Elba 2013

Seznamka pro zájemce o společnou plavbu několika lodí. Ne volná místa na lodi!

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

zralok
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod zralok » stř bře 27, 2013 12:45 pm

Jura píše:Tak jsem prošel fotky z Korsiky a bohužel fotky auta na parkovišti v Castiglione už jsou smazány. Nicméně parkoviště tam je, je fakt veliký a možnost, že by bylo obsazený okolo 20. června je téměř nulová.
Co se týče jeřábu, tak pár fotek mám
Obrázek
a dokonce i s jeřábníkem
Obrázek
Pepík, se kterým jsme se na Korsice potkali se sice zmiňoval, že oni museli na jeřáb kvůli poruše čekat, ale jak jsem již psal, tak tam jsou alespoň 3 jeřáby.
Castiglione jako start na Elbu/Korsiku vřele doporučuji a více info může dát Ivan, který tuto oblast zná daleko líp.
Dokonce je zde i možnost slipu, jak je vidět na fotce vpravo
Obrázek
Ještě připomínka k vjezdu/výjezdu z mariny, tak pokud hodně fouká, tak kvúli mělčinám a zalamujícím se vlnám je vjezd uzavřen a tak je s tím nutno počítat. Je to uvedeno i v průvodci (já měl Imray), který stojí zato mít sebou.
Co se týče dotazu na Pianosu, tak to je uzavřená oblast a je to uvedeno v průvodcích stejně jako v jiných vláknech (Elba+Korsika) a výlet na Capria je spíš pro chartraře pohybující se okolo Elby s omezeným časem pobytu.
Ten kdo byl na Elbě ví, že jediné kam bude jachtařovo oko vzhlížet je Korsika a tyto dva ostrůvky tě pak nechají úplně v klidu ...

Ne ne v klidu mně ty dva ostrůvky nenechají.ale díky za info.Ten slip je ve vlnách asi OUT
Jeřáby jsou bezpečnější.Díky za fota i když adminovi se to nebude líbit k vůli místu na www.
Takhle nějak to minule podal než nás fokl do tlachárny :gun: :lol:

Zpět na