vyridte, ne viridte
Ale souhlas s Mackem. Nejlip vsechno smazat.
Privátní kapitánské kurzy s Designerem.
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Dovolím si reagovat na vymazaný příspěvek od sherif1, který byl o stránku výše
Příspěvek je of topic a proto byl vymazán.
Pisatel porušil pravidla tohoto fóra č.5, č.6 a č.7 a je vyloučen z řad jeho uživatelů.
Pepa
Jaký typ lidí sleduje něco, za co se stydí?..... urážky, lživé konstrukce....a dokonce návod k diskriminaci.sherif1 píše:JSEM DOST STAREJ NA TO ABYCH BEZ SE OHLASENI REGISTROVAL A VLOZIL SVU PRISPEVEK
JSEM NAMORNIKEM MNOHO LET,
OBCAS SLEDUJI TENTO PORTAL
NEKDY SE OPRAVDU STYDIM, ALE TOTO SE MNE OSOBNĚ DOTKLO
JAK SI MUZE NEJAKY ZELENAC ZDE UDELAT REKLAMU A PAK VYRAZIT NA MORE??
PROC JSTE MU TO UMOZNILI, PROTO ZE ZAPLATIL??
VZDYT PISETE ZE HO ANI NEZNATE A PRESTO MU DATE MISTO...
Arogance graduje, opět lživé konstrukce, kdo za kým stál a z jakých pohnutek si stačí přečíst.sherif1 píše:1. VAZENI, RIKATE NECO NA HLAVNI STRANE O NEJVETSIM JACHTARSKYM PORTALU, TAK SE PODLE TOHO TAK CHOVEJTE
2. JE ZREJME, ZE SI PAN BARTOSEK NECO ZAPLATIL, A TI CO TO OVLADAJI ZA NIM NESMYSLNE STOJI.
Pochybji, že toto citové rozpoložení je pisateli vlastní.sherif1 píše:3. VIM JAK TO NA LODI CHODI ALE CO SE TU POPISUJE A KE VSEMU JE TO NAZVANO KAPITANSKYM KURZEM.
JE MI Z TOHO SMUTNO.
Dokonce je nám podsouváno, že subjektivní názor pisatle od počítače je "objektivní pravda" a vyjádření přímých účastníků je lež.sherif1 píše:TA SLECNA JAK POPSALA COUVANI U MOLA, TA ROZHODLA ABYCH NAPSAL,
Z TOHO VSEHO ROZUMIM JEN TOMU ZE KDYZ PLULI TAK VUBEC NEFOUKALO, KDYZ KOLTVILI TAK BYL SINY VITR KTERY LOD TLACIL NA MOLO, URCITE TOMU TAK NEBYLO, PRESNE ZNAM TYTO NOVACKY CO SI HNED CHTEJI UDELAT Z JACHTINGU ZIVNOST.
PO PAR MILICH, BEZ ZKUSENOSTI, KDYBY ZKUSENOSTI MEL, TAK REAGUJE UPLNE JINAK A NENECHA ZA SEBE MLUVIT DRUHE...
Vrchol trapnosti a hanby pak je, když se nově přihlášený s jedním příspěvkem prohlásí za nejchytřejšího, který přeci přesně ví, jak to bylo, a opakovaně napadá a uráží jiné uživatele těchto stránek.sherif1 píše:POSLEDNI SLOVO:
JE PRAVE TRAPNE JAK SE NOVĚ PŘIHLASENI LIDE S JEDNIM PRISPEVKEM, ZASTAVAJI DOTYCNEHO PANA ONDŘEJ BARTOŠEKA.
MAM DOJEM ZE JIM TO SNAD NADIKTOVAL.
JE TO JEDNA VELKA HAMBA.
Pokus o závěrečné a generální vyprovokování všech.sherif1 píše:NEVERIM PANU BARTOSKOVI, VIRIDTE MU TO
OSTATNIM SE DIVIM ZE UZ DAVNO NECO NEUDELALI
Příspěvek je of topic a proto byl vymazán.
Pisatel porušil pravidla tohoto fóra č.5, č.6 a č.7 a je vyloučen z řad jeho uživatelů.
Pepa
Pokud někdo zaznamenal páteční odpolední absenci tohoto vlákna na fóru, nemýlil se. Z důvodu ryze pracovních jsem si jej na pár hodin přesunul jinam.
Případná domněnka kohokoli, že toto vlákno nenápadně, či jakkoli jinak zmizí, byla mylná.
Podle mého soudu, toto vlákno dospělo ke svému konci. Můj názor však není směrodatný.
Zprvu vlákno o jachtařském výcviku, změnilo se v něco, co neumím pojmenovat a ani se o to nebudu snažit.
Vyjádřily se osoby, kterých se to týkalo a další příspěvky těžko přinesou něco nového.
Vyjádřily se osoby, kterých se to netýkalo, většina v dobré víře, jiné nikoliv v dobré víře a samozřejmě se našly i jedinci, tak, jak jsme na to někdy zvyklí, kteří celé situace ihned zneužily způsobem sobě vlastním. Některé nedůstojné příspěvky byly rovnou smazány.
Vlákno samotné má vypovídací hodnotu o mezilidských vztazích a problémech, jež nás v jachtingu mohou potkat. Bohužel, jeho takřka bulvární charakter vytváří pro některé osoby neodolatelné zdání, že je možné zde psát cokoliv, dokonce si vyřizovat osobní účty.
To je ovšem zásadně nepřijatelné.
Z výše uvedených důvodů zůstane vlákno nadále uzamčeno.
Pepa
Případná domněnka kohokoli, že toto vlákno nenápadně, či jakkoli jinak zmizí, byla mylná.
Podle mého soudu, toto vlákno dospělo ke svému konci. Můj názor však není směrodatný.
Zprvu vlákno o jachtařském výcviku, změnilo se v něco, co neumím pojmenovat a ani se o to nebudu snažit.
Vyjádřily se osoby, kterých se to týkalo a další příspěvky těžko přinesou něco nového.
Vyjádřily se osoby, kterých se to netýkalo, většina v dobré víře, jiné nikoliv v dobré víře a samozřejmě se našly i jedinci, tak, jak jsme na to někdy zvyklí, kteří celé situace ihned zneužily způsobem sobě vlastním. Některé nedůstojné příspěvky byly rovnou smazány.
Vlákno samotné má vypovídací hodnotu o mezilidských vztazích a problémech, jež nás v jachtingu mohou potkat. Bohužel, jeho takřka bulvární charakter vytváří pro některé osoby neodolatelné zdání, že je možné zde psát cokoliv, dokonce si vyřizovat osobní účty.
To je ovšem zásadně nepřijatelné.
Z výše uvedených důvodů zůstane vlákno nadále uzamčeno.
Pepa