LODNI BAZAR
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
Re: LODNI BAZAR
Odhlasovala jsem se v recku. Pak jsem byla týden v černé hoře a teď jsem v Chorvatsku a nikde problém nebyl.
Zimní stání za dobrou cenu je zajištěné v recku nebo Chorvatsku.
Zimní stání za dobrou cenu je zajištěné v recku nebo Chorvatsku.
- Koleda
- nováček na fóru
- Reputace: 0
Ahoj,
vyklízel jsem po tátovi garáž a našel bavlněnou plachtu na Finna. Loď už je bohužel dávno pryč. Nevím co za plachtu chtít a tak to nechám na vás.
tel: 602 610 996

vyklízel jsem po tátovi garáž a našel bavlněnou plachtu na Finna. Loď už je bohužel dávno pryč. Nevím co za plachtu chtít a tak to nechám na vás.
tel: 602 610 996

- veselyroman
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 14
Hloubkoměr Depthrax 1B
Za 990,- nabízím nepoužitý hloubkoměr Depthrax 1B - více info: https://www.hawkeyeelectronics.com/depthtrax/
Nevhodný dárek.
K vyzvednutí na Mělníku (Střední Čechy).
Nevhodný dárek.
K vyzvednutí na Mělníku (Střední Čechy).
Peta S. píše:Fotky k Bavaria 38; 2004 v peknem stavu s pravidelnou údržbou ...
AHOJ,
pokud je prodej jeste aktualni, pozadal bych o podrobnosti a fota na yachtservice@seznam.cz
Dekuji
- Sullaco
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 14
Ahoj,
kdyby měl někdo zájem mám na prodej nový, nepoužitý set budíků (tacho + otáčkoměr s multifunkčním displayem) na digitální platformě Mercury/Mercruiser Smartcraft, konkrétně model SC1000, určené pro motory Mercury/Mercruiser. Jedná se o celý set včetně kabeláže a teplotního čidla, provedení černé s bílými rafičkami a chromovými rámečky. Běžná cena přes 800,- EUR nyní 12.900,-
kdyby měl někdo zájem mám na prodej nový, nepoužitý set budíků (tacho + otáčkoměr s multifunkčním displayem) na digitální platformě Mercury/Mercruiser Smartcraft, konkrétně model SC1000, určené pro motory Mercury/Mercruiser. Jedná se o celý set včetně kabeláže a teplotního čidla, provedení černé s bílými rafičkami a chromovými rámečky. Běžná cena přes 800,- EUR nyní 12.900,-
- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 154
- Kontaktovat uživatele:
Neleží někomu doma zbytečně "Plavební mapa pro rekreační plavbu - Labe" ? nemohu ji nikde sehnat...

- andrej
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 7
Predám starší prívesný mototr YAMAHA 9,9 DPE dlhá noha , je to veľmi spoľahlivý dvojtakt s elektrickým štartom a dobíjaním v perfektnom stave . Motor je pravideľne servisovaný, má nový propeler a chránič propeleru. Bol používaní na plachetnici iba v sladkej vode . Dôvod predaja je výmena za menší / na moju plachetnicu je moc veľký , na pretekoch to robí problémy / .
Viac info po telefóne alebo mailom .
info@kovoprodukty.sk alebo SZ .
Andrej
Viac info po telefóne alebo mailom .
info@kovoprodukty.sk alebo SZ .
Andrej
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 158
- Kontaktovat uživatele:
Vicky vymenil bych mam tu po prodeji plachetnice 2 kousky s dlouhou nohou.Oba 2T.
Starsi Mariner 4HP po repasi.
Nebo Yamaha 8HP dvouvalec.Kupovany jako novy.Vc.servisni knizky.Malo jety.
Cena dohodou.
Starsi Mariner 4HP po repasi.
Nebo Yamaha 8HP dvouvalec.Kupovany jako novy.Vc.servisni knizky.Malo jety.
Cena dohodou.
- seemann
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 4
Ten Merkury 5HP bych za 21.000,- koupil a za 21.800,- koupíš 3,5 nový. https://www.boat007.cz/lode-cluny/lodni ... motor.html Napiš SZ
- Pavel-Sulc
- zkušený harcovník
- Reputace: 224
- Kontaktovat uživatele:
Prodám lodní diesel Sea Panther na bázi Ford čtyřválec 1600 cm3, 25 HP při 2500 ot/min.
Je to jeden z nejmenších a nejlehčích čtyřválců s klidným chodem.
Motor je bez převodovky s novým unášečem R&D. Na motoru byla převodovka Borg Warner 71, která zůstala v lodi.
Mohu sehnat převodovku dle potřeby.
Jsem první majitel, motor jsem koupil nový.
Odpověď prosím na SZ.
Je to jeden z nejmenších a nejlehčích čtyřválců s klidným chodem.
Motor je bez převodovky s novým unášečem R&D. Na motoru byla převodovka Borg Warner 71, která zůstala v lodi.
Mohu sehnat převodovku dle potřeby.
Jsem první majitel, motor jsem koupil nový.
Odpověď prosím na SZ.
- Stanislav
- aktívní jachtař
- Reputace: 47
Tak jsem si rekl, ze uz asi dalsi lod stavet nebo predelavat nebudu a zacinam likvidovat co se za ta leta nahromadilo. Budu to sem davat postupne, jak se to bude norit ze skrini.
Dvouvaric PB i s pantama, puvodne na me prvni Eternity, ta gumova hadice je potreba vymenit, jinak vse funkcni.
cca 1000,- Kc
Dvouvaric PB i s pantama, puvodne na me prvni Eternity, ta gumova hadice je potreba vymenit, jinak vse funkcni.
cca 1000,- Kc
Prodám 6mm překližku topol B/B voděvzdorně lepená s dýhou jasanu evropského (lepený voděvzdorným lepidlem) ve formátu 2,5mx1,25m.
Bohužel mi ji odýhovali jinak, než-li jsem chtěl...

Bohužel mi ji odýhovali jinak, než-li jsem chtěl...

- Stanislav
- aktívní jachtař
Prodam navigacni svetlo Hellamarine (trikolora) na vrchol stezne
https://www.svb24.com/en/hella-marine-n ... -2984.html
cena 800,- kc
https://www.svb24.com/en/hella-marine-n ... -2984.html
cena 800,- kc
- Omen
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 157
Za kolik peněz?
- avalon
- aktívní jachtař
- Reputace: 10
mam na predaj
A: uplne nove nepouzite Sparcraft salingy na 12m lod. 2x cca 90cm + 2x cca 130cm
B: uplne novu kosatku UK Halsey : Luff -9,1m, Foot - 5,3m, Leech - 8,9 do rolrefu 6mm
C: nerez wind pilot
A: uplne nove nepouzite Sparcraft salingy na 12m lod. 2x cca 90cm + 2x cca 130cm
B: uplne novu kosatku UK Halsey : Luff -9,1m, Foot - 5,3m, Leech - 8,9 do rolrefu 6mm
C: nerez wind pilot
Zdravím Vás kvôli absolútnemu nedostatku času na dokončenie ponúkam na predaj rozobraný drevený motorový čln značky Spatz z roku 1971 s motorom Wartburg odkaz na fotky https://i629.rajce.idnes.cz/lodka/ je k nej aj vozík bez špz cena? netuším nejak sa dohodneme mam k nej všetky aj staré diely a mám aj kúpenú vodeodolnú okoume preglejku z Jaf Holzu 3ks 4mm a 3 ks 8mm ak by bol záujem. Ešte odkaz tu kde som zisťoval čo a ako viewtopic.php?f=65&t=10734&p=197402#p197402 ďakujem kontakt 00421 905 219 884 prípadné otázky rád zodpoviem
Muzu poprosit nejake o podrobnosti o nabizene kosatce, material, strih, gramaz, pripadne o foto a cenu? Dekuji
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 154
- Kontaktovat uživatele:
Plynový vařič je prodán, ale kdyby někdo chtěl retro lihový dvouplotýnkový v původním stavu.
- kilda
- návštěvník fóra
- Reputace: 9
Zdravím Vás pánové, jelikož u mě byla provedena výměna lodi tak má Selvinka pujde do světa, někteří ji poznají z Dunaje.Jedná se o RIB Selva délka 430 rok výroby 2009 s motorem Selva 40 Aruana rok výroby 2014 včetně vozíku Brenderup 600 kg rok výroby 2014. Přislušenství kompresor, kotva , biminy, zastřesení, vrtule. Cena za komplet je 170.000,-
- Andrejjeep
- aktívní jachtař
- Reputace: 30
Zdravím vospolok
Jedna malá prosba na osadenstvo.
Hľadám 5k štvortak dlhá noha, možnosť montáže dobíjania.
Alebo niekoho kto predáva, alebo pozná. Jednoducho niečo overené aby som sa nenapálil, motorov je dosť, akurát niektoré no neviem.
ďakovala.
A.
Jedna malá prosba na osadenstvo.
Hľadám 5k štvortak dlhá noha, možnosť montáže dobíjania.
Alebo niekoho kto predáva, alebo pozná. Jednoducho niečo overené aby som sa nenapálil, motorov je dosť, akurát niektoré no neviem.
ďakovala.
A.
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Kbybys bral 2T tak tu mam 4 Mariner nebo 8 Yamahu.Ta uz ma i dobijeni.Oba dlouha noha.
- Andrejjeep
- aktívní jachtař
- Reputace: 30
Libor ďakujem za ponuku, ale 2-takt moc nie. Tú 8 by tu už asi ani neprihlásil predpokladám.
A.
A.
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Prihlasil.
Mel jsem ji na SPS přihlášenou tak to jde.
Kupoval jsem jako novy.Vsechny doklady vcetne servisni knizky...Asi by ses na to musel podival.
Mel jsem ji na SPS přihlášenou tak to jde.
Kupoval jsem jako novy.Vsechny doklady vcetne servisni knizky...Asi by ses na to musel podival.
- Stanislav
- aktívní jachtař
prodám sklopný lodní šroub na hřídel 35mm. Nebyl použity, ale je nastříkán antifoulem.