8.Jarní sraz
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- avlada
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
8.Jarní sraz
Přátelé blíží se doba každoročního srazu, tak se ptám BUDE ?
Re: 8.Jarní sraz
avlada píše:Přátelé blíží se doba každoročního srazu, tak se ptám BUDE ?
Bude! 5.-6. na Orlíku...
Jak píše Olin... Bližší informace (a také trochu vzrušené diskuze) ve stejnojmenném vlákně na Plavidlech. Nechci organizaci řešit souběžně na dvou fórech, pozvánku bych sem ale ve finále pochopitelně vložil. Kdo má zájem, je vítán s libovolnou lodí nebo i případně bez.
- avlada
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
My se samozřejmě zúčastníme i s lodí, ale tu pozvánku by zde asi chtělo vyvěsit,protože je to již za pouhý měsíc.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
chtel jsem se optat kdy.ktery mesic 5-6.
Libor píše:chtel jsem se optat kdy.ktery mesic 5-6.
Ten příští - květen...
Na minulém srazu se dohodlo, že další by měl být na Orlíku. Pokud zásadní většina bude pro, tak tady jsou bližší informace :
Místo konání Loužek (P břeh cca 2 km od hráze), bezproblémová možnost spouštění, kotvení u mola, elektriky, parkování aut i vleků, případně karavanů či obytných aut - to vše grátis. Jídlo a pití za rozumnou cenu. V areálu je možnost pěkného ubytování pro ty, kterým by dělalo problém loď na Orlík dostat nebo ji budou mít ještě po zimě ve fázi příprav na sezónu. Na břehu je nenecháme - místa v lodích je dost. Jinak je tam možnost i nějakého programu (fotky, filmy - čím se bude mít chuť někdo pochlubit). Je i možnost natáčení účastníků kvalitním dronem a ukázka, co všechno to umí. Termín bych nechal na diskuzi, ty květnové svátky vychází letos na úterky. Asi nejlepší by bylo 4.-6.5. s tím, že kdo by měl chuť a den volna může zůstat do osmého. Přeprava na Orlík (od spodu) je v provozu od 1.5., Kořensko a Hněvkovice sice až od 19.5., ale to by asi nikomu vadit nemělo. Jinak Loužek je Slávy, jenže jeho dokopat k internetu je úkol nad moje síly, tak mu dělám tiskového mluvčího.
Místo konání Loužek (P břeh cca 2 km od hráze), bezproblémová možnost spouštění, kotvení u mola, elektriky, parkování aut i vleků, případně karavanů či obytných aut - to vše grátis. Jídlo a pití za rozumnou cenu. V areálu je možnost pěkného ubytování pro ty, kterým by dělalo problém loď na Orlík dostat nebo ji budou mít ještě po zimě ve fázi příprav na sezónu. Na břehu je nenecháme - místa v lodích je dost. Jinak je tam možnost i nějakého programu (fotky, filmy - čím se bude mít chuť někdo pochlubit). Je i možnost natáčení účastníků kvalitním dronem a ukázka, co všechno to umí. Termín bych nechal na diskuzi, ty květnové svátky vychází letos na úterky. Asi nejlepší by bylo 4.-6.5. s tím, že kdo by měl chuť a den volna může zůstat do osmého. Přeprava na Orlík (od spodu) je v provozu od 1.5., Kořensko a Hněvkovice sice až od 19.5., ale to by asi nikomu vadit nemělo. Jinak Loužek je Slávy, jenže jeho dokopat k internetu je úkol nad moje síly, tak mu dělám tiskového mluvčího.
Ahoj Taure,
Na Louzku jsem sice byl na nejakem skoleni, ale uz si nepamatuji na skluz na spousteni lodi. Je mozno skluz a parkovani vyuzit i jindy behem cele sezony? Samozrejme za uplatu.
Obvykle jsem daval lod na vodu na Radave, ale byvalo to casove omezene pouze na kveten.
Na setkani bychom se radi s nasi kocabkou podivali. Vetsi zima, nez ve Svedsku tam snad nebude.
Na Louzku jsem sice byl na nejakem skoleni, ale uz si nepamatuji na skluz na spousteni lodi. Je mozno skluz a parkovani vyuzit i jindy behem cele sezony? Samozrejme za uplatu.
Obvykle jsem daval lod na vodu na Radave, ale byvalo to casove omezene pouze na kveten.
Na setkani bychom se radi s nasi kocabkou podivali. Vetsi zima, nez ve Svedsku tam snad nebude.
Sjezd je sice trochu prudší, ale má dost pevný podklad. Po domluvě se Slávou Hákem je možné ho použít. Mimo sraz to chce osobní domluvu.
- kapo
- aktívní jachtař
- Reputace: 39
ahoj,nikdy jsem na Orlíku nebyl, rád bych se tam podíval, dá se tam spustit i sedmimetrovka,váha 1,5 tuny ?
Jardasu píše:Na setkani bychom se radi s nasi kocabkou podivali. Vetsi zima, nez ve Svedsku tam snad nebude.
Určitě přijeďte, myslím, že tvůj trimaránek hodně lidí rádo uvidí...
kapo - mluvíš-li o jarním srazu, tak v tom nevidím problém. Jinak obecně sjezdy i jeřáby na Orlíku jsou každý svým způsobem specifické (především stav vody, roční období při spouštění v kempech, typ a velikost lodi, možnosti auta ...). Je vždy dobré se předem poinformovat v konkrétním místě. Orientační přehled si můžeš udělat i tady v různých vláknech - chce to trochu pohledat.
- kapo
- aktívní jachtař
- Reputace: 39
už jsem hledal a jsou tam různý názory , o spuštění tak nejde horší je to pak vytáhnout...
Kluci na plavidlech psali, že na vytažení vercakj mají, pajero a kdyby nestačilo tak vejtrasku
fí ha, to je to takovej krpál?
Bude taky někdo brát PDR, nebo nějakou podobnou hračku?
- mkovi
- návštěvník fóra
- Reputace: 4
Taurus píše:Na minulém srazu se dohodlo, že další by měl být na Orlíku. Pokud zásadní většina bude pro, tak tady jsou bližší informace :
Mám pocit, že komory proti proudu (Kořensko atd.) jedou od 1.5. Chtěli jsme zrovna 4.5. vyplout do Budějovic. Tak to asi o den odložíme, abychom se připluli pozdravit.
http://plavebniurad.cz/predpisy/predpis ... droj=email
mkovi - máš pravdu, vycházel jsem se sdělení SPS 7-2017. Tím lépe.
Jardasu - ten svah je větší než většina sjezdů na Vltavě a Labi, ale není to zas nic nezvládnutelného. Zhruba je to asi jako v Nelahozevsi, povrch je sice nevybetonovaný, ale tvrdý. Neboj se nic.
Jardasu - ten svah je větší než většina sjezdů na Vltavě a Labi, ale není to zas nic nezvládnutelného. Zhruba je to asi jako v Nelahozevsi, povrch je sice nevybetonovaný, ale tvrdý. Neboj se nic.
Jasne, kvalitni stroj, zvykly na rumunske polni cesty, zvladne vse. Lodicka ma 630 kg i s vozikem (doufam, ze nejen papirove, ale i v realu...)
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Taurus píše:Jak píše Olin... Bližší informace (a také trochu vzrušené diskuze) ve stejnojmenném vlákně na Plavidlech. Nechci organizaci řešit souběžně na dvou fórech, pozvánku bych sem ale ve finále pochopitelně vložil. Kdo má zájem, je vítán s libovolnou lodí nebo i případně bez.
Nič v zlom, ale to finále keď by si sem vložil pozvánku si myslel kedy? Týždeň pred akciou?. Už takto je to na poslednú chvílu. Držím palce nech Vám to výde a hlavne počasie nech je

Ahoj, na fóru jsem nový, ale v květnu budeme už snad na vodě. Je sraz i pro nováčky na fóru? 

haaja - pochopitelně, jsi vítán.
Taurus píše:haaja - pochopitelně, jsi vítán.
Fajn. Kotvíme nedaleko loužku, tak by byla škoda nechat si ujít takovouto akci.
kopie mého dnešního příspěvku na Plavidlech :
Termín srazu se dost přiblížil a tak by asi bylo dobré alespoň orientačně dát dokupy počet lodí a lidí. Není to sice nezbytné, ale nějaká představa není od věci (parkování, spouštění, kotvení, jídlo, pití ...). Zatím z Plavidel vím o Olinovi, Karlovi, Fishmasterovi, Kralvodovi, Zdeňkovi2013 a Vikym, no a já se Slávou. Z Jachtingu se ozval Avlada, Jardasu, Kapo a Haaja. Tak s chutí ke klávesnici.
Termín srazu se dost přiblížil a tak by asi bylo dobré alespoň orientačně dát dokupy počet lodí a lidí. Není to sice nezbytné, ale nějaká představa není od věci (parkování, spouštění, kotvení, jídlo, pití ...). Zatím z Plavidel vím o Olinovi, Karlovi, Fishmasterovi, Kralvodovi, Zdeňkovi2013 a Vikym, no a já se Slávou. Z Jachtingu se ozval Avlada, Jardasu, Kapo a Haaja. Tak s chutí ke klávesnici.
- hruby4
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
Zdravím. Také se hlásím ,já, manželka a spaní si přivezu sebou Tes 678 BT. Snad to na Loužku spustím 1,5 t. U koho se mám hlásit při příjezdu.