FerenCS píše:... neznášam diktatúru, aká 1 možnosť?!?!?
Ferenci to nebyl překlep, to byl úmysl. "Liberální demokracie je ten nejhorší způsob vlády, jaký si umím představit" (
koho jsem citoval si najdi). Nemám rád demokracii, je to o mě obecně známo a spoustu lidí to irituje. Na lodi je demokracie přímo nepřípustná. Buď poslouchám, nebo rozhoduji - zvládám slušně
obě role.
Uvažuj logicky.
Proč by mě měli zajímat lidé kteří mají potřebu deklarovat že nepřijedou. Myslím anonymně v hlasování. Samozřejmě že pokud někdo napíše do textu že nemůže, zamrzí to a zalituji (většinou). Takže mě stačí znát informativně počet těch co chtějí přijet. No a protože v systému hlasování není možnost zadat pouze jednu otázku, udělal jsem to tak jak jsem udělal.
Je mě líto, nerad tě zklamu, ale neočekávej že se budu dále vyjadřovat k tématu na který jsi dal odkaz. Vše potřebné jsem řekl. Některé věci i opakoval. Nemám k tomu opravdu co více říci, víc prostě nevím. Takže vzhledem k tomu že se vše již řádně probralo v onom topicu, neuvažuji ani o žádné přednášce na toto téma. Ono na té plavbě vlastně ani nebylo nic tak moc zajímavé.
Nejhezčí byly večery s opravdovými kamarády při kytarách, banju a starých skautských/trempských písničkách.