Procházel jsem fórum a nic o ní nenašel. Doufám, že jsem nehledal blbě a nezaložil zbytečně nový topic...

Moderátoři: vilma, Pepa, david
koudy píše:nerad bych neprávem něco nebo někoho hanil, ale "loňskou " sezonu 2007 měli stále reklamy na svých stránkách " Ke každému pronájmu lodi v zahraničí v roce 2007 dostanete zdarma kurz VMP v hodnotě tuším 2500kč " lod jsem tam bral ačkoli byla o nějaké drobné dražší, a když jsem se po návratu pídil po kurzu, nebo spíš po zkouškách atd. tak je ticho po pěšině. Na příští sezonu slibují daleko víc, ale už řeším lod přes jinou společnost.
tomaskre píše:koudy píše:nerad bych neprávem něco nebo někoho hanil, ale "loňskou " sezonu 2007 měli stále reklamy na svých stránkách " Ke každému pronájmu lodi v zahraničí v roce 2007 dostanete zdarma kurz VMP v hodnotě tuším 2500kč " lod jsem tam bral ačkoli byla o nějaké drobné dražší, a když jsem se po návratu pídil po kurzu, nebo spíš po zkouškách atd. tak je ticho po pěšině. Na příští sezonu slibují daleko víc, ale už řeším lod přes jinou společnost.
???? já dostal jak kurz, tak víkend na Orlíku. A vše bez problemu.
koudy píše:JJ, věřím ti to, mě nikdo neřek ani slovo ,neposlal ani řádku... proč. Ještě sem se potom ujištoval jestli jsem v tý reklamě něco nepřehlíd, jako třeba že při objednání do určitýho datumu, nebo při objednání lodi od určitý ceny... ale nikde jsem žádný háček nenašel. Třeba jsem zrovna vypad z databázea když se zpětně pídil po slibovaným dárku tak zrovna neměl ten dotyčný náladu či co já vím. Prostě nic
![]()
Jinak co se týče ostatních služeb tak vše proběho úplně hladce a bez problemů, o tom žádná. Po týhle stránce věci je můžu jen doporučit.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host