Nové Mlýny

Varování před údajně špatnými firmami, špatné zkušenosti atd.

Moderátoři: vilma, Pepa, david

Petrgar
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 3

Nové Mlýny

Příspěvekod Petrgar » sob črc 16, 2011 9:38 pm

Před týdnem jsem navštívil nádrž Nové Mlýny u Yachtclubu Dyje, kepm Pavlov, protože jsem takový v.ů.l., když vidím vodu, kde se dá plachtit, nebo jezdit člunem, takse tam musím podívat. Zjiistil jsem, že jen kouknutí k vodě by mě stálo 33,- Kč na osobu, tak jsem to vzdal. Pak jsem viděl, jak někdo převlečen za plachetnici s pomocným motorem normálně jezdí po vodě jen na motor. Závěrem mé úspěšné návštěvy bylo zjištění, že moje auto navštívili "lidé" jejichž matka je počala zřejmě s prasetem a odnesli si z mého uzamčeného auta vetší obnos peněz (čímž mě zabrzdili v jachtařském rozvoji), platební karty, dioptrické brýle mé manželky (nevím jestli jim mám být vděčný, protože je nyní skoro slepá) a jiné nezbytné věci, aniž by poděkovali. Jistě pochopíte, ze tento jachtařský ráj se pro mě stal jaksi nepřijatelný, tak si dejte pozor, ať se to nestane taky vaše oblíbená destinace.
catamaran
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod catamaran » ned črc 17, 2011 1:04 pm

Ahoj Petrgare,

to teda čučím! To je mi líto, že jsi takhle dopadl! Jezdím tam docela často, vždy si nechávám všechny cenné věci v autě. To je dobrý vědět! Díky za info. Cat...
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 1

Příspěvekod simon » čtv črc 28, 2011 1:48 pm

YC Dyje je na muj vkus drahej ... ke 3 tisicum mesicne za kotveni lode + platit si kazdej vstup (prespani s detma na vlastni lodi za skoro 200 :gun: ) nebo 15t za sezonu jako pridruzeny clen.
Za plastovy zachody na brehu a napul rozpadly molo, kde se clovek musi divat, kam slape, je to mega paleta.
Chtelo by to nejakou konkurenci :(

Jako plus sem doted mel, ze se tam alespon nekrade :( Stalo se ti to uvnitr?

Zpět na