maxik1958 píše:Davide, máš pravdu, ale jen částečně, taky mohla skončit v hutích, takhle pokud to udělají s citem to nemusí být až tak špatný, v Holandsu jsem takovejch hospod pár viděl, a navštívil

Jako velkýmu fandovi šífortu je pro mně smutný především to, ne, že z jedný lodi udělaj putyku, ale to, že celej šífort šel plynule do zadele. Že místo aby plavala Ústí - Hamburg z ní bude putyka je jen následek.
Mám tu smůlu, že jsem je všecky potkával na Labi, pěkně srovnaný za zadokolem, s truhlíkama pelargónií na peruti kormidla a českou vlajkou na zádi. . Večer po fajruntě u nich na drbech. Nezaponutelý zážitky. Ostatně ze Slap i Šumavy jsou už putyky taky.
no, asi tomu všichni úplně nerozumněj, ale přišli jsme o něco, co k vodě vždycky patřilo a byli jsme v tom hodně dobří. Teď máme téměř exkrement, i ten Moldau Háfn jsme střelili za mrzký peníz. Vnuk bude český nákladní šífy znát jen z vobrázků. kurvafixdoprdelenasrat.
Aspoň jedna pozitivní: 1.5. plave parník Vltava a Vyšehrad zahájení sezony Praha - Slapy. Včetně účasti Vltavanských spolků se vší parádou. Kdyby se někdo chtěl svézt kolesovou párou, je to zážitek.