Fajn setkání v Hodoníně (25.1.2014)
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Jak rikal nas ucitel technickeho kresleni: "Dyt vy mi sem chodite jenom proto, ze je tady teplo a sranda!" Jemu to prisel byt spatnej duvod, ale ja bych rekl, ze to vlastne staci.
Krome toho, zajimavych informaci se tam clovek dozvedel furu, stacilo si sednout a poslouchat. Nebo pravidelne chodit na cigaro (a to jsem nekurak).

Krome toho, zajimavych informaci se tam clovek dozvedel furu, stacilo si sednout a poslouchat. Nebo pravidelne chodit na cigaro (a to jsem nekurak).
-
- radioamatér
- Reputace: 12
- Kontaktovat uživatele:
skyline píše:To je pravda ze tento rok my tam trosku chybali prezentacie zaujimavych ciest...
Videa, fotky...
Proste nieco...
Nie ze by to bolo zle ale je fajn to vidiet, poucit sa, naucit sa nieco nove...
Stacilo jen rict, digi projektor tam byl pripraveny k instalaci, tech PC bazmeku tam bylo na stolech dost. Baharis to tam nekolikrat rikal.
-
- radioamatér
- Reputace: 12
- Kontaktovat uživatele:
Kazdy kdo by chtel video pustit, mel moznost. Nikdo potrebu neco prezentovat, pochlubit se nemel. Baharis nekoho pro video poslal a nekolikrat tu moznost nabizel. Kdo tam jezdi, tak o te moznosti vi.
Mozna by asi bylo vhodnejsi zridit to promitani jinde, u toho spani bylo dost mista, stacilo by rict, bude prezentace xxxxxx tam a tam.
Bezel tam internet, nekolik lidi za mnou prislo a ukazalo se to o co mel na NB a take byla spokojenost.
Debatovalo se tam ve skupinkach a nebyl problem se stehovat od jedne ke druhe. Vetsinou jak si clovej nekam sednul, mel nalito....
Nakonec tvrde jadro, Denis, Svobodak, Viky a ja jsme vydrzeli do rana do 5 hodin....
Mozna by asi bylo vhodnejsi zridit to promitani jinde, u toho spani bylo dost mista, stacilo by rict, bude prezentace xxxxxx tam a tam.
Bezel tam internet, nekolik lidi za mnou prislo a ukazalo se to o co mel na NB a take byla spokojenost.
Debatovalo se tam ve skupinkach a nebyl problem se stehovat od jedne ke druhe. Vetsinou jak si clovej nekam sednul, mel nalito....
Nakonec tvrde jadro, Denis, Svobodak, Viky a ja jsme vydrzeli do rana do 5 hodin....
-
- aktívní jachtař
- Reputace: 20
skyline píše:To je pravda ze tento rok my tam trosku chybali prezentacie zaujimavych ciest...
Videa, fotky...
Proste nieco...
Dedko tam mal materiál fotky aj videa z celej preplavby (z Holandska na Slovensko )
No nevedel že je tam premietačka.

Viky_CZ píše:Ja presne nevim v kolik, ale to Denis se k ranu vratil do debatního krouzku
Denis sa vrátil nedobrovolne

V našej izbe spala Dvojka a pod (ňou), niekto, kto vééééľmi chrápal a Denis nevedel spať !

Preto sa kvám vrátil

- Omen
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 160
Dedko: Dedko tam mal materiál fotky aj videa z celej preplavby (z Holandska na Slovensko )
No nevedel že je tam premietačka. No jo, ja Maďar, mohol som sa aspoň spýtať

No nevedel že je tam premietačka. No jo, ja Maďar, mohol som sa aspoň spýtať
Baharis píše:dedko píše:Bude aj premietanie ?
No jasně! Omen slíbil dovézt projektor a bude na výběr mezi Battmanem, Žhavé výstřely 2 a Poklad na Stříbrném jezeře.![]()
Jinak kdo co doveze...![]()

- Dvojka
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 97
dedko píše: Denis sa vrátil nedobrovolne![]()
![]()
![]()
V našej izbe spala Dvojka a pod (ňou), niekto, kto vééééľmi chrápal a Denis nevedel spať !![]()
Preto sa kvám vrátil![]()
![]()
Upřesním: Dvojka spala na palandě nahoře, na spodní posteli spala lepší polovička naší dvojky – Jerryx

A abych to ještě více upřesnila – Jerryx tvořil základní, pevnou a hlasitou harmonii, jemné vibráto obstarával někdo z vedlejší místnosti a lehoučké pizzicato dodával Denis, jenž to pak sabotoval probuzením a odchodem.
"Sto obrazů"
Pro všechny kdo se chtějí podívat na výběr fotek ze setkání v Hodoníně_2014 jsem nahrál zazipovaný soubor na uloz.to. Jsou volně k dispozici a použití všem členům portálu.
Vzhledem k tomu že jsem je ponechal ve slušném rozlišení, je objem dat trochu větší - 126MB
Přeji pěkné prohlížení a vzpomínání a hezké setkání.
Pro všechny kdo se chtějí podívat na výběr fotek ze setkání v Hodoníně_2014 jsem nahrál zazipovaný soubor na uloz.to. Jsou volně k dispozici a použití všem členům portálu.
Vzhledem k tomu že jsem je ponechal ve slušném rozlišení, je objem dat trochu větší - 126MB

Přeji pěkné prohlížení a vzpomínání a hezké setkání.