V pátek jsme se sjeli na trénink skoro všichni, protože předpověď slibovala modré z nebe a úžasný vítr. Na mne bylo víc větru než modrého z nebe, tak jsem do toho nešla. Zato kluci si to užili. Všem se povedlo nějakým způsobem poladit loď a tělo

V sobotu mělo foukat mnohem míň, ale zůstalo to u "foukalo trochu míň". Vodu jsem pozorovala s mírnou nechutí

Splnila jsem to jen částečně. Po jediné cvakačce, kterou jsem ale stavěla čtyřikrát (snad 12-15 minut), jsem rozjížďku nedojela a na tu další, poslední v ten den, mi prostě nezbyly síly. Rozhodnutí odstoupit ze třetího místa a nechat si nápravu na další den bylo velmi špatné. V neděli jsem smutně (no dobře, spíše hodně naštvaně

Získané zkušenosti ze závodu: 1) dá se to přežít, 2) necvakat se!, 3) nekalkulovat a nepočítat s dalším dnem, 4) za každou cenu zmobilizovat i zbytek sil a jet všechno, 5) hodit se do klidu, když už se nepovede bod č.2, tak se nic neděje - cvakají se všichni

Zázemí: Yacht club Lískovec a úžasný hostitel Jirka Kuthan. Pískal Vašek Brabec, jako vždy zodpovědně a tentokrát i trochu s obavami o nás. Skvěle se o nás starali kluci na doprovodných člunech. Vědomí, že vás někdo v nejhorším zachrání, bylo uklidňující.
Odjely se 4 rozjížďky, průměrný vítr byl 20 uzlů (k tomu nechutné nárazy a vlny

Páteční trénink
takto nám foukalo

mně se v pátek na vodu nechtělo, míchaný nápoj to jistil, ladila jsem formu na závod

sobotní rozjížďky
a zde Jerrryx na svém RS aero
potěšující zpráva od rozhodčího
mezivýsledky, které byly nakonec i celkovými výsledky (ty třetí místa pokažené písmenky mě opravdu mrzely