Setkání příznivců lodních veteránů
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- maxik1958
- zkušený harcovník
- Reputace: 36
- Kontaktovat uživatele:
Setkání příznivců lodních veteránů
provádíme předběžný průzkum zájmu, tak kdo by měl zájem, ozvěte se!
První sraz historických lodí Slapy 2013
Vážení kamarádi, vodáci, jachtaři a přátelé historických lodí.
spolek nadšenců „Staré lodě“ si dovoluje Vás pozvat na víkendové setkání historických lodí vyrobených před rokem 1983.
Jste li majitelem lodě vyrobené před rokem 1983 která je v původním stavu (i amatérské stavby) a chcete se této akce zúčastnit zašlete vyplněnou přiloženou předběžnou přihlášku na adresu...............nebo e-mail slapy2013@email.cz.
Potřebujem si udělat představu kolik lidí by mělo zájem se takové akce zúčastnit.
Jako součást této akce kromě soutěží a společných plaveb by jsme rádi připravili i burzu a výstavu historických lodních motorů na které budete mít možnost předvést své poklady.
Dále jednáme s pořadatelem Mezinárodního srazu horkovzdušných balónů „ Májová fiesta 2013“ o možnosti spolupráce na zajištění společného programu.
V tomto termínu bude také slavnostně otevřena expozice o staré Vltavě v Chotilském muzeu.
Ve spolupráci s hotelem Atlantida nabízíme ubytování v ceně 300.-/osobu noc se snídaní.
kotvení je zajištěno zdarma po dobu akce v marině u hotelu.
Předběžná přihláška:
Jméno příjmení ………………………………………………………
telefon………………………….. e-mail………………………………..
adresa………………………………………………………………………
Popis lodi:
Mám zájem o ubytování ANO / NE počet osob
První sraz historických lodí Slapy 2013
Vážení kamarádi, vodáci, jachtaři a přátelé historických lodí.
spolek nadšenců „Staré lodě“ si dovoluje Vás pozvat na víkendové setkání historických lodí vyrobených před rokem 1983.
Jste li majitelem lodě vyrobené před rokem 1983 která je v původním stavu (i amatérské stavby) a chcete se této akce zúčastnit zašlete vyplněnou přiloženou předběžnou přihlášku na adresu...............nebo e-mail slapy2013@email.cz.
Potřebujem si udělat představu kolik lidí by mělo zájem se takové akce zúčastnit.
Jako součást této akce kromě soutěží a společných plaveb by jsme rádi připravili i burzu a výstavu historických lodních motorů na které budete mít možnost předvést své poklady.
Dále jednáme s pořadatelem Mezinárodního srazu horkovzdušných balónů „ Májová fiesta 2013“ o možnosti spolupráce na zajištění společného programu.
V tomto termínu bude také slavnostně otevřena expozice o staré Vltavě v Chotilském muzeu.
Ve spolupráci s hotelem Atlantida nabízíme ubytování v ceně 300.-/osobu noc se snídaní.
kotvení je zajištěno zdarma po dobu akce v marině u hotelu.
Předběžná přihláška:
Jméno příjmení ………………………………………………………
telefon………………………….. e-mail………………………………..
adresa………………………………………………………………………
Popis lodi:
Mám zájem o ubytování ANO / NE počet osob
- Felix
- zkušený harcovník
- Reputace: 152
- Kontaktovat uživatele:
Nechce, pro mne splavná řeka pod Slapy končí. Na rybníky, kam se lodě musejí převážet autem, mne to neláká.
Ale abych nebyl tak negativní: rád se na rybníkáře přijedu podívat, třeba vlakem. A pokud kromě burzy lodních motorů bude i burza lodní bižuterie (každý máme doma bednu věcí, které nevyhodíme, ale taky nepotřebujeme), rád se přidám se svou troškou do mlýna
Ale abych nebyl tak negativní: rád se na rybníkáře přijedu podívat, třeba vlakem. A pokud kromě burzy lodních motorů bude i burza lodní bižuterie (každý máme doma bednu věcí, které nevyhodíme, ale taky nepotřebujeme), rád se přidám se svou troškou do mlýna

- maxik1958
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Prosím posílejte přihlášky na : slapy2013@email.cz. ať to má Richard přímo na stole, za veterána považujeme plavidlo starší 30ti let 

-
- moderátor
- Reputace: 234
veteráni - sraz
tak Maxíku, japa to máš s tím srazem veteránů????????
stal jsem se totiž šťastným
majitelem motorvesla Zundap Delphin r.v. 1959, co chytá na první škubnutí s původní svíčkou Bosch.

stal jsem se totiž šťastným

-
- moderátor
- Reputace: 234
lodiček mám 5 a všechny plavou
na motor mrkni sem:
http://www.wildeman-zundapp.nl/Zundapp/ ... der-5.html
akorát vytvořit patřičný haltervorrichtung

na motor mrkni sem:
http://www.wildeman-zundapp.nl/Zundapp/ ... der-5.html
akorát vytvořit patřičný haltervorrichtung
- maxik1958
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle samozřejmě znám, to není motorveslo, ale boční motor, jako Tumler, a spol, ale hezkej kousek, měl jsem několikrát cukání ho vydražit, ale zatím jsem odolal
Líbí se mi to kombinovaný chlazení, držák by asi šel přizpůsobit z Tumlera, ale nevím určitě. Jinak více informací o bočních motorech zde: http://www.faltbootbasteln.de/fbb-seite ... toren.html

- maxik1958
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Je to možný, na živo jsem to (bohužel)neviděl,a na fotkách všude jen jako boční motor. Jsem rád, že je tady takový kousek, na čem ho budeš provozovat? Tohle by nebylo špatný
http://aukro.cz/lod-veslice-pramice-jol ... 75652.html Teď jsem prostudoval pečlivě Tvůj odkaz, a opravdu je tam varianta držáku na motorveslo.Zase jsem trochu chitřejší