Staneme se společně jako -jachtig info- sponzory D. Křížka ?
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
Dovolím si ještě jedno krátké zamyšlení.
Z mého pohledu by tato akce měla větší šanci na úspěch v momentě, kdy se stane tato akce více trasparentní.
Já a ani mnozí další se asi nebudeme pozastavovat nad správností čísla účtu a skutečné provázání na Davida. Ale česká a věřím, že i slovenská nátura je nevěřit a mnozí se v životě na lecčems spálili. Proto by podle mne bylo dobré, kdyby se třeba nějak vyjádřil David nebo třeba se o této možnosti zmínil i na svém webu.
Pokud uvažuji špatným směrem, tak se na mne prosím nezlobte. Nechci hledat důvody, proč by to jít nemělo, ale možnosti, jak tuto snahu vylepšit, zefektivnit.
Z mého pohledu by tato akce měla větší šanci na úspěch v momentě, kdy se stane tato akce více trasparentní.
Já a ani mnozí další se asi nebudeme pozastavovat nad správností čísla účtu a skutečné provázání na Davida. Ale česká a věřím, že i slovenská nátura je nevěřit a mnozí se v životě na lecčems spálili. Proto by podle mne bylo dobré, kdyby se třeba nějak vyjádřil David nebo třeba se o této možnosti zmínil i na svém webu.
Pokud uvažuji špatným směrem, tak se na mne prosím nezlobte. Nechci hledat důvody, proč by to jít nemělo, ale možnosti, jak tuto snahu vylepšit, zefektivnit.
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
No tak jsem tedy asi napsal blbost
Nicméně se stejně domnívám, že 100 korun je hodnota čtyř piv s tuzérem u mě v hospůdce za rohem v Praze, skoro jednoho piva na Rujáně a dvou třetin nevelkého piva na hradě Hammershus na Bornholmu.
Ceny v Chorvatsku znám jenom z vyprávění, takže nemůžu porovnávat.
Takže prostě kdo chce pošle, kdo nechce tak...můžu mluvit jak mě zobák narost?
Kdo nechce tak ať drží hubu, protože mu je do toho prd.
A jestli to někoho pohoršuje, tak prosím moderátory, aby mě odmázli. Nejsem zcela střízliv, neboť jsem utratil 100 korun i s tuzérem u mě v hospůdce za rohem

Nicméně se stejně domnívám, že 100 korun je hodnota čtyř piv s tuzérem u mě v hospůdce za rohem v Praze, skoro jednoho piva na Rujáně a dvou třetin nevelkého piva na hradě Hammershus na Bornholmu.
Ceny v Chorvatsku znám jenom z vyprávění, takže nemůžu porovnávat.
Takže prostě kdo chce pošle, kdo nechce tak...můžu mluvit jak mě zobák narost?
Kdo nechce tak ať drží hubu, protože mu je do toho prd.
A jestli to někoho pohoršuje, tak prosím moderátory, aby mě odmázli. Nejsem zcela střízliv, neboť jsem utratil 100 korun i s tuzérem u mě v hospůdce za rohem

No jasně, budem držet hubu všichni, aby jsme náhodou neřekli něco s čím ten druhý nesouhlasí. Delší dobu tu nestíhám být často, ale zdá se mi že se málokdo snaží vcítit do situace druhého a hodnotí ve smyslu podle sebe soudím tebe, nemluvě o hodnocení situací do kterých se bez vlastního prožití vůbec vcítit nedá. Každopádně je tento topic nadepsán otázkou a proto nevidím důvod proč by samoliter nemohl napsat co si myslí. Osobně souhlasím s Bilardosem, průběh organizace byl poněkud matoucí a nakonec to i dopadlo jinak než bylo avízováno. Ještě uvidíme co se z toho vyvrbí, nevím jestli by sám David chtěl aby se na něj sbírali lidé takovýmto způsobem, ale to se třeba dozvíme přímo od něj. Stovka nikoho nezabije,přesto je to stovka jeho a navíc to poslední dobou vypadá, že by jsme v čechách mohli za chvíli sbírat třeba mě na auto, protože jsem si ho nepojistil a nechal ho smolně stát na železničním přejezdu. Na prezentaci jachting info máme vlajky, tuším i samoleplky, sami si je vystavujeme a nevím co by to znamenalo pro davida, ale nám snad ve smyslu sponzoringu nepůjde o její zviditelní na vybavení, ctí by nám mohl být význam talismanu podpory, viz minitransat. To jest můj jakýsi nástin pohledu na věc a pokud s ním někdo nesouhlasí omlouvám se předem. mára
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
- pepek namornik
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Úžasný napad moc děkuju za nominaci La Grace.
Uvidíme kolik lidí nakonec předá svoje simpatie dvěma českým bláznům. Už davno jsem se chtěl s Davidem střetnout v nějakem zavodě. Tak doufám, že alespoň teď máme stejné šance.
Pravda je, že máme hodně společného. Od bláznivé lásky i posedlosti k jachtichtingu až po to, že oba žijem s nějakou tou Miss. On s Miss CR a ja s Miss 6B ZŠ Vrchlabí
Víte, na jednu stranu je pravdou, že asi nikdo z nás nedoufá v nějaké závratné peníze, které by takhle získal na svůj bláznivý sen, ale víte co mě na tom připadá nejlepší? To, že člověk zjistí nějakou podporu. Občas je to strašně těžký věřit si, že to dokažeme a pak se najde někdo, kdo řekně, já vám držím palce a najednou má i kvůli němu smysl to táhnout dál!
Dobře, pokud nás opravdu chcete podpořit, tak tady je to číslo našeho konta:
8436010636/2600
Variabilní simbol fakt nevím co by tam mělo být (to mi poraďtě), ale hlavně mi do zprávy pro příjemce napiště třeba své jméno. Ať mám šanci vám alespoň poděkovat a kdo ví?! Pokud se to ujme klidně to s při křtu lodi slosujem a zveřejníme vítěze. Hrozně rád ho pozvu na palubu La Grace.
Pepa

Víte, na jednu stranu je pravdou, že asi nikdo z nás nedoufá v nějaké závratné peníze, které by takhle získal na svůj bláznivý sen, ale víte co mě na tom připadá nejlepší? To, že člověk zjistí nějakou podporu. Občas je to strašně těžký věřit si, že to dokažeme a pak se najde někdo, kdo řekně, já vám držím palce a najednou má i kvůli němu smysl to táhnout dál!
Dobře, pokud nás opravdu chcete podpořit, tak tady je to číslo našeho konta:
8436010636/2600
Variabilní simbol fakt nevím co by tam mělo být (to mi poraďtě), ale hlavně mi do zprávy pro příjemce napiště třeba své jméno. Ať mám šanci vám alespoň poděkovat a kdo ví?! Pokud se to ujme klidně to s při křtu lodi slosujem a zveřejníme vítěze. Hrozně rád ho pozvu na palubu La Grace.
Pepa
- simon
- aktívní jachtař
- Reputace: 1
kdyz uz se tady teda strili ostryma
, tak se pridam
JI by se mel hlavne propagaovat sam a za svoje penize a to presne od doby, kdy tu vznikly placene sekce a kapitanske reklamy ve vetsim ... tim se IMO z volne ad hoc komunity stal regulerni byznys.
berte ciste jako poznamku, jsem tu rad, je tu dobra skupina lidi, obchod je fajn (jak nabidkou, tak cenama), proti reklamam nic nemam (z neceho se to platit musi) ... ale proti startu uz je to cele nekde jinde a proto JI vlajku nevyvesuju a se sbirkou na logo na lodi davida krizka se tez nepridam.
opravdu neni mysleno jako flame, pouze jako osobni postreh.
to samoliter - je rozdil mezi prosit & vynucovat si (o tom neco vim, pracuju v Brne na Cejlu, kdo zna, ten vi
) a nabidnout (v tomto pripade reklamni plochu ... kdyz muze kdejakej kamion tak proc by nemohl david krizek??).

JI by se mel hlavne propagaovat sam a za svoje penize a to presne od doby, kdy tu vznikly placene sekce a kapitanske reklamy ve vetsim ... tim se IMO z volne ad hoc komunity stal regulerni byznys.
berte ciste jako poznamku, jsem tu rad, je tu dobra skupina lidi, obchod je fajn (jak nabidkou, tak cenama), proti reklamam nic nemam (z neceho se to platit musi) ... ale proti startu uz je to cele nekde jinde a proto JI vlajku nevyvesuju a se sbirkou na logo na lodi davida krizka se tez nepridam.
opravdu neni mysleno jako flame, pouze jako osobni postreh.
to samoliter - je rozdil mezi prosit & vynucovat si (o tom neco vim, pracuju v Brne na Cejlu, kdo zna, ten vi

- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
marks píše:strýčku nebylo to osobní, ale za omluvu smekám
Nech na hlavě, marksi.
Omlouvám se za použitá slova, né za názor

Myslím že David umí víc než většina z nás a že pro propagaci České republiky a českého jachtingu toho udělal moc.
A nedělá mi problém mu poslat stovku. Protože to pro mě není extrémní částka, je to…1,5 krabičky cigaret, necelé 4 litry benzinu, skoro pět piv, kilo vepřového…záleží k čemu to kdo vztáhne. Prostě je to podle mého názoru pro lidi, kteří mají tak drahý koníček jako je jachting, celkem srandovní částka. A navíc dobrovolná.
Poslat někomu příspěvek na nové auto, které si z blbosti zaparkoval na přejezdu před rychlíkem, to by mi problém dělalo.
A rozhodně mi u hodnocení Davida vadí výrazy jako „netáhlo“. To potom i já v rozrušení přestávám používat gentlemanské výrazy

OT: Pepo, když už tě tu vidím, tak se zeptám:
Posílal jsem na jaře Vikimu odkaz na českého výrobce funkčních replik lodních děl pro La Grace. Ale Viki už se mi mailem skoro půl roku neozval.
Dopadlo to s těma dělama nějak? Budete mít na Tall Ships z čeho střílet pozdravné salvy jako ruská fregata Shtandart?
- zdendaSzER
- návštěvník fóra
Sorry, ale nějak se v tom neorientuji.. jak se vůbec jmenuje toto téma???
není toto náhodou téma: Staneme se společně jako -jachtig info- sponzory D. Křížka ?
nebo je to snad téma: Jak se dostat na palubu La Grace?
nebo snad: Kolik toho na Tall Ships vystřílíme?
nicméně, já osobně jsem pro změnu názvu tématu na: Co všechno stojí stovku aneb opilý strýček nakupuje...
A pak že tu není sranda
není toto náhodou téma: Staneme se společně jako -jachtig info- sponzory D. Křížka ?
nebo je to snad téma: Jak se dostat na palubu La Grace?
nebo snad: Kolik toho na Tall Ships vystřílíme?
nicméně, já osobně jsem pro změnu názvu tématu na: Co všechno stojí stovku aneb opilý strýček nakupuje...
A pak že tu není sranda
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Simone, vyzerá to že si srandista, aj na tej fotke vyzeráš veselo.
Píšeš: "JI by se mel hlavne propagaovat sam a za svoje penize a to presne od doby, kdy tu vznikly placene sekce a kapitanske reklamy ve vetsim ... tim se IMO z volne ad hoc komunity stal regulerni byznys". Len rozmýšlam či to myslíš zo srandy, alebo vážne. Ak vážne, tak si uvedom že niekto tento priestor, na ktorom sa vykecávame, musí zaplatiť. Buď to bude nejaký sponzor, čo bol niekolko rokov Libor, alebo zarobíme na tých pár reklamách, alebo sa poskladáme. Ak sa ti páči tá tretia možnosť, tak iniciatíve sa medze nekladú, kontaktuj prosím Libora /admina/. Ak si to myslel zo srandy, tak to proím ťa píš do vlákna vtipy.
Píšeš: "JI by se mel hlavne propagaovat sam a za svoje penize a to presne od doby, kdy tu vznikly placene sekce a kapitanske reklamy ve vetsim ... tim se IMO z volne ad hoc komunity stal regulerni byznys". Len rozmýšlam či to myslíš zo srandy, alebo vážne. Ak vážne, tak si uvedom že niekto tento priestor, na ktorom sa vykecávame, musí zaplatiť. Buď to bude nejaký sponzor, čo bol niekolko rokov Libor, alebo zarobíme na tých pár reklamách, alebo sa poskladáme. Ak sa ti páči tá tretia možnosť, tak iniciatíve sa medze nekladú, kontaktuj prosím Libora /admina/. Ak si to myslel zo srandy, tak to proím ťa píš do vlákna vtipy.
- samoliter
- účet uživatele zrušen
Malá lekce demokracie.
Strýčku Bidlo. To, že pluješ od konoby 30 mil k další konobě z Tebe nedělá vrchního cenzora.
Dám Ti malou lekci: Demokracie je to, že Tvoje práva končí tam, kde začínají moje práva. Já mám právo vyjádřit svůj názor. Ty ho máš taky. Jestli nehodláš respektovat to, že lidé mají i jiné názory, tak se odstěhuj do Běloruska, Severní Koreje, Iránu, Sýrie, na Kubu a pod.
Ale jak jsi napsal, že kdo nesouhlasí, ať drží hubu ? Tak hubu jsem nedržel ani za Komančů. Až se vrátíš z hospody domů nametenej, tak ,, Drž hubu,, řekni manželce. Doufám že Tě třískne pánvicí po hlavě, až se Ti rozsvítí.
---------------------------
Pro ostatní z fora: Myslím, že má smysl přispět třeba na postižené děti, dětskou onkologii, Registr dárců kostní dřeně a pod.
David Křížek má medaile z olympiády, mistrovství. Když se chce účastnit závodů přes Atlantik, nebo kdesi, AŤ SI NA TO VYDĚLÁ. Anebo ať hledá velké firmy jako sponzory. Ale to že má medaile mu nedává ani morální nárok, aby po zbytek jeho života mu ostatní lidé platili jeho koníčka, plavby, závody. Ale kdo chce, ať ho finančně podporuje.
Kvůli mému názoru mne nemusíte mít rádi, ale pokud chcete mít respekt u jiných, tak respektujte to, že mám třeba jiný názor než Vy. samoliter.
Dám Ti malou lekci: Demokracie je to, že Tvoje práva končí tam, kde začínají moje práva. Já mám právo vyjádřit svůj názor. Ty ho máš taky. Jestli nehodláš respektovat to, že lidé mají i jiné názory, tak se odstěhuj do Běloruska, Severní Koreje, Iránu, Sýrie, na Kubu a pod.
Ale jak jsi napsal, že kdo nesouhlasí, ať drží hubu ? Tak hubu jsem nedržel ani za Komančů. Až se vrátíš z hospody domů nametenej, tak ,, Drž hubu,, řekni manželce. Doufám že Tě třískne pánvicí po hlavě, až se Ti rozsvítí.
Pro ostatní z fora: Myslím, že má smysl přispět třeba na postižené děti, dětskou onkologii, Registr dárců kostní dřeně a pod.
David Křížek má medaile z olympiády, mistrovství. Když se chce účastnit závodů přes Atlantik, nebo kdesi, AŤ SI NA TO VYDĚLÁ. Anebo ať hledá velké firmy jako sponzory. Ale to že má medaile mu nedává ani morální nárok, aby po zbytek jeho života mu ostatní lidé platili jeho koníčka, plavby, závody. Ale kdo chce, ať ho finančně podporuje.
Kvůli mému názoru mne nemusíte mít rádi, ale pokud chcete mít respekt u jiných, tak respektujte to, že mám třeba jiný názor než Vy. samoliter.
- orko
- návštěvník fóra
ANO musím jen souhlasit David není žádná socka a já ač jsem nechtěl původně reagovat po mailu kdy mě jachtin.info posílá číslo účtu na, které mám pokud chci podpořit aktivity Davida Křížka má poslat peníze. Tak Vám veřejně chci napsat asi toto: budí to ve mě dojem, že si někdo chce jaksi přilepšit nevim zda David nebo organizátor sbírky já nesouhlasím aby jachting.info se angažovalo v těchto aktivitách, které jsou dle mého podvodné. Pokud pan Křížek chce parazitovat ať to zkusí jinde a možná že, je vše úplně jinak. Proč osobně nepožádá o sponzoring on sám a nebo to je pod jeho úroveň a jako profesionální jachtař jistě toto nemá za potřebí nebo je to s jeho profesionalitou jinak? Přeji mu hodně úspěchů nic nepošu on i pomůže i bez mého daru na jeho aktivity.
Zdravím všechny
PS
A pokud mě chce někdo též přispět na můj účet rád mu pošlu mail s číslem účtu já již ty peníze nějak utratím a pošlu jachting.infu pozdrav z plavby.
Zdravím všechny
PS
A pokud mě chce někdo též přispět na můj účet rád mu pošlu mail s číslem účtu já již ty peníze nějak utratím a pošlu jachting.infu pozdrav z plavby.
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
-
- radioamatér
- Reputace: 12
- Kontaktovat uživatele:
Je to tady jak na perskem trhu. Tady se to ale vsechno uklada a tak to vlakno je za nejaky cas neprehledne a moderatori s tim cistenim maji jen pridelanou praci........
Co se tyce prispevku, tak mam jednu zkusenost z povodni, kdyz byla Praha pod vodou. Zajeli jsme na tyden na pomoc do jednoho domova duchodcu, ktery byl celej mimo pudy pod vodou. Pani reditelka byla v rozpacich kdyz jedna doborcina organizace jim chtela poslat 20 duchodcu na nekolik tydnu do Spanelska. Rikala ze lidi maji jen to co maji na sobe a koupila jim nejake tricka a teplaky.... Na to ale tu pomoc nemohla vyuzit, jen do Spanelska.
To si myslim u Davida nehrozi. Dneska se asi velci sponzori tezko shaneji, utikaji i z fotbalu, hokeje atd. Kolik lidi od nas uvidi reklamu na jeho lodi. Urcite do toho dava velke penize i on sam. I rusaci odstoupili ze zavodu, nebylo dal cim platit.
Myslim si ze ta zminka od Libora o te nasivce JI bylo jen takove placnuti. Kdyby si mel dat na lod logo kazdeho kdo prispel, asi by mela mit velikost Titaniku.
Kdo chce podpori a kdo nechce by se snad ani vyjadrovat nemusel.
Co se tyce prispevku, tak mam jednu zkusenost z povodni, kdyz byla Praha pod vodou. Zajeli jsme na tyden na pomoc do jednoho domova duchodcu, ktery byl celej mimo pudy pod vodou. Pani reditelka byla v rozpacich kdyz jedna doborcina organizace jim chtela poslat 20 duchodcu na nekolik tydnu do Spanelska. Rikala ze lidi maji jen to co maji na sobe a koupila jim nejake tricka a teplaky.... Na to ale tu pomoc nemohla vyuzit, jen do Spanelska.
To si myslim u Davida nehrozi. Dneska se asi velci sponzori tezko shaneji, utikaji i z fotbalu, hokeje atd. Kolik lidi od nas uvidi reklamu na jeho lodi. Urcite do toho dava velke penize i on sam. I rusaci odstoupili ze zavodu, nebylo dal cim platit.
Myslim si ze ta zminka od Libora o te nasivce JI bylo jen takove placnuti. Kdyby si mel dat na lod logo kazdeho kdo prispel, asi by mela mit velikost Titaniku.
Kdo chce podpori a kdo nechce by se snad ani vyjadrovat nemusel.
-
- moderátor
- Reputace: 234
host60 píše:Co mi ale často vadí, je něco úplně jiného a to stav jazyka českého na diskuzních fórech obecně. z toho mám kopřivku.
Stav českého jazyka je obecně v prdeli, ne jen tady - viz naše média. Proto doporučuji dát si něco proti vyrážce, nejlépe s dlouhodobým účinkem.
Jináč se stavím na stranu Samolitra.
Je daleko víc sportovců kteří nás reprezentují a platí si to z vlastní kapsy. Abych byl konkrétní, je to např. FF - Formel Future ( gumáky s motorem ), kde děti vyhrávají na mezinárodních závodech co se dá a hradí si vlezné, cestu, benzín, jídlo, ubytování. Dtto tréninky. Ostatně já byl reprezentant taky a taky za svý. Mám koníčka, tak do něj musím něco vrazit a jestli to má David+ jako zaměstnání, což mu závidím, tak tím spíš. Tohle by mělo být o sponzorství firem a ne o sbírce do klobouku. To bychom se mohli začít podporovat navzájem při každým vejletě pod vlajkou JI.
- pepek namornik
- pravidelný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt fofr, jak se tu píše. Při svém vytížení už to skoro ani nestíhám sledovat.
Za sebe posílám Davidovi pár Kč jako výraz vlastního obdivu a podpory i vyjádření osobního názoru.
Pepa
P.S.Hele, prosím tě Strejdo Bidlo - informace o výrobci děl se ke mně nedostala - pošli mi ji prosím na fóru La Grace (ať tu neobtěžujem) a nebo emailem – diky moc. Všem ostatním se omlouvám za tuto větu vloženou.

Za sebe posílám Davidovi pár Kč jako výraz vlastního obdivu a podpory i vyjádření osobního názoru.
Pepa
P.S.Hele, prosím tě Strejdo Bidlo - informace o výrobci děl se ke mně nedostala - pošli mi ji prosím na fóru La Grace (ať tu neobtěžujem) a nebo emailem – diky moc. Všem ostatním se omlouvám za tuto větu vloženou.
- Dvojka
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 97
To ano, ale podmínky propagace/zviditelnění/dobrovolného příspěvku jsou stejné pro vše ostatní (pouze je to přehledněji/čitelněji napsané)
takže přikládám z DAVIDOVA webu ony stejné informace - aby bylo vše ok http://www.davidkrizek.cz/nabidka-spoluprace
Doufám, že jsem tím neporušila něco, nebo nedejbůh Tě neobrala o čas
(to bych opravdu nerada), pokud jsem tam vložila onen lépe čitelný odkaz.
Ještě dodatek - nevím, možná nejsem největší odborník na marketing (i když se tím živím), ale podmínky spolupráce si většinou firmy a společnosti nastaví na delší dobu a pouze je drobně upravují dle momentálních potřeb. Tak snad to nebude jinak i v tomhle případě.
A velice upřímně se omlouvám, ale nechápu to pozdvižení kvůli tomu, že pár lidí se pro jednou rozhodne poslat pár korun na něco jiného než nemocné, hladové, děti a pod... Na to přispívám celý rok jako podnikatel ne zrovna malou částkou ve formě sociálního/zdravotního pojištění, daní, darováním krve, zdravým životním stylem (abych nezatěžovala zdravotnictví)... Předem děkuji, že mě nebudete za tento názor kamenovat
takže přikládám z DAVIDOVA webu ony stejné informace - aby bylo vše ok http://www.davidkrizek.cz/nabidka-spoluprace
Doufám, že jsem tím neporušila něco, nebo nedejbůh Tě neobrala o čas

Ještě dodatek - nevím, možná nejsem největší odborník na marketing (i když se tím živím), ale podmínky spolupráce si většinou firmy a společnosti nastaví na delší dobu a pouze je drobně upravují dle momentálních potřeb. Tak snad to nebude jinak i v tomhle případě.
A velice upřímně se omlouvám, ale nechápu to pozdvižení kvůli tomu, že pár lidí se pro jednou rozhodne poslat pár korun na něco jiného než nemocné, hladové, děti a pod... Na to přispívám celý rok jako podnikatel ne zrovna malou částkou ve formě sociálního/zdravotního pojištění, daní, darováním krve, zdravým životním stylem (abych nezatěžovala zdravotnictví)... Předem děkuji, že mě nebudete za tento názor kamenovat

zamyšlení
Milí čtenáři JI, dlouho jsem zvažoval, zdy přispěji, nebo ne. Spíš patřím k těm, co se rozhodnou za pár vteřin a nepotřebují o tom mluvit dlouhé hodiny, resp. popisovat tuny papíru. Ale protože je to fórum, názory sem patří. O panu Křížkovi jsem se už někde vyjadřoval, myslím, že v sovislosti s NYS, to když jsme se dozvěděli, že jsme vlastně nýmandi a jen NYS je ta pravá. To však nemění nic na věci, že NYS fandím a pana Křížka si nesmírně vážím pro to, co dokázal. Píši schválně "pan Křížek", protože Davida neznám a tudíž si nedovoluji ho takhle oslovovat. Je sice pravdou a zvykem, že jachtaři si tykají, tyká se v kabině mančaftu, bez rozdílu věku. Jenže pan Křížek je něco víc, alespoň podle prezentace. Díky dvojce jsem se podíval na stránky a málem jsem upadl ze židle. V ceníku služeb je toto motto:
.....Zadarmo má člověk dělat věci, pro který je sám nadšenej, a ne podporovat bez peněz nadšení jiných. (Ivan Martin Jirous - Magor)....
Na stránce nabídka spolupráce zcela neosobní informace, v podstatě nic, proč by se měl někdo připojit.
Z celé akce "sbírka pro Davida" mám kyselý pocit, velcí profesionálové nejasným způsobem oslovují náhodné kolemjdoucí.
Mám jiný názor, tak ho zde prezentuji a něco bych si dovolil navrhnout.
Zkusme jako JI uspořádat besedu s panem Křížkem, na téma, které by nás mohlo zajímat, dle ceníku pana Křížka mu zaplatíme za pár hodin pár stovek EUR, my ho poznáme jako člověka a on si vydělá peníze na pokrytí svých nákladů spojených s jachtinkem jasně definovaným způsobem. Budu první, kdo se přihlásí a doufám, že si z jeho zkušeností něco odnesu.
.....Zadarmo má člověk dělat věci, pro který je sám nadšenej, a ne podporovat bez peněz nadšení jiných. (Ivan Martin Jirous - Magor)....
Na stránce nabídka spolupráce zcela neosobní informace, v podstatě nic, proč by se měl někdo připojit.
Z celé akce "sbírka pro Davida" mám kyselý pocit, velcí profesionálové nejasným způsobem oslovují náhodné kolemjdoucí.
Mám jiný názor, tak ho zde prezentuji a něco bych si dovolil navrhnout.
Zkusme jako JI uspořádat besedu s panem Křížkem, na téma, které by nás mohlo zajímat, dle ceníku pana Křížka mu zaplatíme za pár hodin pár stovek EUR, my ho poznáme jako člověka a on si vydělá peníze na pokrytí svých nákladů spojených s jachtinkem jasně definovaným způsobem. Budu první, kdo se přihlásí a doufám, že si z jeho zkušeností něco odnesu.