NaJachtu

Zajímavosti, ceny, lokality apod. firem z oboru

Moderátoři: vilma, Pepa, david

Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

NaJachtu

Příspěvekod Anonym » sob lis 17, 2007 4:17 pm

Když jdu do něčeho nového, raději se zeptám. Má prosím vás někdo dobré, nebo špatné zkušenosti s touto zprostředkovatelskou firmou?
Procházel jsem fórum a nic o ní nenašel. Doufám, že jsem nehledal blbě a nezaložil zbytečně nový topic... :oops:
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 153

Příspěvekod Denis » sob lis 17, 2007 7:22 pm

To je hádanka?
tomaskre
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tomaskre » sob lis 17, 2007 7:37 pm

ahoj,

najachtu.cz - AZ Eurojachting - Praha

jezdím jenom s něma, ať do HR nebo na Orlík (o tom se už psalo).
Ceny vidíš sám, přístup úplně super, myslím si že ke každýmu klientovi. 24 hod hotline, nestalo se mi, že bych se nedovolal. Krach BLU BALU řešili úplně stejně jako Zindulka a teď nevím kdo další( jen mám zprávu, že asi 4 společnosti v ČR), klienti dostali jiný lodě a mohli svou dovolenou v klidu odplout. Kapitánky(HR) jsem dělal taky s něma (samozřejmě tam byla 100% úspěšnost). Osobně můžu doporučit!!!!

Mějte se hezky. Tom
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » sob lis 17, 2007 8:06 pm

Deni: ;)

Tomaskre: Díky moc. To jen tak pro jistotu.
franta
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod franta » sob lis 17, 2007 8:29 pm

Letos v červnu na Orlíku byli bezvadní. Jsem rád, že je můžu pochválit.
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Denis » sob lis 17, 2007 8:42 pm

jááj, Najachtu, prepáč, nepochopil som to. Najachtu je AZ eurojachting, to je bývalý Sunyacht, pan Werner. Ja som mal od nich 3x loď, prvý x bez problémov a potom vždy zabudli niečo uviesť k cene, takže som v Chorvátsku musel doplácať, to sa mi zdalo nie príliš kóšer, tak som zmenil spoločnosť. Možno som mal len smolu, pretože kamarát berie tiež len cez nich a je spokojný. Tak som si povedal že to po rokoch vyskúšam s nimi znovu a na jar tohto roku som si u nich objednal na výstave loď za super výstavnú zlavu. Cenu mali v cenníku na webe, okrem nich mal tú istú loď v rovnakej cene aj Yachtnet. Za týždeň mi zavolali, všetko je v pohode, loď máte zaistenú, ale bude o 100 euro drahšia. Tak som ju zobral z Yachtnetu, tam problém zo svojím cenníkom nemali. A na webe Najachtu mali tú zavádzajúcu cenu ešte mesiac.
Bral som loď už asi cez 7 spoločností, ale najlepší bol zatial Yachtnet.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » sob lis 17, 2007 9:44 pm

No, je to asi o přesnosti a častosti aktualizace ceníků. Také jsem už bral přes vícero společností a oni teprve dotazem u konkrétní charterovky zjistí, jestli je loď opravdu volná.
Co je a není součástí ceny si ověřuji přímo na stránkách charterovky. U NaJachtu se mě líbí věrnostní odměny, mezi jiným i slevu 50€ na za každou loď pro rok 2009 a 50% slevu na Orlík. Sami mě oslovili mailem a psali že pokud vezmu více jak tři lodě za rok, dojednáme individuální ceny. Tak uvidíme.
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Denis » sob lis 17, 2007 10:52 pm

Tak ber. Ale sú aj lepšie riešenia ;) .
koudy
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod koudy » ned lis 18, 2007 12:49 pm

nerad bych neprávem něco nebo někoho hanil, ale "loňskou " sezonu 2007 měli stále reklamy na svých stránkách " Ke každému pronájmu lodi v zahraničí v roce 2007 dostanete zdarma kurz VMP v hodnotě tuším 2500kč " lod jsem tam bral ačkoli byla o nějaké drobné dražší, a když jsem se po návratu pídil po kurzu, nebo spíš po zkouškách atd. tak je ticho po pěšině. Na příští sezonu slibují daleko víc, ale už řeším lod přes jinou společnost.
tomaskre
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tomaskre » ned lis 18, 2007 5:25 pm

koudy píše:nerad bych neprávem něco nebo někoho hanil, ale "loňskou " sezonu 2007 měli stále reklamy na svých stránkách " Ke každému pronájmu lodi v zahraničí v roce 2007 dostanete zdarma kurz VMP v hodnotě tuším 2500kč " lod jsem tam bral ačkoli byla o nějaké drobné dražší, a když jsem se po návratu pídil po kurzu, nebo spíš po zkouškách atd. tak je ticho po pěšině. Na příští sezonu slibují daleko víc, ale už řeším lod přes jinou společnost.

???? já dostal jak kurz, tak víkend na Orlíku. A vše bez problemu.
koudy
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod koudy » pon lis 19, 2007 8:49 am

tomaskre píše:
koudy píše:nerad bych neprávem něco nebo někoho hanil, ale "loňskou " sezonu 2007 měli stále reklamy na svých stránkách " Ke každému pronájmu lodi v zahraničí v roce 2007 dostanete zdarma kurz VMP v hodnotě tuším 2500kč " lod jsem tam bral ačkoli byla o nějaké drobné dražší, a když jsem se po návratu pídil po kurzu, nebo spíš po zkouškách atd. tak je ticho po pěšině. Na příští sezonu slibují daleko víc, ale už řeším lod přes jinou společnost.

???? já dostal jak kurz, tak víkend na Orlíku. A vše bez problemu.

JJ, věřím ti to, mě nikdo neřek ani slovo ,neposlal ani řádku... proč. Ještě sem se potom ujištoval jestli jsem v tý reklamě něco nepřehlíd, jako třeba že při objednání do určitýho datumu, nebo při objednání lodi od určitý ceny... ale nikde jsem žádný háček nenašel. Třeba jsem zrovna vypad z databáze :) a když se zpětně pídil po slibovaným dárku tak zrovna neměl ten dotyčný náladu či co já vím. Prostě nic :( :?
Jinak co se týče ostatních služeb tak vše proběho úplně hladce a bez problemů, o tom žádná. Po týhle stránce věci je můžu jen doporučit.
Bilardos
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 4

Příspěvekod Bilardos » pon lis 19, 2007 10:11 am

Já moc zkušeností nemám, začínám, jen jsem chtěl napsat, že kdyby se všichni (nemyslím jen v oboru) chovali stejně, tak by to bylo super. Přece jen mě přístup těchto firem velmi příjemně překvapil a takový komfort v jednání jsem zatím u jiných firem (mimo tento obor) nezažil.
Pokud to někdo psal o Blu Balu, dá se k tomu někde najít více info (z pohledu jak se zachovali české firmy) nebo pokud ne, mohl by někdo vypsat, jaké firmy to vzali "na sebe"?
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Denis » pon lis 19, 2007 11:49 am

Ku krachu BluBalu, možno by bolo lepšie napísať kto o peniaze prišiel, či to vôbec nejaká firma nechala na zákazníkovi.
tomaskre
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tomaskre » pon lis 19, 2007 3:14 pm

Denis Zasláno dne: po 19. listopad, 2007 11:49 Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

Ku krachu BluBalu, možno by bolo lepšie napísať kto o peniaze prišiel, či to vôbec nejaká firma nechala na zákazníkovi.
-------------------------------------------------------------------------------

to by mě osobně taky zajímalo.

O krachu Blu Balu psali v Yacht i Yachting revue. Tam jmenovali některý firmy, který se k tomu postavili čelem.

Kamarád z německa měl problém přes nějakou německou firmičku, ten si to platil sám a byl rád, že nemusel domů. Ale co to bylo za firmu Vám teď nepovím. Příští rok jede s náma přes AZ.
Jen tak trochu pochybuju, že kdyby se něco podobnýho stalo příští rok, že by to mělo podobnej průběh.
tomaskre
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tomaskre » pon lis 19, 2007 3:30 pm

koudy píše:JJ, věřím ti to, mě nikdo neřek ani slovo ,neposlal ani řádku... proč. Ještě sem se potom ujištoval jestli jsem v tý reklamě něco nepřehlíd, jako třeba že při objednání do určitýho datumu, nebo při objednání lodi od určitý ceny... ale nikde jsem žádný háček nenašel. Třeba jsem zrovna vypad z databáze :) a když se zpětně pídil po slibovaným dárku tak zrovna neměl ten dotyčný náladu či co já vím. Prostě nic :( :?
Jinak co se týče ostatních služeb tak vše proběho úplně hladce a bez problemů, o tom žádná. Po týhle stránce věci je můžu jen doporučit.

.. to asi komu si zrovna volal. Na tyto věci je lepší volat přímo do kanceláře na pevnou. Jinak se může stát, že jsou někde na vodě a to bych asi moc ochotnej taky nebyl.

Nezástávám se jich!!!! JEn mám takovou zkušenost.
DALA
nováček na fóru
nováček na fóru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod DALA » úte lis 27, 2007 4:46 pm

Rád bych přidal komentář ke zmíněnému krachu Blu Balu. To, že se u nás o této smutné skutečnosti moc nemluví, je jen důkazem toho, že to snad většina českých charterovek za cenu 100% ztráty ustála. Naštěstí se tomu u nás věnují jen féroví námořníci. ;)
Za EUROMARINA.CZ Dalibor Valový
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pát lis 30, 2007 8:46 am

DALA píše:... Naštěstí se tomu u nás věnují jen féroví námořníci. ;)
Za EUROMARINA.CZ Dalibor Valový

Dalibore, nerad to říkám, ale nevěnují se tomu u nás jen féroví námořníci. :x Sám mám osobní zkušenost s nějakým panem Bendou. A příkladů by se našlo více...
DALA
nováček na fóru
nováček na fóru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod DALA » pát pro 21, 2007 2:16 pm

Ahoj Libore, máš samozřejmě pravdu. Myslel jsem to s mírnou nadsázkou a úlevou nad konkrétním případem s BluBalu. Neféroví lidé se nevyhýbají bohužel ani jachtingu. Ideální je podobné "špekulanty" co nejdříve rozmáznout po všech fórech.
tompolack
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod tompolack » pát pro 21, 2007 3:08 pm

DALA píše:Ahoj Libore, máš samozřejmě pravdu. Myslel jsem to s mírnou nadsázkou a úlevou nad konkrétním případem s BluBalu. Neféroví lidé se nevyhýbají bohužel ani jachtingu. Ideální je podobné "špekulanty" co nejdříve rozmáznout po všech fórech.

Byl jsem s nima 2x a bez problémů.
mysacek
s/y Kirké
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mysacek » pát pro 21, 2007 10:28 pm

Za akci blubalu si zaslouzi VSECHNY nase spolecnosti, ktere se tomu postavily celem velkou ale opravdu velkou poklonu. v soucasne dobe pracuji uplne v jinem oboru a vytezuje mne to natolik, ze na lode jaksi nezbyva cas :cry: . ale jirka zindulka mi volal, jestli mam nejake lode pronajate od bb a chtel dohadovat spolecny postup. vazim si toho pristupu, snad nam nekdo na libstate povi, jak to cele probihalo...
Janík
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod Janík » čtv pro 08, 2011 12:34 pm

Snad jsem ve správném vlákně - tak trochu pátrám po nové společnosti a prosím, zda má někdo zkušenost s rakouskou firmou Trend travel yachting. Mají dobré ceny i zajímavou flotilu a vyplouvají ze tří různě položených marín na Jadranu.
Díky
dala74
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod dala74 » čtv pro 08, 2011 3:27 pm

Trend Travel máme v nabídce již několik sezón. Nepatří sice k nejvíce frekventovaným společnostem, ale zatím měli lodě vždy dobře připravené. Lodě mezi marínami často přemísťují, ale když Vám potvrdí rezervaci pro dané místo, tak to samozřejmě platí.
Dalibor / Euromarina

Zpět na