na základě obrovského zájmu celé obce uživatelů JI o stavbu repliky La Grace chci některému z vás umožnit strávit týden plavby na této lodi v roce 2011.
Výběr proběhne veřejným losováním z účastníků jakékoli mé plavby v roce 2010. Další vylosovaný obdrží dárkový poukaz v hodnotě 1.500 Kč na zboží dle svého výběru v internetovém shopu JI a konečně - třetí vylosovaný může strávit přijemné chvíle s lahví LAMBS NAVY RUM.
veřejné losování bude součástí setkání, které chci uspořádat pro všechny zájemce na závěr roku 2010. Hlavní náplní budou přednášky týkající se první pomoci, záchrany na moři, psychologie posádky apod.
vánoční dárek od designera
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Re: vánoční dárek od designera
designer píše:na základě obrovského zájmu celé obce uživatelů JI o stavbu repliky La Grace chci některému z vás umožnit strávit týden plavby na této lodi v roce 2011.
Nějak tomu nerozumím.

Vylož mě to prosím.
Díky, alffa
- designer
- zkušený harcovník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
alffo,
nějak úplně nerozumím, čemu nerozumíš
zkusím to tedy jinak
když vidím mnoho tisíc přístupů (6400 a něco) na vlákno o stavbě La Grace, tak nějak předpokládám zájem. A ten zájem mě přivedl k tomu, že bych umožnil někomu (jednomu vylosovanému účastníku mých plaveb v r. 2010) plavbu na této lodi. Dohodl jsem se tedy s Francisem a Pepkem Námořníkem, no a to je vše.
edit: a co jsem měl opsat?
nějak úplně nerozumím, čemu nerozumíš

zkusím to tedy jinak
když vidím mnoho tisíc přístupů (6400 a něco) na vlákno o stavbě La Grace, tak nějak předpokládám zájem. A ten zájem mě přivedl k tomu, že bych umožnil někomu (jednomu vylosovanému účastníku mých plaveb v r. 2010) plavbu na této lodi. Dohodl jsem se tedy s Francisem a Pepkem Námořníkem, no a to je vše.
edit: a co jsem měl opsat?
Naposledy upravil(a) designer dne pon pro 28, 2009 11:36 pm, celkem upraveno 1 x.
- designer
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Libor píše:To jsem nějak ehm.
Oni se zúčastní slosování, nebo věnují cenu do tomboly, nebo poplují s tebou a předvedou záchranou akci v reálu?
ne, oni jsou ochotní přednášet nám o předlékařské první pomoci a předvést praktickou ukázku řešení různých situací.
Jestli věnují něco do tomboly, to opravdu nevím. Já žádnou tombolu nechystám...
- prahavltava
- návštěvník fóra