Volvo Ocean Race Game
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Ahoj,
muzete mi nekdo poradit jak projet 2 nm siroky Kattegat? Zvlaste kdyz moderatori fora tvrdi, ze pro bezpecnou plavbu je nutne byt 4nm od zobrazeneho brehu.
Uz se "tesim" az marna snaha proniknout do prvni desitky bude "korunovana" nekolikahodinovym usilim projet uzke misto. Stejne je jedno, jestli je clovek 11 nebo 11 111, coz mi uklidnuje.
Nenapadlo nekoho si kriticka mista projet v minule etape? Me nikoli.
Pripadne kupce serverove herni mapy zadam o poskytnuti.
Vedeli jste, ze servery hry bezi v holandsku, zemi jejiz lode dominuji?
Preji minimum kontaktu z pevninou.

Uz se "tesim" az marna snaha proniknout do prvni desitky bude "korunovana" nekolikahodinovym usilim projet uzke misto. Stejne je jedno, jestli je clovek 11 nebo 11 111, coz mi uklidnuje.
Nenapadlo nekoho si kriticka mista projet v minule etape? Me nikoli.

Pripadne kupce serverove herni mapy zadam o poskytnuti.

Vedeli jste, ze servery hry bezi v holandsku, zemi jejiz lode dominuji?

Preji minimum kontaktu z pevninou.
ja si myslím, že při dobrém najetí k majákům u Hoeaganaes by úžina šla proplout s dostatečnou časovou rezervou na korekci směru po proplutí..
Při poslední etapě při dojezdu jsem minul cíp ostrova oproti skutečné mapě o cca 0.25 nm (blíž než powerof)a prošlo to. Tak snad...
jinak mapy nemám a projet si to mě taky nenapadlo
Při poslední etapě při dojezdu jsem minul cíp ostrova oproti skutečné mapě o cca 0.25 nm (blíž než powerof)a prošlo to. Tak snad...
jinak mapy nemám a projet si to mě taky nenapadlo

- GREENFOOT
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Ahoj,
To já to tak rychle nevzdávám ..... samozřejmě, že neznám důvody Smaika, ale je to škoda. Ten ostrov jsi měl šanci objet
Vážení,
Ti co zůstáváte ještě v závodě,
můžete mi sdělit souřadnice cíle u Stockholmu? Na stránkách VORG jsem Briefing LEG 9 nenašel a mail mi taky nepřišel.
Tak závodím a nevím kam

To já to tak rychle nevzdávám ..... samozřejmě, že neznám důvody Smaika, ale je to škoda. Ten ostrov jsi měl šanci objet

Vážení,
Ti co zůstáváte ještě v závodě,

- mpako
- návštěvník fóra
stocholm 59 09/18 55. je to na strance PLAY, Briefing room
jinak - mam velke nutkani skoncit, jedu me dve ubohe lodi od pevniny k pevnine (treti mi nastesti vzal do protektoratu Bladerunner a jede jako vzdy dobre0
nemuzu se prihlasit, zobrazeni map je uplne mimo, odezva na zmenu plachty a pod je az 2 minuty...
HRUZA.
a jeste ke vsemu si rodina o me mysli ...
jinak - mam velke nutkani skoncit, jedu me dve ubohe lodi od pevniny k pevnine (treti mi nastesti vzal do protektoratu Bladerunner a jede jako vzdy dobre0
nemuzu se prihlasit, zobrazeni map je uplne mimo, odezva na zmenu plachty a pod je az 2 minuty...
HRUZA.
- GREENFOOT
- návštěvník fóra
mpako píše:stocholm 59 09/18 55. je to na strance PLAY, Briefing room
HRUZA.
Díky, za info.

Tak to je jediné místo kde jsem nehledal.
- GREENFOOT
- návštěvník fóra
mirinekk píše:mě se to zdá celé divné...BAHARIS je deleko pře demnou a přitom až 10000 míst za mnou.No nevím.
Správné pořadí se Ti zobrazí až 4 minuty po každé 10 minutě, t.j. ve 14, 24 atd. minutě, alespoň mě se to tak děje. Taky jsem si nad tím lámal hlavu v minulých etapách, že se někdo zobrazoval za mnou a byl předemnou v pořadí