boataround

Zajímavosti, ceny, lokality apod. firem z oboru

Moderátoři: vilma, Pepa, david

lapis67
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 3

boataround

Příspěvekod lapis67 » ned bře 19, 2017 10:18 pm

Dobrý den, rád bych věděl , zda máte někdo zkušenosti s fa. boataround ? Měl přes ně někdo loď? Děkuji lapis
Pitris
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Re: boataround

Příspěvekod Pitris » pát dub 06, 2018 2:19 pm

Nabídka na jejich stránkách byla zajímavá. Provedl jsem předběžnou rezervaci 3 lodí. Pak mi volali, že je vše obsazené a snažili se mi vnutit lodě v jiném termínu. Zdálo se mi to divné a raději jsem z toho vycouval a vzal loď od prověřených Ostraváků. Data u nich nejsou podle všeho zrovna online.
mck
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 6

Příspěvekod mck » pát dub 06, 2018 5:13 pm

mal som od nich lod 2x, vzdy spokojnost. cez portal sa to ale naozaj objednavat neda, treba s nimi bud telefonovat alebo mailovat. online to prepojene nemaju. obe chartrovky co vybavili boli spolahlive, vyborny servis, lode ok, cena velmi dobra. raz to bolo ultra last minute, lod som vybavoval z auta do chorvatska, pri grazi som vedel ze idem do splitu, vecer som sa nalodil.
Milos
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod Milos » čtv dub 12, 2018 7:03 pm

Potvrdzujem predosly prispevok... tiez spokojnost s ich sluzbami a aj dobre ceny. Avsak na udaje v ich portale sa naozaj NEDALO spolahnut.
Avsak komunikacia s Jankou bola vzdy prijemna a uspesna ;-)
HoPrahok
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1

Příspěvekod HoPrahok » pát bře 29, 2019 10:56 pm

Je tu někdo další, kdo má s Boataround.com zkušenost. Mají slušné ceny od standardních charterovek,dobře komunikují, ale chci věsět, jestli u nich je vše tak, jak se tváří na netu ?
pavelmicek
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pavelmicek » pon dub 01, 2019 12:16 pm

My si od nich letos vzali loď na 14 dní, ale jedeme až v červnu takže definitivní resumé ještě nemám. První dojem je ale kladný.
Vybírali jsme mezi vícero loděmi, na počkání nám ověřili že jsou všechny skutečně dostupné a dokonce nám na ně hned dali rezervace dokud jsme si jednu nevybrali.
Zaskočila mě 100% záloha, Zindulka normálně nabídne 2 i 3 zálohy (možná to ale byla podmínka charteru na tu loď, ne zprostředkovatele). Dále byly čachry kolem platby v €, platí se na slovenský účet a pořád se mi platba vracela. Ale to jsou spíše drobnosti.
mck
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod mck » čtv dub 04, 2019 2:40 pm

na jesen som od nich bral lod 3. krat, tentokrat sicilia. opat potvrdzujem co som uz pisal, vynikajuci servis, chartrovka seriozna. bolo nedorozumenie s chartrovkou, mali dat internet v cene a nevedeli o tom, boataround obratom vybavil a vsetko bolo ok.
honza_k
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 11

Příspěvekod honza_k » úte kvě 14, 2019 12:24 am

HoPrahok píše:Je tu někdo další, kdo má s Boataround.com zkušenost. Mají slušné ceny od standardních charterovek,dobře komunikují, ale chci věsět, jestli u nich je vše tak, jak se tváří na netu ?

Ano. Zařídili nám relativně na poslední chvíli loď v Karibiku poté, co ta původně objednaná (přes jinou charterovku) byla poškozena hurikánem a ta původní charterovka nebyla schopna náhradu zařídit. Všechno v pořádku, komunikace nadstandardní, ceny normální. Letos od nich máme loď znovu, nabízeli pokud se pamatuji zrušení rezervace zdarma až do okamžiku zaplacení druhé zálohy.

Honza

Zpět na