Příjemná sdělení: Teista mě ráno poslal zprávu, že docent Brechler dojede a bude přednášet dva dny. Tedy sobotu i neděli. Přednášku nám věnuje zdarma, nicméně je jasné že se musíme postarat o jeho ubytování stravu a občerstvení. K tomu přihlíží i následující kalkulace.
Přednáška - 90,- Kč
Guláš - 110,- Kč
Ubytování - 150,- Kč
SUMA - 350,- Kč
Největší disproporce oproti avizovanému, je zvýšení ceny za ubytování. Já s tím nic neudělám, kluci z Oázy loňskou kalkulaci (ne jenom naši) upravili. Náklady na vytopení nepoužívaných prostor je údajně drahý. I když ty prostory nejsou žádný luxus...
Je možné zajistit standardní ubytování v některém z ubytovacích zařízení ve městě.
Guláš je hrubý předpoklad, uvidíme ještě jak se pohnou ceny masa po novém roce. V ceně budou chleba a cibule, kteréžto položky jsem si na poslední akci neuvědomil a kupoval jsem je ze svého na poslední chvíli.
Položka Přednáška čítá ubytování pana docenta se snídaní, doplnění visaček účastníků (ty šli minule také z mého) a nějaké drobnosti co se ještě vyskytnou.
Co zbude, jsme se domlouvali s Teistou, použijeme na zakoupení nějakého slušného daru pro pana docenta. A pokud by stále ještě něco zbylo, bude použito na zajištění pitného režimu po přednášce. Základ na kterém stavíme je stále stejný. Hospodaření s penězi a konečné vyúčtování bude končit nulou.
Teď ještě něco k platební morálce a přihlášeným. Dovolil jsem si splácat pár bodů.
- Pokud nebude účastník mít zaplaceno do 1.1.2010, vypadává ze seznamu a jeho místo nahradí případný náhradník.
- Pokud v průběhu času zjistíte že nemůžete dojet, oznamte to neprodleně. Aby se přiřadili, nebo zajistili náhradníci.
- Pokud se účastník omluví do čtrnácti dnů před přednáškou, bude mu celá částka ihned vrácena.
- Pokud se neomluví, nebo nepřijede, bude mu vrácena pouze v případě že bude naplněn stav 50ti lidí.
Připadá vám to takto fér? Pokud chcete nějaký bod diskutovat, tak prosím, jsem připraven.
Poplatek za školení můžete předat osobně na veletrhu/setkání, poslat na účet 1783590207/0100, nebo adresu Jiří Vaněk, Lužní 3, 69501 Hodonín. Veškeré změny budou aktualizovány v seznamu.
Vždy používejte svůj nick/přezdívku k identifikaci platby!