Námořnické škopek ve Štatlu (pravidelné setkání v Brně)
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- Reputace: 8
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- rakatokap2001
- nováček na fóru
- Reputace: 0
Škopek ve štatlu.
Rád bych zase přišel ale tou dobou jsem už na cestě do Řecka. Takže sorry -nejde to!!!
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
.. rachotici smradlavy pajzl ?????
to je teda vdek
no hlavne ze sme v tom smradu a revu vydrzeli skoro az do jedne ???
ale OK, tvari v tvar autoritam takoveho kalibru nemohu odporovat ... Zelenou kocku beru. Myslim ze jedna je i na Solnicni, coz je taky v centru. Nebo myslels nejakou jinou lokalitu ? Plamenaka vubec neznam ...
osobne je mi to fuk ... jen by to asi chtelo rezervaci a protoze ty hospody neznam, stezi budu neco rezervovat. Takze vyzyvam aby nekdo ukoncil demokraticky chaos co zde panuje a rekl bude to tam a tam a od tehdy .... a taky to domluvil.

ale OK, tvari v tvar autoritam takoveho kalibru nemohu odporovat ... Zelenou kocku beru. Myslim ze jedna je i na Solnicni, coz je taky v centru. Nebo myslels nejakou jinou lokalitu ? Plamenaka vubec neznam ...
osobne je mi to fuk ... jen by to asi chtelo rezervaci a protoze ty hospody neznam, stezi budu neco rezervovat. Takze vyzyvam aby nekdo ukoncil demokraticky chaos co zde panuje a rekl bude to tam a tam a od tehdy .... a taky to domluvil.
TashonkaWitko píše:Co vim: Baharis (aspon pred cca mesicem to rikal
Říkal a také dojede

V klídku rozhodněte kam a nemám problém. Na kvalitě šumného pivníku mě jako řidiči nesejde, autem dojedu kamkoliv, trochu klídku a třeba čepovaná Kofola jen potěší.
Další účast už nebudu moci garantovat. Sezóna opět nabitá a také suchozemských povinností bude habakuk...
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
Baharis - no take to vidim tak, ze tohle setkani bude mozna na delsi dobu posledni - mozna pak udelame nejakou vyjimku, ale sezona zacina a lidi budou tak casto pryc, ze (asi) nebude moc zajem to organizovat - mozna zase az na podzim a hlavne pres zimu .... budeme si opet povidat co kdo zazil - proste hrdinske pribehy ...
snazim se ted dovolat do Zelene kocky a udelat na stredu navecer rezervacku. Nikdo mi to tam zatim nebere ... ale neztracim nadeji
dam vedet jak a kde a kdy ...

snazim se ted dovolat do Zelene kocky a udelat na stredu navecer rezervacku. Nikdo mi to tam zatim nebere ... ale neztracim nadeji

- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
Takze soudruzi .... konecne sem se dovolal do vybraneho podniku a rezervaci po telefenu provedl .... a to znamena jedine ....
.... sraz je 30.3.2011 coz je tuto stredu
... v hospode Zelena Kocka na Solnicni 8 - jest to asi 200 m od minuleho Pegasa takze to neni zas takovej rozdil
.... mapu si snad umi najit na netu kazdej sam ... pokud by mel nekdo zasadni problem, tak vam poslu odkaz
... kouri se tam
... je to od 18:30 a dal ....
... je to pro 8 lidi .,.. napocital jsem prozatim 6 prihlasenych, takze 8 je s pohodovou rezervou ... pokud vas tam dojde jako minule o 10 navic budu sice rad, ale bezte uz nekam ...
.... pivo maji super, pokud jsou to ty samy Dalesice, jake jsem pil asi 3 roky zpet v jine hospode
... tuhlectu hospodu si v podstate vybral Windward, takze nenadavejte mne, ale jemu .. coz uz neni tak jednoduchy, ze ?
... tesim se na vas na vsechny ....
.... sraz je 30.3.2011 coz je tuto stredu
... v hospode Zelena Kocka na Solnicni 8 - jest to asi 200 m od minuleho Pegasa takze to neni zas takovej rozdil
.... mapu si snad umi najit na netu kazdej sam ... pokud by mel nekdo zasadni problem, tak vam poslu odkaz
... kouri se tam
... je to od 18:30 a dal ....
... je to pro 8 lidi .,.. napocital jsem prozatim 6 prihlasenych, takze 8 je s pohodovou rezervou ... pokud vas tam dojde jako minule o 10 navic budu sice rad, ale bezte uz nekam ...
.... pivo maji super, pokud jsou to ty samy Dalesice, jake jsem pil asi 3 roky zpet v jine hospode
... tuhlectu hospodu si v podstate vybral Windward, takze nenadavejte mne, ale jemu .. coz uz neni tak jednoduchy, ze ?

... tesim se na vas na vsechny ....
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař