Samolepky na auto

Vše kolem webu a diskuzního fóra. Připomínky a kritika (i pochvala). Návrhy na vylepšení,struktura témat, návrhy nových apod. Případné návrhy pro komunitu jachting.info . Problémy s přihlášením a jiné potíže.

Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa, david, smike

vilma
moderátor
Reputace: 46

Příspěvekod vilma » ned lis 25, 2007 10:29 am

[quote="ficcus"]Wlady, jakápak uklízečka by z jachting fóra vymetala diskuzi o Kawasaki. Vždyť Kawasaki Haevy Industries dělá jedny z nejlepších lodních motorů a takové ty větší lodě!!!

Ahoj ficcusi, no na poslední chvíli jsi to ještě JAKŽ TAKŽ zachránil. Je ale fakt, že některé věci se dají vyřídit i přes SZ.
Toho mazání se zas z mojí strany bát až tak nemusíte, já mám na mysli jen mazání v čase vyhořelých debat (např. domluvu o tom, "kde se setkáme" je po uskutečněné akci přeci možné vymazat). Jinak se mazání vyhýbám, aby logika debaty nebyla narušena. V žádném topicu se nelze ubránit vzniklým asociacím, jako třeba teď u mne. Ale změnit debatu tak, že to vůbec neodpovídá názvu to fakt všechny mate. TAK POZOR. Tady jsou samolepky na auto.
Plano
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Plano » stř kvě 28, 2008 8:10 pm

Něco málo samolepek, které vyrábím: Samolepky
Jsou až na konci.
tataS
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 5

Příspěvekod tataS » stř kvě 28, 2008 8:50 pm

Mě by se více líbil obrázek vlny s člunem se zvednutou přídí a motorem vzadu v bočním profilu. Může mít profil gumáku nebo
sportovního člunu s čelním sklem ale ten závěsný motor by tam měl být vidět. velikost asi 13cm, černý nebo bílý, bez nějakých
nápisů aby mohl sdružovat všechny lidi od vody. Kastování na čluny a plachty lidi spíš rozdělí. (Ještě by mohla být plachetnice
na vlně se zvednutou přídí a viditelným závěsným motorem) Ten jednoduchý boční profil je lépe čitelný než ten gumák z nadhledu.
Plano
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Plano » stř kvě 28, 2008 8:57 pm

Problém u siluet je ten, že musí být jednoduchá, detaily se v tom monolitu ztratí.
tataS
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod tataS » stř kvě 28, 2008 9:37 pm

Ten jachting je čitelný ale toho gumáka na 10m nepoznám.
Plano
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Plano » stř kvě 28, 2008 9:43 pm

Ten gumák jsem tvořil z fotky z prospektu původně jen pro sebe, ale pak to chtěli i další. Mám ho na stříbrném autě v chromovém provedení, je to decentní a nijak to netluče do očí. V černé je to vidět dobře, kdo se kolem člunú motá pozná v tom i Zodiaca :D
Martek
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Martek » stř kvě 28, 2008 10:06 pm

tataS
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod tataS » stř kvě 28, 2008 10:20 pm

Je to hezké ale žádný gumák. Chtělo by to něco lidového z čeho by nezářili těžký prachy. Chybí tam ta geniální jednoduchost,
která zaujme davy a nebylo to jenom pro některé.(Každý také nevlastní jachtu nebo velkou plachetnici a přesto je zde).
Plano
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Plano » stř kvě 28, 2008 10:34 pm

Něco vytvořím a pak sem dám náhled. Nějaká konkrétní představa?
tataS
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod tataS » stř kvě 28, 2008 10:53 pm

Ty plachetnice jsou nejvíce z boku a jsou jasné a něco takového jsem myslel i s člunem. Člun by měl mít zvednutou příď a za ním
nebo pod ním vlnu. Ty figurky potápěčů a pod jsou také jednoduché a vyzařuje z nich pohyb. Když má loď nadmuté plachty tak
je to totéž a u člunu zvednutá příď a záďová vlna značí to samé. Toť tak moje představa. Rád bych si na auto dal jachtu ale na
Felicii by to asi vypadalo směšně.
Oliver
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Oliver » stř kvě 28, 2008 11:05 pm

.Každý máme rádi vodu a vše kolem.V sotěži vyhrála vlajka a proč nepřevzít jenom konturu loďky.
Asi bych nerozlišoval plachty ,motor gumák,dyk je to fuk.Bude to čitelné pro všečchny.
Šlo by to vyříznout z odrazových samolepek na značky.Pokud to nebudou tisíce udělám to za poštu,
Oliver
Plano
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Plano » stř kvě 28, 2008 11:06 pm

Proč směšně? Viděl jsem golfistu na Trabantu.
Plano
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Plano » stř kvě 28, 2008 11:36 pm

Třeba něco takového?

Obrázek
tataS
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod tataS » čtv kvě 29, 2008 7:09 am

Není to přesně ono ale v podstatě jo. Možná by to sneslo nějakou figurku aby to nebylo nahoře tak prázdné. A ta vlna vzadu
by chtěla několik variant. Vepředu to skus bez té vlny. Bude to kratší.Teď je otázka jak se to nebude líbit těm s plachtami.
Universální by bylo proti sobě tento člun a plachetnici ale je otázka velikosti. To by muselo být alespoň 20cm dlouhé. Potom
by to možná sneslo nahoře do oblouku: jachting-info. Nebo dole rovně aby to nebyla jenom dlouhá nudle.
hanes
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1

Příspěvekod hanes » čtv kvě 29, 2008 1:36 pm

Mně by se líbila samolepka založená na odhlasované vlajce. Momentálně nemám k dispozici grafický editor, takže slovně: nechat na plotru vyřezat to, co je na vlajce bílou barvou.
alffa
Site building team
Reputace: 2

Příspěvekod alffa » čtv kvě 29, 2008 2:44 pm

hanes píše:Mně by se líbila samolepka založená na odhlasované vlajce. Momentálně nemám k dispozici grafický editor, takže slovně: nechat na plotru vyřezat to, co je na vlajce bílou barvou.

Lidi vydržte.
Bude i samolepka oficialní jachting info.
Budou i gmáci, motoráři, plachtiči i parníkáři.
Ted´vyřizujeme přednostně výrobu vlajky aby jste jí měli co nejdříve doma (na lodi). :)
alffa
Bilardos
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 4

Příspěvekod Bilardos » čtv kvě 29, 2008 2:56 pm

alffa píše:Lidi vydržte.
Ted´vyřizujeme přednostně výrobu vlajky aby jste jí měli co nejdříve doma (na lodi). :)
alffa

No jo, ale než budeme na té lodi, tak se tam musíme nějak dostat, takže autem. A popravdě, podle vlajky si nikdo web adresu nenapíše a je to spíš poznávací znak zdejších uživatelů, co ví, oč jde.
Ale taková samolepka s web adresou, co bude na autě celý týden někde v maríně a motají se kolem "stejně postižení" lidi...
Tomu říkám lepší reklama
alffa
Site building team
Reputace: 2

Příspěvekod alffa » čtv kvě 29, 2008 3:00 pm

Bilardos píše:
alffa

No jo, ale než budeme na té lodi, tak se tam musíme nějak dostat, takže autem. A popravdě, podle vlajky si nikdo web adresu nenapíše a je to spíš poznávací znak zdejších uživatelů, co ví, oč jde.
Ale taková samolepka s web adresou, co bude na autě celý týden někde v maríně a motají se kolem "stejně postižení" lidi...
Tomu říkám lepší reklama

Když říkám že bude oficelní samolepka tak i s adresou.
Samolepka se dá pojmout jako REKLAMNÍ. Na vlajku se ale to WWW jaksi nehodí.
To doufám uznáš.............. :?:
alffa
tataS
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod tataS » čtv kvě 29, 2008 6:58 pm

Čas běží a do letních odjezdů nezbývá moc času. Vzhledem k tomu jak dlouho trvala vlajka jenom navrhnout, tak její výrobu a rozeslání vidím optimisticky na Vánoce. A když jste ještě nepředložili ani návrh natož odsouhlasenou samolepku, tak to
vzhledem k délce doby diskuzí a uvažování vidím v nejlepším na příští rok. Rád bych se mýlil ale již jsem vzhledem k věku
realistický pesimista a tak mě to ani nepřekvapuje.
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » čtv kvě 29, 2008 7:44 pm

Vlajka má být dle smlouvy do 4 týdnů, s tím, že pokud bude ve výrobě volněji (něco vypadne), pokusí se i dříve.
Takže žádné Vánoce :P
tataS
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod tataS » čtv kvě 29, 2008 8:32 pm

Ano pochopil jsem. Při rychlosti a spolehlivosti České pošty to velmi optimisticky vidím asi do konce prázdnin. I to bude po
tolika letech úspěch. Aspoň vydrží déle hezká.
Zatím se nikdo nezmínil o způsobu rozesílání (dobírka,poslaná obálka s částkou a obálkou se známkou, jaká je váha,do jak
velké obálky se to vejde? bude to dopis nebo balíček? je možné poslat na jedno místo více kusů, kde si to lide vyzvednou
/např. Praha?/ a placení (na účet, dobírkou, peníze v obálce) zatím byla cena odhadem ale poštovné a doběrečné nejsou zadarmo
a jsou odvislé od více faktorů, které asi ještě nemáte vyřešené, neboť o nich nebyla nikde zmínka? Vím, že je to složitější nežli
něco vydražit na eBay a počkat až mi to někdo pošle. Bohužel na těchto problémech skončilo již více bohulibných úmyslů.
Jinak platilo to za komoušů a kápitalisti to ještě vylepšili: smlouvy jsou od toho aby se nedodržovali.
Naposledy upravil(a) tataS dne čtv kvě 29, 2008 9:59 pm, celkem upraveno 1 x.
designer
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod designer » čtv kvě 29, 2008 9:36 pm

tataS píše:Ano pochopil jsem. Při rychlosti a spolehlivosti České pošty to velmi optimisticky vidím asi do konce prázdnin. I to bude po
tolika letech úspěch. Aspoň vydrží déle hezká.
Zatím se nikdo nezmínil o způsobu rozesílání (dobírka,poslaná obálka s částkou a obálkou se známkou, jaká je váha,do jak
velké obálky se to vejde? bude to dopis nebo balíček? je možné poslat na jedno místo více kusů, kde si to lide vyzvednou
/např. Praha?/ a placení (na účet, dobírkou, peníze v obálce) zatím byla cena odhadem ale poštovné a doběrečné nejsou zadarmo
a jsou odvislé od více faktorů, které asi ještě nemáte vyřešené, neboť o nich nebyla nikde zmínka? Vím, že je to složitější nežli
něco vydražit na eBay a počkat až mi to někdo pošle. Bohužel na těchto problémech skončilo již více bohulibných úmyslů.

Já bych to s důvěrou nechal na Liborově bigbandu a pokud bude potřeba, jistě s distribucí pomůžeme. A teď OT: vždy, když vidím tvůj nick, je mi jasné, že se dobře pobavím.
tataS
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod tataS » čtv kvě 29, 2008 10:01 pm

Proto jsem zvolil tak výrazný! Sranda je jedna s posledních věcí co mi ještě zbývá a život bez ní by nestál za nic.
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » ned lis 09, 2008 11:21 pm

alffa

A tady budeme pokračovat po vlajce, nebo ne?
velkejtom
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod velkejtom » úte lis 11, 2008 5:17 pm

javor ja chci samolepu na loď na auto na lednici a eště něco kam se dá nalepit určitě najdu :mad: vT

Zpět na