Ještě jednou velké díky všem přispěvovatelům a těším se na vás na výstavě Lodě na vodě. Budu tam každý den a plachtu budu mít na stánku jachtařské školy N.Y.S. Tedy pokud Libor nechystá vlastní stánek. Prosím všechny, aby se přišli podepsat na vámi věnovanou plachtu s nápisem jachting.info. V sobotu ji pak vytáhnu do akce a odjedu na ní závod ATLANTIK Prague Regatta Show. Start prvních dvou rozjížděk je v 11h a další dvě budou odstartovány ve 14h. Následně proběhne na pódiu vyhlášení výsledků a ocenění vítězů. Finálovou rozjížďku nám slavnostně odstartuje Dan Hůlka, který už také propadl jachtingu. Už se na vás na všechny moc těším. Druhou variantou je podepisování plachty v sobotu a já bych závod odjel na tréninkové plachtě. Rozhodnutí nechám na Liborovi.
Jinak jsem rozběhl jachtařský internetový obchod
www.davidkrizekyachting.cz a snad bude i kamenná prodejna. Chci přinášet dobré značky oblečení a doplňky nejen pro závodníky. Budu rád za každou objednávku. Každý začátek je těžký. Už aby byla krize pryč a já se zas vrhnul na Atlantické dobrodružství. Sponzoři nyní vyčkávají
Mějte se fajn a těším se na vás. David+