Tulln Boatshow 2014
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Batcheeba
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tulln Boatshow 2014
Na webových stránkách je opět k dispozici slevový kupon na vstupné (z 11 euro na 9,50)
-
- aktívní jachtař
- Reputace: 21
Já jel z Brna. Což je sice blízko, ale i tak to něco stálo. Jako první mě zaujala organizace dopravy na místě. Která nás rychle navedla na parkovací plochu zdarma. Na pokladně nebyla žádná fronta. Uvnitř to byl trochu boj se někam dostat. Lidí všude dost, ale když je člověk trpělivej tak si počká pár minut na prohlídku lodě. Plachetnic tam bylo dost a růzejch krámů ještě víc.
- Jozef.
- návštěvník fóra
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Tulln
Ak sa niekde oplatí v strednej Európe ísť , tak je to určite Boat Tulln. Prívetivé prostredie, dobré parkovanie, tematicky rozdelené, stretneš kopec známych. Aj kvôli inšpiráciám, čo ešte treba do leta stihnúť.
A potom Duesseldorf, ale ten sa už konal.
A potom Duesseldorf, ale ten sa už konal.
Praha -Tulln spolujízda
Ahoj ,Chtěl bych jet do Tullnu, přizpůsobil bych se i časově - příp. i pátek, nebo sobotu . Kdyby mě byl ochoten někdo přibrat na placenou spolujízdu, ozvěte se, prosím, po SZ, dík Ytnak. Praha -Tulln
- martin76
- návštěvník fóra
- Reputace: 7
Ahojte, dnes som bol na výstave a je úplne super. Ak sa niekomu nepodarí ísť, tu je zopár fotiek http://martinko76.rajce.idnes.cz/Boote_Tulln/ .
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Včera sme boli s rodinou na výstave v Tullnu. Krásne počasie, skvelá organizácia príjazdu, jednoduché a rýchle parkovanie, proste taká nefalšovaná Rakúska pohoda. Z výstavy ale mám zmiešané pocity. Niektoré veci na ktoré som bol zvyknutý chýbali. Stánky Maritimo, EMS Marine a napr aj Allroundmarine boli menšie než v predošlích rokoch. Lodí bolo ale dosť. Čo sa plachetníc týka bolo ich tam tiež dosť aj s výbavou ako plachty, laná, rollfoky atď. Rôzne stánky ponúkali všetko možné cez obuv, ošatenie a výbavu. Medzi dverami som natrafil na chlapov čo predávali šekle, karabíny za super cenu. Popozerali sme paddlerskú halu ktorá prinášala klasickú ponuku, cez potápačskú halu sme iba predrali (bolo tam strašne veľa ľudí, ale aj tovaru). Veľká bola aj výstava chartrových ponúk a cestoviek. Zaregistroval som aj Chorvátske firmy s loďami. Na dvore sme prešli jazdené lode ktoré sa mi zdali tento rok tak trošku až moc jazdené a predražené. Na záver bratwurst a pivečko (mal som šoféra)
Summa summárum kto tam chcel niečo kúpiť bolo z čoho vyberať a je to ešte stále najlepšia výstava v našom regióne. Dávam palec hore
Summa summárum kto tam chcel niečo kúpiť bolo z čoho vyberať a je to ešte stále najlepšia výstava v našom regióne. Dávam palec hore

- mirus
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
Souhlas -organizace na jedna,žádné zácpy při parkování ani u pokladen,sice jsem nesehnal co jsem si chtěl koupit a vyměnit,ale chápu,že tam nemohou tahat veškerý sortiment náhradních dílů,všichni dotázaní mě odkázali na svoje prodejny(Vídeň,a pod.).Při pohodových prohlídkách jsme tam strávili asi 5hod.Šekle u vchodu sice byly kvalitní,ale abych si k němu musel pořizovat ještě speciální klíč v ceně šeklu?? a pokud ho stratím tak ho neotevřu normálním nářadím??No a bazar?Dříve tam bývalo plno malých člunů ,tak do 5m.Letos valná většina nad 5m.Chvilku ,jsme tam povídali s majitelem podobného člunu co máme,akorát asi o třídu lepšího,tak si postěžoval,že už nestačí na údržbu a provoz a že ho musí prodat.Výstava jako taková -je na co se podívat.
- indianajones
- pravidelný návštěvník
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Aj ja mam tak kratky kajak, ale keď cely deň fyzicky pracujem a potom ešte hodinu padlujem proti prúdu Dunaja, tak už mam chrbticu celu rozglejenu a excentricke nesenie váhy mi robi problem. To už trpim jak kóň. A dcera ten kajak neuvladze vôbec. Dnes so kolieska vyskušal a su perfektne. Už uvažujem o dlhšom kajaku.
- indianajones
- pravidelný návštěvník