PRVNÍ KURZ JACHTINGU NAŠEHO PORTÁLU
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- mirinekk
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
Tak nevím, sleduji tuto diskuzi od začátku a začínám se trochu divit.
Omlouvám se,nechci nikohoho urazit,ale na začátku byli daná jasná pravidla. Myslím, že otázky typu byl jsem, jel jsem a mohl bych jet? ......jsou trochu zbytečná. Pravidla jsou jasný a některé otázky a hlavně podivení jsou úplně nepochopitelné. Pravidla jsou daná a nemusíme o nich diskutovat.
Omlouvám se,nechci nikohoho urazit,ale na začátku byli daná jasná pravidla. Myslím, že otázky typu byl jsem, jel jsem a mohl bych jet? ......jsou trochu zbytečná. Pravidla jsou jasný a některé otázky a hlavně podivení jsou úplně nepochopitelné. Pravidla jsou daná a nemusíme o nich diskutovat.
podmínky
a to se opravdu nemůžu přihlásit, když jsem strávil 1 týden v Chorvatsku na lodi před 2 lety jako pasažér?
to je tedy pěkně mrzuté, neb od té doby sním o kapitánském kurzu a dalších takových dovolených... 

- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
Pravidla jsou daná sponzorem akce.
to hustotles i jiní : pokud je tvým snem se plavit nebo si to aspoň skusit, tak neváhej a si ho splň ! Dnes je obrovské množství nabídek, je možno je najít zde na netu, nebo na webových stránkách mnoha společností či jedinců.
Potřebuje-li někdo konkrétnější radu, ať klidně napíše.
to hustotles i jiní : pokud je tvým snem se plavit nebo si to aspoň skusit, tak neváhej a si ho splň ! Dnes je obrovské množství nabídek, je možno je najít zde na netu, nebo na webových stránkách mnoha společností či jedinců.
Potřebuje-li někdo konkrétnější radu, ať klidně napíše.

Dostal jsem otazku, kolik mohou cinit naklady pro ucastniky kurzu.
Neni to jednoducha vec, protoze co kurz, to jina castka. Zkusim to vsak nejak priblizit. Penize jsou dulezite, proto se budeme snazit vse udelat za co nejmene penez. Neplanujeme nocovat v marinach, ackoliv treba budeme z nejakeho duvodu muset. Vetsinou budeme stat na kotve nebo obcas na boji (podle toho, jaky mame plan na pristi den). Stravovani preferuji na lodi. Cesta je pohodlnejsi po dalnici, ale netrvam na tom. Zkratka v otazce penez je vse podrizeno prani posadky.
Na zaklade vseho uvedeneho odhaduji, ze na osobu to vychazi cca na 3-5000,- Kc. Spise bych pro jistotu uvazoval o te vetsi castce. Berte to prosim jako orientacni castku. Kdo pujde ke zkousce, zaplati jeste k tomu 850,- kuna kapitanatu.
Uprimne rikam, ze se uz nemuzu dockat.
Neni to jednoducha vec, protoze co kurz, to jina castka. Zkusim to vsak nejak priblizit. Penize jsou dulezite, proto se budeme snazit vse udelat za co nejmene penez. Neplanujeme nocovat v marinach, ackoliv treba budeme z nejakeho duvodu muset. Vetsinou budeme stat na kotve nebo obcas na boji (podle toho, jaky mame plan na pristi den). Stravovani preferuji na lodi. Cesta je pohodlnejsi po dalnici, ale netrvam na tom. Zkratka v otazce penez je vse podrizeno prani posadky.
Na zaklade vseho uvedeneho odhaduji, ze na osobu to vychazi cca na 3-5000,- Kc. Spise bych pro jistotu uvazoval o te vetsi castce. Berte to prosim jako orientacni castku. Kdo pujde ke zkousce, zaplati jeste k tomu 850,- kuna kapitanatu.
Uprimne rikam, ze se uz nemuzu dockat.

akce
chtěl jsem se jen zeptat, zda před, nebo po losování (to je asi jedno)
bude zveřejněn seznam přihlášených ( resp. připuštěných)?
nejde mi ani tak vědět kdo všechno se hlásil, ale zcela
sobecky přiznávám, že trpím podobnou obavou jako Rafiz,
zdali moje přihláška dorazila v pořádku a včas a zdali
nebyla vyřazena pro možné form.nedostatky, protože
vidina kvalitního kurzu, navíc s lidmi s JI, mě zcela
zatemnila mozek a vyplnování přihlášky probíhalo
jako ve snách.
sek
bude zveřejněn seznam přihlášených ( resp. připuštěných)?
nejde mi ani tak vědět kdo všechno se hlásil, ale zcela
sobecky přiznávám, že trpím podobnou obavou jako Rafiz,
zdali moje přihláška dorazila v pořádku a včas a zdali
nebyla vyřazena pro možné form.nedostatky, protože
vidina kvalitního kurzu, navíc s lidmi s JI, mě zcela
zatemnila mozek a vyplnování přihlášky probíhalo
jako ve snách.

sek
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Tak už zítra...pro všechny nedočkavé.
Losování proběhne zítra 10.8.2009
Přihlášek přišlo před mou plavbou kolem 20 a včera jsem vyzvedl na poště další. Celkem přes 40 přihlášených, právě to zpracovávám.
rafiz i jsekera má přihlášku v pořádku...(jedna nemá vyplněné jméno ani nick, tak je zatím vyřazena)
Seznam by mohl být, když to naťukám do compu, uvidím jak na tom budu s časem...
Losování proběhne zítra 10.8.2009
Přihlášek přišlo před mou plavbou kolem 20 a včera jsem vyzvedl na poště další. Celkem přes 40 přihlášených, právě to zpracovávám.
rafiz i jsekera má přihlášku v pořádku...(jedna nemá vyplněné jméno ani nick, tak je zatím vyřazena)
Seznam by mohl být, když to naťukám do compu, uvidím jak na tom budu s časem...
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za menší komplikaci s notářem. Dnes ještě losování nebude.
Proběhne zítra kolem poledne v Šumperku za přítomnosti dalšího člena(ů) fóra a bez notáře. Tímto zájemce o účast při losování taktéž zvu. Místo a hodinu sdělím na vyždání (bude ještě upřesněno).
Přišlo celkem 66 přihlášek. Některé neměli všechny náležitosti, ale to jsme spolu se zájemci doplnili.
Pouze u jedné není jméno, ani nick a nemůžu se dovolat (asi Ota z Havířova).
Přihlásili se:
Proběhne zítra kolem poledne v Šumperku za přítomnosti dalšího člena(ů) fóra a bez notáře. Tímto zájemce o účast při losování taktéž zvu. Místo a hodinu sdělím na vyždání (bude ještě upřesněno).
Přišlo celkem 66 přihlášek. Některé neměli všechny náležitosti, ale to jsme spolu se zájemci doplnili.
Pouze u jedné není jméno, ani nick a nemůžu se dovolat (asi Ota z Havířova).
Přihlásili se:
- spuctum
mirolf
nerad
mysteri
rychnovskyp
fidla
kuwajzl
miskaV
GabčaR
karak
vikir
deimos
Boro
pawlik
leri
chryss
ipro
leptr
Festa
pavdrak
jbar
Smucek
JaD
shooter
burjar
wasserwolf
horajda74
podbehly
yogo
xkaba01
pablito
sonjazet
Rady66
Jardoslav
Aljaska
santiago
Vlabis
Houne
minarikl
Jura
Markoni
rafiz
Flatih
hrana
kony
Hugo78
via
dalamar
Ran
Nessie
Gobal
topper
kukisekr
Standa111111
Radek20
Pavlisko
derek
jsekera
Ender
Kajmas
Yarin50
kazpal
Romar7012
kzeman
???
Fanda1
Naposledy upravil(a) Libor dne úte srp 11, 2009 2:43 pm, celkem upraveno 1 x.
- standa11111
- nováček na fóru
- Reputace: 0
přezdívka
Zdravím pana Libora. Jsem rád, že moje přihláška dorazila v pořádku, ale vidím drobnou chybku. Přezdívka by měla být standa11111 ('standa' a 5x cislice '1'). V tom seznamu tam je o jednu jedničku víc. Doufám, že je to jen drobný překlep při přepisování na web. Teda předpokládám, že se jedná a mně a že nemám dvojníka, který má těch jedniček 6.
Jinak přeji hezký den a příjemnou zábavu při losování

Jinak přeji hezký den a příjemnou zábavu při losování

- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Losování proběhlo před 5 minutami za přítomnosti mikiviki a dalšího člena losovací komise (zástupce něžného pohlaví) slečny Aleny.
Byli vylosování:
1) Nessie
2) Rychnovskyp
3) miskaV
4) minarikl
5) Derek
6) Radek20
a dva náhradníci
- Fidla
- Pablito
Vylosovaným gratulujeme
Dostanou další pokyny emailem.
Kontakty předáme sponzorovi kurzu, firmě Yachnet, která bude výherce následně kontaktovat.
Byli vylosování:
1) Nessie
2) Rychnovskyp
3) miskaV
4) minarikl
5) Derek
6) Radek20
a dva náhradníci
- Fidla
- Pablito
Vylosovaným gratulujeme

Dostanou další pokyny emailem.
Kontakty předáme sponzorovi kurzu, firmě Yachnet, která bude výherce následně kontaktovat.
Naposledy upravil(a) Libor dne úte srp 11, 2009 2:42 pm, celkem upraveno 1 x.
kurz JI
aaaach jo
jsa zklamán , zhrzen a bez šance dostat se na moře min. další dva roky
neodpustím si malé rýpnutí:
z lidí, kteří byli vybráni jsem na fóru viděl přispívat řek bych tak dva,
chci se zeptat, jaký byl poměr pravidelných uživatelů ku nováčkům, kteří se zaregistrovali
pouze kvůli soutěži??? Což je moment který cítím jako "křivdu" vůči pravidelným
uživatelům a přispivatelům (možná volím trochu silná slova, berte to s rezervou, nevím jak bych to jinak opsal)
Nechci tu plakat, že jsem se na kurz nedostal, chci jen nadhodit nějakou inspiraci pro případné opakování kurzu.
pravidla byla na jednu stranu dost striktní, ale na druhou umožňovala přihlásit se i lidem, kteří do
30.7. o nějakém jachting.info neměli ani páru.
(čímž ovšem nechci říct, že by základní účel a to přivést k tomuto krásnému sportu co nejvíce "nepolíbených"
nebyl splněn)
každopádně upřímně gratuluji všem vylosovaným a přeju šťastnou panenskou plavbu.
sek

jsa zklamán , zhrzen a bez šance dostat se na moře min. další dva roky

chci se zeptat, jaký byl poměr pravidelných uživatelů ku nováčkům, kteří se zaregistrovali
uživatelům a přispivatelům (možná volím trochu silná slova, berte to s rezervou, nevím jak bych to jinak opsal)
Nechci tu plakat, že jsem se na kurz nedostal, chci jen nadhodit nějakou inspiraci pro případné opakování kurzu.
pravidla byla na jednu stranu dost striktní, ale na druhou umožňovala přihlásit se i lidem, kteří do
(čímž ovšem nechci říct, že by základní účel a to přivést k tomuto krásnému sportu co nejvíce "nepolíbených"
nebyl splněn)
každopádně upřímně gratuluji všem vylosovaným a přeju šťastnou panenskou plavbu.
sek
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Co na to říct...
Poměr aktivních a nových jsem nesledoval, i tak s tím byla a bude práce dost. Jistě si to zájemci mohou ve fóru dohledat sami.
Pravidla byla daná a nebylo možné měnit je v průběhu..... Možná to pravidelní návštěvníci mohou cítit částečně jako křivdu.
Nicméně pokud se podívám na věc očima nově příchozích...., v případě, že bychom aplikovali nějaké pravidlo o účasti v diskuzi / aktivitě, délce registrace (i o tom se uvažovalo), pak by mohli stejně tito namítnout, že je to nespravidlivé vůči nim. Proto, že přišli později k nám, byli by předem vyloučeni....atd.
Nevím, ale myslím, že přinejmenším z některých se mohou vyklubat pravidelní přispěvatelé, třeba někdo popíše průběh kurzu atd.
Bohužel nelze být absolutně spravedlivý, vždy za všech okolností vůči všem....Snažili jsme se o maximální objektivitu a spravedlnost v rámci našich možností.
Za tím si stojím.
Námět pro další případné opakování kurzu je to jistě inspirativní, díky za něj.
A nezoufej, třeba další kurz bude dříve než píšeš

Pravidla byla daná a nebylo možné měnit je v průběhu..... Možná to pravidelní návštěvníci mohou cítit částečně jako křivdu.
Nicméně pokud se podívám na věc očima nově příchozích...., v případě, že bychom aplikovali nějaké pravidlo o účasti v diskuzi / aktivitě, délce registrace (i o tom se uvažovalo), pak by mohli stejně tito namítnout, že je to nespravidlivé vůči nim. Proto, že přišli později k nám, byli by předem vyloučeni....atd.
Nevím, ale myslím, že přinejmenším z některých se mohou vyklubat pravidelní přispěvatelé, třeba někdo popíše průběh kurzu atd.
Bohužel nelze být absolutně spravedlivý, vždy za všech okolností vůči všem....Snažili jsme se o maximální objektivitu a spravedlnost v rámci našich možností.
Za tím si stojím.
Námět pro další případné opakování kurzu je to jistě inspirativní, díky za něj.
A nezoufej, třeba další kurz bude dříve než píšeš

- Martin88
- aktívní jachtař
- Reputace: 18
Re: kurz JI
jsekera píše:aaaach jo
jsa zklamán , zhrzen a bez šance dostat se na moře min. další dva roky![]()
nebyl splněn)
sek
podívej se na to tak, že nováček na vodě nemá možnost napsat kvalitní příspěvek, takže je snad i dobře,
že sem většinou píší jen zkušení kapitáni
a k čerstvé registraci - třeba osobě blízké bys určitě udělal radost, kdybys jí o tomto kurzu řekl a tak se mohla po přihlášení evtl. zúčastnit