.
A co další kolo, jak jste na tom?
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Předem se omlouvám, ale nedá mě to. Musím reagovat.
Naopak. Je to lehké. Já mám jednoho.
No proč ne. Pro laika, je to docela dobrý návod.
Napsal jsem k tomu hlasování dost obsáhlý příspěvek, ale nedám ho sem. Byl HODNĚ tvrdý.
Dá se s úspěchem předpokládat, že byste to neskousli. To pochopitelně nechci. Nechci tady vyvolávat žádné kontraverze.
Tak jen stručně, jak bych hodnotil já:
Vítěz, tedy 1 místo mboban
Toto dílko (dílo ???), převyšuje všechny ostatní fotečky, nejméně o tři třídy.
Proto 2 a 3 místo, NEUDĚLENO
Tím nechci zpochybňovat Všelidové hlasování.
Je to jen můj názor a nechci ho dále rozvíjet, ani o tom nějak diskutovat.
Ať žije DEMOKRACIE,
alffa
P.S.
mbobane, GRATULUJI
Tvůj obrázek, bych si do obýváku pověsil. 

Libor píše:Těžko hlasovat, jedna lepší než druhá.
Já mám 3 - 4 vítěze tohoto kola....
Naopak. Je to lehké. Já mám jednoho.

Baharis píše:Podívejme se na snímky a zamysleme se který nám něco říká, který bychom si dokázali představit jako velkoplošný doplněk v obýváku, v klubovně.
No proč ne. Pro laika, je to docela dobrý návod.
Napsal jsem k tomu hlasování dost obsáhlý příspěvek, ale nedám ho sem. Byl HODNĚ tvrdý.

Dá se s úspěchem předpokládat, že byste to neskousli. To pochopitelně nechci. Nechci tady vyvolávat žádné kontraverze.

Tak jen stručně, jak bych hodnotil já:
Vítěz, tedy 1 místo mboban

Toto dílko (dílo ???), převyšuje všechny ostatní fotečky, nejméně o tři třídy.

Proto 2 a 3 místo, NEUDĚLENO

Tím nechci zpochybňovat Všelidové hlasování.

Ať žije DEMOKRACIE,

P.S.
mbobane, GRATULUJI