Dunaj-party 2018
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Re: Dunaj-party 2018
Ballo: ' Tibor má voľný pontón pri ktorom ešte minulý rok stala veľká loď ' to je tam, jak jste měli onehdy v nesmey nahozene pruty s davidem?
což mě přivádí k otázce: dá se na místě koupit povolenka na ryby? asi raději madarska strana....
sek
což mě přivádí k otázce: dá se na místě koupit povolenka na ryby? asi raději madarska strana....
sek
- viita
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
to Jura, díky za odpověď , to Ballo , zaplatit za stání bez problému , nakonec asi pojedem od středy do soboty , ať si to pořádně užijeme, těšíme se už moc 

-
- návštěvník fóra
- Reputace: 3
viita teším sa,od stredy si to užijete viac.
Ještě jen organizačně...: nakonec na 99procent jedem s autem a lodí až do nesmey, ale pro jistotu......platí ještě ta možnost parkování v medveďove
a následné splutí do nesmey? a pojedete někdo tak? a kdy? hoďte své plány sem, prosím, ať víme..........
díky sek
a následné splutí do nesmey? a pojedete někdo tak? a kdy? hoďte své plány sem, prosím, ať víme..........
díky sek
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Situácia sa vyvrbila tak, že Jožo, Gabo a Karel idú o týždeň po Dunaj párty na dovolenkový splav, takže ak sa zúčastnia, tak len z dôvodu poslednej kontroly lodí a podla vyjadrenie Gaba a Joža max. na jednu noc.
Ja mám moje problémi čiastočne stabilizované, takže rád by som šiel, ale istotne to bude plavba zhruba ako som popísal. V žiadnom prípade nechcem robiť nejakú protiakciu, ale mám tak málo volného času, že rozhodne nemienim stráviť na jednom mieste 4 dni .
Moja ponuka na zaparkovanie auta v mojej záhrade v Medveďove platí, ak by mal niekto záujem napíšte SZ.
Ja mám moje problémi čiastočne stabilizované, takže rád by som šiel, ale istotne to bude plavba zhruba ako som popísal. V žiadnom prípade nechcem robiť nejakú protiakciu, ale mám tak málo volného času, že rozhodne nemienim stráviť na jednom mieste 4 dni .
Moja ponuka na zaparkovanie auta v mojej záhrade v Medveďove platí, ak by mal niekto záujem napíšte SZ.
- ballo
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
jsekera: Je to ponton cca 100 metrov pred tym kde sme chytali. Patri k marine. Rybarsky sa da kupit v ktoromkolvek rybarskom obchode.
Potrebujes pas, meno matky za slobnodna a celorocny regionalny od komarnanskeho mosta po sutok s Iplom stoji cca 50 EUR. (rybarsky a povolenka cena spolu)
Denne su dost drahe. Ak si dobre pamatam skoro 10 EUR/den.
Ja zvacsa kupujem v Komarom. Je to na vypadovke Komarom - Neszmely.
https://www.google.sk/maps/dir/47.73760 ... 485965!3e0
Potrebujes pas, meno matky za slobnodna a celorocny regionalny od komarnanskeho mosta po sutok s Iplom stoji cca 50 EUR. (rybarsky a povolenka cena spolu)
Denne su dost drahe. Ak si dobre pamatam skoro 10 EUR/den.
Ja zvacsa kupujem v Komarom. Je to na vypadovke Komarom - Neszmely.
https://www.google.sk/maps/dir/47.73760 ... 485965!3e0
- PEPO
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 13
Ja budem presne v tom čase celý týžden na rybách ,ale na slovenskom brehu....Tak ak by sa Vám nedarilo dačo uloviť, tak možno nejaká rybka by sa našla

- Jozef.
- návštěvník fóra
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Dunaj-party 2018 sa zúčastníme, hlavne kvôli overeniu niektorých úprav na našich lodiach, pred tradičným letným putovaním na Dunaji. Nová plachta, výmena vrátku a pod.
Plánujeme plavbu po Dunaji, predbežne v dňoch 14. až 25. júla .

Ja som si doviezol z USA kotvu MANTUS. Mal som problémy umiestniť ju na loď. Moje prvé skúšky na ubitom dne Dunaja dopadli dobre.
Kotva MANTUS, ako prichádza zo zámoria:

po zmontovaní:

Plánujeme plavbu po Dunaji, predbežne v dňoch 14. až 25. júla .
- Východzí prístav: Medveďov.
Cieľ: hranice Maďarska , asi po Baju, prípadne Moháč.
Zatiaľ tri motoráky, od 4,8 po 6,3 m. Kajutovky.
Vek posádok: vyšší
Táborenie v prírode. Varenie v kotlíku alebo na rošte. Občas reštaurácia.
Počasie: Od 7. júla by malo byť super.
Ak má niekto záujem pridať sa, je srdečne vítaný.

Ja som si doviezol z USA kotvu MANTUS. Mal som problémy umiestniť ju na loď. Moje prvé skúšky na ubitom dne Dunaja dopadli dobre.
Kotva MANTUS, ako prichádza zo zámoria:

po zmontovaní:

-
- návštěvník fóra
V stredu 4.7.okolo 16:00,+,-,8 lodí odchádzame z Vlčieho hrdla do Medveďova,kde spíme v maríne u Tona.
5.7. doobeda odchádzame do Neszmely.
Kto by mal záujem-pridajte sa.
Ballo,Lebon bude už v stredu poobede na mieste v Neszmely.Sprchy,toalety zabezpečil Ballo u Tibora.Guláš je objednaný na piatok,varí Tibor.
5.7. doobeda odchádzame do Neszmely.
Kto by mal záujem-pridajte sa.
Ballo,Lebon bude už v stredu poobede na mieste v Neszmely.Sprchy,toalety zabezpečil Ballo u Tibora.Guláš je objednaný na piatok,varí Tibor.
- ballo
- návštěvník fóra
Skvele. Tak sa nam to tu zbiera. Uz sa tesim na buduci tyzden.
Len Dunaj sa akosi zdviha.
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=hydro_ ... on_id=6849
Ale snad iba na den -dva.
Prsat by uz snad vydatne nikde nemalo.
Len Dunaj sa akosi zdviha.
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=hydro_ ... on_id=6849
Ale snad iba na den -dva.
Prsat by uz snad vydatne nikde nemalo.
To je dobře,že se zdvíhá,alespoň se dá projet do Neszmely zkratkou.
-
- návštěvník fóra
Zatiaĺ to vyzerá na 20 lodí,ak sa zúčastnia všetci,ktorí mi to potvrdili. 

- ballo
- návštěvník fóra
Vovsky: to prosim nepis ani zo srandy.
Uz vidim ako sa niekto, kto to nepozna, toho chyti a skonci v lepsom pripade iba visiet na skalach z ktorych je hradza za usetrenych 6 km...
Pre tych co to nepoznaju. Neszmely skanzen je sice v zatoke na urovni kilometra 1750. Obist to vsak treba dolu po prude a do zatoky vojst az poslednou moznou cestou km 1744.
Bez ohladu na typ lode a vysku dunaja !
Ano je zopar kamikadze, ktory to pri vysokom stave supnu krizom... Ale pokial neviete presne kade a nemate odhad o kolko musi byt dunaj zdvihnuty urcite neriskovat.
Uz vidim ako sa niekto, kto to nepozna, toho chyti a skonci v lepsom pripade iba visiet na skalach z ktorych je hradza za usetrenych 6 km...
Pre tych co to nepoznaju. Neszmely skanzen je sice v zatoke na urovni kilometra 1750. Obist to vsak treba dolu po prude a do zatoky vojst az poslednou moznou cestou km 1744.
Bez ohladu na typ lode a vysku dunaja !
Ano je zopar kamikadze, ktory to pri vysokom stave supnu krizom... Ale pokial neviete presne kade a nemate odhad o kolko musi byt dunaj zdvihnuty urcite neriskovat.
Je to pravda.Raději neriskovat.Už mlčím.
- lebon
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 1
A já to risknu vyklopím motor a pokrcím nohy,ono to vyjde,ožralému štěstí přeje.
Lebone,za tohoto stavu Dunaje ani náhodou.To by musel být Dunaj o metr výš.
-
- návštěvník fóra
Ahojte-štvrtok ako odhadujete počasie?v Komárne alebo Patince o 18:00 ukazuje SHMÚ až 2,5 mm zrážok - čo vy na to?
-
- návštěvník fóra
Marek-my sme pripravený na každé počasie.
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_ ... Selector=4
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_ ... Selector=4
-
- návštěvník fóra
Už sa to som si všimol posunulo a piatok a je je toho tak veľa
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Ahojte Všetcia
Kde budete vyťahovať lode? Cez Komárno sa ide teraz blbo kvôli oprave mostu. Aký sklz je pri Patinciach? Je priamo v marine, alebo pred? Dá sa vytiahnúť aj s osobákom? Prípadne ďalšie nápady?
Vďaka vopred.
Kde budete vyťahovať lode? Cez Komárno sa ide teraz blbo kvôli oprave mostu. Aký sklz je pri Patinciach? Je priamo v marine, alebo pred? Dá sa vytiahnúť aj s osobákom? Prípadne ďalšie nápady?
Vďaka vopred.
- martin76
- návštěvník fóra
- Reputace: 7
Cez Komárno sa ide úplne normálne.Spustiť môžeš v Medve.
- Ozzie
- zkušený harcovník
Stredu som išiel z BP a stál som na obchádzke cez Alžbetin ostrov 30 min. Normálne to neni teda.
Idem z Medve ale naspäť by som to chcel skrátiť, lebo nebudem mať toľko benzínu. Preto Patince by bolo ideálne na vyťahovanie. Ale cestou dole sa pozriem aké to je. tam.
Idem z Medve ale naspäť by som to chcel skrátiť, lebo nebudem mať toľko benzínu. Preto Patince by bolo ideálne na vyťahovanie. Ale cestou dole sa pozriem aké to je. tam.
-
- návštěvník fóra
Ozzi ani nikam nechoď,načo vlastne.
.................aj by som ti povedal,ak by si sa zúčastnil!
Zatiaĺ nás to stálo 330 eur.
Vrátilo sa 150.
Na budúci rok,zabudnite na
Dunaj párty!!!!!!!
Vrátilo sa 150.
Dunaj párty!!!!!!!
- Ozzie
- zkušený harcovník
Juraj:
po prvé: ja som si položil úplne jednoduchú logistickú otázku. Mám starší motorák s dvojtaktom, ktorý neni na dlhé trasy (už si to ale nemyslím
). Mali sme v pláne ísť z Medveďova a potom sa vrátiť tak aby som vystačil s benzínom 50l + rezerva 20l. S odvozom nemám problém, je to stále lacnejšie ako plavba na Dunaji. Preto som sa pýtal na sklz v Patinciach. (Dnes som zistil že je za reťazami a zrejme je spoplatnený, čo mi tak veľmi nevadí)
po druhé: neviem prečo mi vyčítaš neúčasť na akcii? Nikdy a nikde som sa nehlásil na túto Dunaj Party. Žiadný prísľub o účasti som nedal. Skanzen v Neszmélyi poznám veľmi dobre. Bol som tam niekoľkokrát na aute a aj na gumáku. Pre mňa je to ďaleko a na táborenie to považujem za nevhodné miesto. Pre Vás čo prespávate na lodiach je to OK.
Dnes som tam predsalen bol. Oboplával som zátoku a nikoho okrem Kildovho syna som nestretol. Na lodi s terasou sedeli neznámi ľudia. Otočil som sa a oproti kempu sme sa najedli (opekačka sa nekonala, lebo sme nemali zápalky
) a vrátili do Medveďova. Celá trasa bola ca 140 km dlhá a prežli sme na Dunaji krásný deň.
Neber to osobne, ja môžem mať " Dunaj Party" hoci kedy. Nepotrebujem aby mi to niekto organizoval. Kamaráti ale mi budú chýbať, to hej...
po prvé: ja som si položil úplne jednoduchú logistickú otázku. Mám starší motorák s dvojtaktom, ktorý neni na dlhé trasy (už si to ale nemyslím

po druhé: neviem prečo mi vyčítaš neúčasť na akcii? Nikdy a nikde som sa nehlásil na túto Dunaj Party. Žiadný prísľub o účasti som nedal. Skanzen v Neszmélyi poznám veľmi dobre. Bol som tam niekoľkokrát na aute a aj na gumáku. Pre mňa je to ďaleko a na táborenie to považujem za nevhodné miesto. Pre Vás čo prespávate na lodiach je to OK.
Dnes som tam predsalen bol. Oboplával som zátoku a nikoho okrem Kildovho syna som nestretol. Na lodi s terasou sedeli neznámi ľudia. Otočil som sa a oproti kempu sme sa najedli (opekačka sa nekonala, lebo sme nemali zápalky

Neber to osobne, ja môžem mať " Dunaj Party" hoci kedy. Nepotrebujem aby mi to niekto organizoval. Kamaráti ale mi budú chýbať, to hej...
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
juro píše:Ozzi ani nikam nechoď,načo vlastne.
Vrátilo sa 150.
Dunaj párty!!!!!!!
Tak ste to potom mali zle zorganizované, čo ti mám na to povedať? To sa robí tak, každému ste mali povedať aký poplatok má zaplatiť, peniaze vybrať a čo sa vyberie navyše, to sa hneď spoločne prepije, alebo prelángošuje. Ak ste to nespravili vtedy, tak to skúste dodatočne, napíšte kolko stálo mólo, kolko by mali platiť za použitie wc a sprchy tí čo neboli pri móle a podobne. Kludne rozpíš aj to za čo ste dali 330 eur. Ja osobne prispejem ďaleko väčšou čiastkou ako som prijal službu, dajte číslo účtu.
Ďalšia vec je, že predchádzajúci organizátori vždy prispeli zo svojho vrecka, ja som za svoje uvaril guláš, Jožko podobne, Lajo detto, takže na Dunaj party nezabudneme !!!!! Väčší problém ako je KTO ju bude organizovať vidím v tom KDE by sa mala, resp. mohla konať, lebo miesto na zakotvenie 20 lodí u nás nie je, okrem priehrady. Takže na budúci rok buď Šamorín, s tým že sa nájde miesto v maríne, ak nie, tak bude potrebné vybaviť povolenie na divoké kempovanie tak ako to bolo doteraz. Druhá možnosť je spraviť to na materialovej jame v Pilišmaróte.