- Školení o satelitní navigaci proběhne
31.1.2009 v Hodoníně/Rybářích v areálu Oáza. Začátek je v
14:00 hod, bude se promítat pomocí dataprojektoru na plátno, doplněno mým zmateným slovem. Čas nedokážu úplně přesně odhadnout. Počítám tak 2 - 3 hodiny...
- Pokud někdo i podle výše uvedených mapek Oázu nenajde (chystá se na to správné školení, protože bez navigace nemůže přežít), volejte mě na
728 264 979. Předem si zjistěte, na které ulici se nacházíte.
- Středisko bude u vchodu označené vyvěšenou vlaječkou J.I. Klidně vjeďte autem dovnitř. Upozorňuji, že areál vypadá z venku dost omšele, nelekejte se. Buduje jej z příspěvků sdružení invalidů. Vevnitř to je podstatně lepší.
- Po příjezdu bude každý přivítán po slovácku, ohnivou vodou a zinkasován o 50,- CZK/osoba na guláš. Chci ještě každému připravit visačku, aby jsme se nemuseli stále dokola představovat.
- Ubytování budete řešit s vedoucím areálu
Pepou Černým. Pokud jeho podávaná ruka nebude směřovat přímo na vás upozorňuji, že je téměř nevidomý.
- Ubytování bude na postelích ve vytopené ubytovně, převážně ve vlastních spacácích (lze i půjčit). Sociální zařízení jsou společná.
- Pitný režim během celé akce budou zajišťovat subdodavatelsky vodáci formou točeného piva a Kofoly. Platit se bude asi hned hotově, kreditky neberou.
- Káva/čaj/kuchyňka bude k dispozici 24 hodin, tvorba a úklid vlastní. Na placení v Oáze používají pokladničku u vchodu do společenské místnosti. Platí se až na závěr, při odchodu. Nestává se jim, že by na tom prodělali, spíše jim tam lidé hodí nějakou kačku navíc.
- Bude vyčleněn stůl, na kterém můžete vystavit jachtařský materiál, který už nepotřebujete. Taková forma bazaru, jednání bez prostředníka.
- Po té přednášce (jak se to blíží začínám dostávat strach), bude volná zábava bez časového určení konce. Nějaké videomateriály mám já, něco slíbil Maris, něco se třeba vyvrbí až na místě. Jak jsem psal, účast přislíbil Ivan Orel, kytary/banjo jste uváděli vy, basa a další kytary jsou na místě. Pepa (Ike) dokud ještě viděl byl členem našeho vodáckého oddílu a byl náš hlavní hudebník. Naprosto všechny trampské a vodácké písničky zná a bude se předpokládám účastnit.
- Během odpoledne a večera bude hořet oheň v čumhausu (
obr.1,
obr.2) koho nebude bavit video a fotky, může si povídat a zpívat tam. Až se vypne projektor, může se být uvnitř, Pepa mě říkal, že minulý týden křtili nový krb.
- V dalším příspěvku uvedu v abecedním seznamu jména přihlášených. Pokud někdo v seznamu nemůže, budu rád když to nahlásí.
Zapoměl jsem na něco????