Volvo Ocean Race Game
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- mpako
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Vazeni Jachtari,
predevsim BLAHOPRANI tem co skoncili prede mnou (PetrM, Gre(e)nfoot, Bladerunner,...) a uznani tem co skoncili za mnou...
mejte se krasne, konecne jsme zase svobodni, vam zustane vic casu na vodu a my virtualove si neco najdeme.
Asi se pripravuje leg 10, inu nevim ale "never sey never"
jeste jednou dik za dobre soupereni a AHOY
M
predevsim BLAHOPRANI tem co skoncili prede mnou (PetrM, Gre(e)nfoot, Bladerunner,...) a uznani tem co skoncili za mnou...
mejte se krasne, konecne jsme zase svobodni, vam zustane vic casu na vodu a my virtualove si neco najdeme.
Asi se pripravuje leg 10, inu nevim ale "never sey never"
jeste jednou dik za dobre soupereni a AHOY
M
Diky za gratulace.
Jestli chcete virtualne zavodit na plachetnicich tak doporucuji http://www.sailonline.org/
- vitr je interpolovan casove i mistne (zajemci mohou uplatnit realny zavodni SWi)
- aktualizace pozice lodi pod 1 min
- aktualizace pocasi 4 denne
- neomezene mnozstvi planovanych zmen kurzu
- vzdalenosti lze odmerit rovnou v prohlizeci
- je to opravdu o tom kdy udelat obrat a ne o skakani mezi ctverecky
- za vysledek si muze clovek sam a ne setkani s chybou programatora
- vyhrat se neda nic, krome slavy
- zavod je kazdy tyden, takze clovek jede jenom kdyz se mu chce
O vikendu bude u prilezitosti Inportu ve Stockholmu nejaky zavod vypsan. Ja asi na startu budu
Ad VORG: Etapa do Petrohradu porad na vychod bude opravdu "zajimava".
Jestli chcete virtualne zavodit na plachetnicich tak doporucuji http://www.sailonline.org/
- vitr je interpolovan casove i mistne (zajemci mohou uplatnit realny zavodni SWi)
- aktualizace pozice lodi pod 1 min
- aktualizace pocasi 4 denne
- neomezene mnozstvi planovanych zmen kurzu
- vzdalenosti lze odmerit rovnou v prohlizeci
- je to opravdu o tom kdy udelat obrat a ne o skakani mezi ctverecky
- za vysledek si muze clovek sam a ne setkani s chybou programatora
- vyhrat se neda nic, krome slavy

- zavod je kazdy tyden, takze clovek jede jenom kdyz se mu chce
O vikendu bude u prilezitosti Inportu ve Stockholmu nejaky zavod vypsan. Ja asi na startu budu
Ad VORG: Etapa do Petrohradu porad na vychod bude opravdu "zajimava".
- mpako
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
alffa píše:mpako píše:Tak a muzeme svobodne do Ruska,
Mluv za sebe.
co jako?
samozrejme ze mluvim a pisu za sebe, pokud se to sajtbylderovi nelibi at me smaze.
myslim, ze moje zprava presne vystihla, ze virtulalne se svobodne muzeme podivat do Leningradu.
zacinam byt alergicky na "pany" for.
jestli to byl forek, omlouvam se, mozna jsem pretazeny
- Milos
- aktívní jachtař
- Reputace: 6
Tak sa nam konci VORG, je tu FINALE - vdaka organizatorom za zaujimavy projekt ... gratulujem vsetkym, ako dravcom loviacim v cele pelotonu, tak aj tym trpezlivym, co to brali ako neobvykly relax a zavod si nahodne spestrovali obcasnymi zastavkami na exotickych pobreziach
Taktiez som si uz velakrat povedal ze na to kaslem, je to zlodej casu a nestoji to za image cudaka co vzdy po par minutach sa mimo PC zacne nepokojne vrtiet ...
Som rad, ze som to nakoniec "doplaval" cele. Ale nabuduce uz radsej venujem cas realnemu jachtingu ...
to marx: nostalgiu som ti trochu posotil ked sa ti zavesila na plytcine a ja som plaval okolo ... ale FINALNY dojazd Ti predsa nemozem ukradnut.

Taktiez som si uz velakrat povedal ze na to kaslem, je to zlodej casu a nestoji to za image cudaka co vzdy po par minutach sa mimo PC zacne nepokojne vrtiet ...

Som rad, ze som to nakoniec "doplaval" cele. Ale nabuduce uz radsej venujem cas realnemu jachtingu ...

to marx: nostalgiu som ti trochu posotil ked sa ti zavesila na plytcine a ja som plaval okolo ... ale FINALNY dojazd Ti predsa nemozem ukradnut.