Dunaj-party 2018
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- ballo
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
Dunaj-party 2018
Vyhlasujeme dalsiu Dunaj-party 2018.
Termin: 5-6-7-8- jul(cervenec) / 2018
Cechy a Morava - 5-6 - jul(cervenec) / 2018 - statny sviatok
Slovensko 5. -jul(cervenec) / 2018 - statny sviatok
Madarsko - v tomto tyzdni ziadny sviatok nema
Vzhladom na problemy s pristupovou cestou k zjazdu v Kalinkove presuvame party o cca 100 km nizsie. (ratam cestne km z Kalinkova)
Neszmely HajosSkanzen.
Podla nazvu je asi vsetkym jasne, ze sa to nachadza na Madarskej strane Dunaja.
Predpokldam, ze vacsina z vas tuto oblast pozna.
Viaceri z vas Nesmzely zatoku casto navstevuju. A okrem toho tam bola aj After Dunaj-Party 2015.
Pre istotu vsak v dolnej casti posielam link-y, ktore by vam mali s navigaciou a blizsim info pomoct.
Cerveny koberec pri prichode necakajte.
Problem je napr. s ubytovanim. Aktualne su priamo v skanzen obsadene vsetky izby cely 6. aj 7. mesiac cez vikendy.
Ubytko vsak nebolo ani po minule rocniky, tak pevne verim, ze to velky problem nebude.
Co vieme slubit:
- zjazd do vody priamo na mieste
- pristupne toalety aj sprchy v skanzen lodi dohodnute - volali sme s Tiborom a problem v tom nevidi. Zlozime sa na nejaky maly spolocny poplatok ako kazdy rok.
- moznost stanovat
- obsadime altanok s ohniskom
- moznost zopar parkovacich miest pre lode + samozrejme dostatok miesta na kotvenie alebo vytiahnutie k brehu
- ak budeme mat zaujem a dohodneme sa vcas vie nam Tibor uvarit dostatocne mnozstvo dobreho gulasu
- je tam bufet, takze komu sa nechce nosit zasoby ma par metrov od party za rozumnu cenu moznost capovaneho piva, nealka, vina, palenky, Heik, Kebab langos atd...
- zmrzlina v dedine (5min pesi) od party
- vyborna csarda v dedine (15 min pesi)
Co nam to moze prekazit:
- extremne zle pocasie
- extremne vysoky stav Dunaja pri ktorom zacne pretekat voda z hlavneho toku az do zatoky
Pevne vsak verim, ze v tomto termine nam ani jedno nehrozi a ucast napriek zmene destinacie bude velka.
Ja bohuzial budem mesiac mimo internetu.
Takze do cca 01.06.2018 vam Juro velmi rad na vase pripadne otazky odpovie za mna.
https://www.google.sk/maps/dir//47.7364 ... m2!4m1!3e0
http://www.neszmely.hu/
http://www.hajoskanzen.hu/
Termin: 5-6-7-8- jul(cervenec) / 2018
Cechy a Morava - 5-6 - jul(cervenec) / 2018 - statny sviatok
Slovensko 5. -jul(cervenec) / 2018 - statny sviatok
Madarsko - v tomto tyzdni ziadny sviatok nema
Vzhladom na problemy s pristupovou cestou k zjazdu v Kalinkove presuvame party o cca 100 km nizsie. (ratam cestne km z Kalinkova)
Neszmely HajosSkanzen.
Podla nazvu je asi vsetkym jasne, ze sa to nachadza na Madarskej strane Dunaja.
Predpokldam, ze vacsina z vas tuto oblast pozna.
Viaceri z vas Nesmzely zatoku casto navstevuju. A okrem toho tam bola aj After Dunaj-Party 2015.
Pre istotu vsak v dolnej casti posielam link-y, ktore by vam mali s navigaciou a blizsim info pomoct.
Cerveny koberec pri prichode necakajte.
Problem je napr. s ubytovanim. Aktualne su priamo v skanzen obsadene vsetky izby cely 6. aj 7. mesiac cez vikendy.
Ubytko vsak nebolo ani po minule rocniky, tak pevne verim, ze to velky problem nebude.
Co vieme slubit:
- zjazd do vody priamo na mieste
- pristupne toalety aj sprchy v skanzen lodi dohodnute - volali sme s Tiborom a problem v tom nevidi. Zlozime sa na nejaky maly spolocny poplatok ako kazdy rok.
- moznost stanovat
- obsadime altanok s ohniskom
- moznost zopar parkovacich miest pre lode + samozrejme dostatok miesta na kotvenie alebo vytiahnutie k brehu
- ak budeme mat zaujem a dohodneme sa vcas vie nam Tibor uvarit dostatocne mnozstvo dobreho gulasu
- je tam bufet, takze komu sa nechce nosit zasoby ma par metrov od party za rozumnu cenu moznost capovaneho piva, nealka, vina, palenky, Heik, Kebab langos atd...
- zmrzlina v dedine (5min pesi) od party
- vyborna csarda v dedine (15 min pesi)
Co nam to moze prekazit:
- extremne zle pocasie
- extremne vysoky stav Dunaja pri ktorom zacne pretekat voda z hlavneho toku az do zatoky
Pevne vsak verim, ze v tomto termine nam ani jedno nehrozi a ucast napriek zmene destinacie bude velka.
Ja bohuzial budem mesiac mimo internetu.
Takze do cca 01.06.2018 vam Juro velmi rad na vase pripadne otazky odpovie za mna.
https://www.google.sk/maps/dir//47.7364 ... m2!4m1!3e0
http://www.neszmely.hu/
http://www.hajoskanzen.hu/
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Re: Dunaj-party 2018
Nechcem do toho mudrovať, ale mohli by sme to spraviť ako Dunaj párty-trip. Vyrazili by sme z Medveďova, zoradisko by mohlo byť na pláži oproti Sápu a odtial by sme sa mohli plaviť do Nesmély Skanzenu, trochu by sme sa pobavili a ráno, ak by sme vládali, by sme sa odplavili do Maďarského Nagymarošu /Naďmarošu/.
Jediný problém by bol s pomalými loďkami, tie by sa nevedeli vrátiť proti prúdu. To by sa dalo riešiť zorganizovaním odvozu po vlastnej ose.
Jediný problém by bol s pomalými loďkami, tie by sa nevedeli vrátiť proti prúdu. To by sa dalo riešiť zorganizovaním odvozu po vlastnej ose.
-
- návštěvník fóra
- Reputace: 3
Denis
Áno zorganizuj.
Je to výborná myšlienka!!!!!!
Áno zorganizuj.
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Neszmély je miesto pekné, ale ten lodný skanzen je malý a večne plný. Párty by malo byť cez weekend a vtedy je tam plno, neni kde zaparkovať. Predpokladám že kopec ľudí by prišlo s autami a vlekmi. Vedľa je pekný kemp, ale ten stojí peniaz. Na okolí sú pekné zašité zátoky, ale len za priaznivého stavu.
Ja si ešte počkám s akým nápadom príde majiteľ patentu na DunajPárty Dedko
Týmto ho pozdravujem a dúfam, že je fit.
Ja si ešte počkám s akým nápadom príde majiteľ patentu na DunajPárty Dedko

Tak po dlouhé (na můj vkus, bo za sebe bych řekl hned jedem!!!) debatě,
a okamžitém zabůkování termínu dovolené v obou pracích,
poslušně hlásím posádku ve složení:
sek+sekyšovka+3sekyšovčata (honzík+jáchym+pepina),
tedy konečně komplet posádka.
odkud a kam pojedeme je nám vlastně fuk, bo s váma aj do pekla, ale hlavně na pěkné lodi
Osobně jsem pro variantu medveďov, tam parking pro nás čehůny a pak dunaj trip party, než pro jedno místo, ale nebráníme se jakékoli varintě v tomto termínu......
tož tak
sek
P.S.: Lajči co ty na to????
a okamžitém zabůkování termínu dovolené v obou pracích,
poslušně hlásím posádku ve složení:
sek+sekyšovka+3sekyšovčata (honzík+jáchym+pepina),
tedy konečně komplet posádka.
odkud a kam pojedeme je nám vlastně fuk, bo s váma aj do pekla, ale hlavně na pěkné lodi

Osobně jsem pro variantu medveďov, tam parking pro nás čehůny a pak dunaj trip party, než pro jedno místo, ale nebráníme se jakékoli varintě v tomto termínu......
tož tak
sek
P.S.: Lajči co ty na to????
- kilda
- návštěvník fóra
- Reputace: 9
Pro mě začíná Dunajparty prvním spuštěním lodě a končí s první jinovatkou tím oznamuju, že na daný termín objednávám koláčky a kam je dovezu je mi jedno
Zdraví Kilda s rodinou

- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
juro píše:Denis
Áno zorganizuj.
Rád

S čím môžme pomôcť.
1, Parkovanie áut a vlekov v Medveďove
2, odkomunikovanie v maďarskom jazyku pobyt v skanzene v Nesmély
3, pomoc pri zorganizovaní dopravy k autu pre pomalé člny, ak by bolo treba.
4, uvarenie klasického spoločného jedla / Hovedzí guláš, Jókay fazulovica, Držkový perkelt/
5, pitný režim si zabezpečí každý sám a ako je dobrým zvykom, každý zoberie tolko , aby mohol ponúknuť aj kamarátov. Prax je taká, že je toho vždy viac ako vládzeme.
Kotvenie v Neszmély, Ako ozzie písal, kúsok pred skanzenom je kemp, cena nie je vysoká, ale ak je malá voda nedá sa tam vojsť loďami, ak sa bude dať, tak asi nie všetci budeme stáť pri móle. spraviť táborák je problém, rovnako ako byť moc hlučný po 22,00.
V skanzene sa nedostaneme asi všetci k mólu, ale dá sa stáť kotva breh, vlnobitie nehrozí. Tak ako ballo popisoval, je tam bufet, nefalšované dolnozemské langoše, paluba historickej lode, aj historické záchody na tej lodi. Jednoducho má to atmosféru.
Ďalšia možnosť je kotviť na ostrove Barnabáš v romantickej zátoke, podla toho kolko nás bude a ako bude toto kotvisko obsadené. WC bude v lese, ale môžme si spraviť táborák, kontakt s Dunajom a prírodou je tam velmi silný, pre toho kto tam nebol to bude emotívny zážitok.
Druhá noc by mohla byť na Mravenisku, to je materiálová jama, jazero vzniknuté pri výstavbe vodných diel na Dunaji, oproti dedine Nagymaros, /Naďmaroš/. Jazero je obrovské, zázemie žiadne, je to tak trochu divočina. Je to však bezpečné kotvisko kde sa zmestíme všetci, dá sa stáť zapichnutý špicou do pieskového brehu.
Cestou je možné zvoliť zástavky v reštauráciach pri brehu Dunaja, alebo zakotviť na krásnych dunajských plážach, kto chce môže pozrieť Ostrihom. Nič nebudeme siliť, každý má osobnú volnosť, môže ísť individuálne. Ale ak pôjdeme spolu, tak občas vypneme motory, vytvoríme súlodie a necháme sa unášať prúdom.
Takže teším sa na Vás a na Dunaj.
- viita
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte všichni , moc rád opět přijedu i s celou posádkou. Co navrhuje Denis nezní špatně.Škoda Kalinkova , bylo to fajn a hlavně spousta místa.Ale ať už to bude kdekoli , moc se těšíme.
- martin76
- návštěvník fóra
- Reputace: 7
Ahojte,v sobotu som bol v Hamuliakove a rampa bola otvorená 

- kilda
- návštěvník fóra
Co pomuže že je rampa otevřená když najedeš a zachvílu vyjedou policajti. Já byl v sobotu za Dědkem na mole, situaci vidím problemově ve stylu dojet na misto po hrazi. Pupi spouštěl v Šamoríně a nadšený z toho nebyl. Škoda slov
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Hele třeba jsem naivni, ale neexistuje nejakej způsob, jak legalne ohlasit Dunaj party uradum a zustat na stejnym miste?
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Je tu ešte možnosť ten starý prístav pri Šamoríne, kde sme boli prvý krát. Zo Šamorína vedie tam cesta, lebo na polovici toho "poloostrovu" je Yachtklub a tí sa tam nejak dostať musia. Treba sa ich opýtať či by sa dalo. Tam je aj sklz do vody, akurát miesto na kúpanie je ďalej.
Dolný Dunaj je nádherný, ale pre x ľudí je ďaleko a len Boh vie aký bude stav.
Dolný Dunaj je nádherný, ale pre x ľudí je ďaleko a len Boh vie aký bude stav.
za nás raději medvedov, nebo nesmey,
samorin rovna se vlny, rovna se nutnost noci na kotve dal od brehu..........
sek
sek
-
- návštěvník fóra
jsekera píše:za nás raději medvedov, nebo nesmey,
sek
Sek vystihol si to úplne presne!!!!!!
Zdravím všetkých, Dunajplavcov zvlášť.
Už niekoľko rokov som sa chcel ísť pozrieť na túto skvelú akciu, žiaľ nikdy to z rôznych dôvodov nevyšlo. Tento tohtoročný termín to vyzerá tak, že by som sa snáď mohol zúčastniť. Nakoľko sa termín blíži, chcem sa opýtať, či nejako pokročilo rozhodnutie o mieste a charaktere DP, resp. či vôbec bude. Ďakujem.
Edo
Už niekoľko rokov som sa chcel ísť pozrieť na túto skvelú akciu, žiaľ nikdy to z rôznych dôvodov nevyšlo. Tento tohtoročný termín to vyzerá tak, že by som sa snáď mohol zúčastniť. Nakoľko sa termín blíži, chcem sa opýtať, či nejako pokročilo rozhodnutie o mieste a charaktere DP, resp. či vôbec bude. Ďakujem.
Edo
- ballo
- návštěvník fóra
Fuha, za ten mesiac sa tu prispevky pekne nakopili.
Nieco na objasnenie:
Myslim, ze sme sa pehupli do doby kedy si Dedko zasluzi, aby mu bol oznameny iba datum, cas popripade doprava na Dunaj Party a nie aby sme od neho ocakavali, ze vsetko zariadi, my iba prideme, najeme sa, pouzijeme zabezpecene prenosne WC a zdrhneme.
Kedze datum uz bol vysoky a vsetci sme boli iba vo vyckavacej pozicii, dovolil som si (po zopar telefonatoch) pasovat sa do funkcie "usporiadatela" a vytvorit prispevok Dunaj-party 2018. Nie preto, aby som dedkovi myslienku a x rokov zauzivanu party ukradol, ale prave opacne, aby sa kazdorocna akcia zachovala.
Bolo by mi velmi luto, ak by Dunaj Party skoncila, pretoze si myslim, ze je to kazdorocne stretnutie skvelych ludi, kde sa daju povymienat informacie, skusenosti, domace "napoje" a jedla z roznych kutov, vecer skvela hra pri ohni na gitare atd ...
Pevne verim, ze moj nazor zdiela vacsina kazdorocnych ucastnikov a spolocnymi silami sa postarame o to, aby Dunaj Party pokracovala s kazdorocnou pravidelnostou.
Bohuzial sme boli nuteny zmenit aj miesto, vzhladom na problem s prijazdom do Kalinkova.
Myslim si vsak ze 100km navyse (priblizna vzdialenost Kalinkovo - Neszmely) v dnesnej dobe dennodennych presunov nic neznamena.
--------
Takze Dunaj Party bude.
Vsetky info v mojom prvom prispevku su platne.
O parkovisko na privesne voziky sa nemusite bat. Miesta v lesiku kde budeme grilovat je dost.
Jedine, co by nas mohlo zaskocit je velmi vysoka voda.
Ak by nieco take hrozilo, budem vas cez jahcting info vcas informovat...
Pevne verim, ze koniec juna nebude o 2 tyzdnovom dazdi a vysku dunaja prvy julovy tyzden extremne neovplyvni.
Takze ja uz sa tesim na: Termin: 5-6-7-8- jul(cervenec) / 2018 a pevne verim, ze ucast napriek zmene miesta bude min. tak velka ako v roku 2017.
Nieco na objasnenie:
Myslim, ze sme sa pehupli do doby kedy si Dedko zasluzi, aby mu bol oznameny iba datum, cas popripade doprava na Dunaj Party a nie aby sme od neho ocakavali, ze vsetko zariadi, my iba prideme, najeme sa, pouzijeme zabezpecene prenosne WC a zdrhneme.
Kedze datum uz bol vysoky a vsetci sme boli iba vo vyckavacej pozicii, dovolil som si (po zopar telefonatoch) pasovat sa do funkcie "usporiadatela" a vytvorit prispevok Dunaj-party 2018. Nie preto, aby som dedkovi myslienku a x rokov zauzivanu party ukradol, ale prave opacne, aby sa kazdorocna akcia zachovala.
Bolo by mi velmi luto, ak by Dunaj Party skoncila, pretoze si myslim, ze je to kazdorocne stretnutie skvelych ludi, kde sa daju povymienat informacie, skusenosti, domace "napoje" a jedla z roznych kutov, vecer skvela hra pri ohni na gitare atd ...
Pevne verim, ze moj nazor zdiela vacsina kazdorocnych ucastnikov a spolocnymi silami sa postarame o to, aby Dunaj Party pokracovala s kazdorocnou pravidelnostou.
Bohuzial sme boli nuteny zmenit aj miesto, vzhladom na problem s prijazdom do Kalinkova.
Myslim si vsak ze 100km navyse (priblizna vzdialenost Kalinkovo - Neszmely) v dnesnej dobe dennodennych presunov nic neznamena.
--------
Takze Dunaj Party bude.
Vsetky info v mojom prvom prispevku su platne.
O parkovisko na privesne voziky sa nemusite bat. Miesta v lesiku kde budeme grilovat je dost.
Jedine, co by nas mohlo zaskocit je velmi vysoka voda.
Ak by nieco take hrozilo, budem vas cez jahcting info vcas informovat...
Pevne verim, ze koniec juna nebude o 2 tyzdnovom dazdi a vysku dunaja prvy julovy tyzden extremne neovplyvni.
Takze ja uz sa tesim na: Termin: 5-6-7-8- jul(cervenec) / 2018 a pevne verim, ze ucast napriek zmene miesta bude min. tak velka ako v roku 2017.
- kilda
- návštěvník fóra
Ballo napsal si to skvěle a v pravý čas.Dík . Bylo by ještě dobré zjistit kolik ma průjezdnou výšku ten most jak se vjíždí do skanzenu.Podle posledních zpráv to vypadá, že gumimafia dojede komplet 

-
- návštěvník fóra
Kto by mal vysokú loď a nezmestí sa pod železničný most,prejde po tejto ulici a poľnej ceste.
https://www.google.com/maps/dir/Alm%C3% ... 364237!3e0
https://www.google.com/maps/dir/Alm%C3% ... 364237!3e0
- ballo
- návštěvník fóra
Ak sa mi podari tento piatok konecne doriesit vsetky tohtorocne problemy s elektrikou na lodi, pojdem si nasledne pre zasluzenu odmenu v podobe Heik-a a vinnneho striku do Neszmely. Samozrejme popritom zistim aj podjazdnu vysku.
Sekera: Uz od vianoc dostavam otazku od mladsej generacie ci pride aj Jachym a Pepa. Pokazde som odpovedal "ano". Tak dufam, ze som nekecal.
Sekera: Uz od vianoc dostavam otazku od mladsej generacie ci pride aj Jachym a Pepa. Pokazde som odpovedal "ano". Tak dufam, ze som nekecal.
Ballo, nekecal , jedou všichni.... Sek
- lebon
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 1
Jedu už ve středu,protože musím v sobotu odjet,ale beru ssebou 2 letého vnuka,ať má Pepča za trest něco na hraní....a Lojza hravý je.
- ballo
- návštěvník fóra
Najnižšia podjazdna výška 2,60 m. Vlastnoručne merané. Ak je to pre niekoho malo obísť sa to dá podľa mapky od Jura.
- viita
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všichni ,
taky se chystáme , i s novou posádkou, myslím od pátku do neděle, pokud je potřeba přispět na guláš nebo toalety,nebo cokoli dalšího, samozřejmě není problém, pokud by byla možnost stání , aby moje posádka nemusela do vody , budu přešťasten.Platit se dá na místě v eurech , kartou , nebo je lépe forinty? Díky a už se moc těšíme
taky se chystáme , i s novou posádkou, myslím od pátku do neděle, pokud je potřeba přispět na guláš nebo toalety,nebo cokoli dalšího, samozřejmě není problém, pokud by byla možnost stání , aby moje posádka nemusela do vody , budu přešťasten.Platit se dá na místě v eurech , kartou , nebo je lépe forinty? Díky a už se moc těšíme

-
- návštěvník fóra
Ahoj viťa,forinty a eura,s kartou nie.
- ballo
- návštěvník fóra
Parkovanie Vyriesime na mieste. Tibor má voľný pontón pri ktorom ešte minulý rok stala veľká loď. 3-4 lode sa tam zmestia. Parkovanie ak si dobre pamätám cca 10-13 eur/noc. Dve lode sa môžu vyviazat o mňa. A ostatný kotva- breh alebo iba kotva a rozvozime sa malým člnom. Klasika ako kazdy rok.