Příspěvekod MB » pát dub 17, 2015 1:45 pm
jsem se chtěl zdržet a vydržet, v co se to vyvrbí .....ale viděti paní Vlkovou (bývalá starostka Štěchovic) lobujíc za nový zákon , viděti reportáže o rychlých lodích na přehradách (ta vlna je fakt malá a 25 m od břehu už to ani nepoznáte), viděti rozjasněné tváře rybářů co se těší že budou dělat ještě větší bordel =opravdu jsem to slyšel na vlastní ucho, viděti smutnou tvář těch, co si na přeplněném SlapoOrlíku už večer v zátoce bez péček nezakotví .....si říkám, kolik zákonů jsem nechal plavat, ale tohle, tohle mi fakt vadí ....byť jsem registrovanou loď prodal. Je to prostě zase opatření nějaké skupiny lidí na úkor jiné skupiny lidí, přičemž si ta první myslí, že jí to zase projde..... dle mého si začnou stěžovat majitelé přilehlých pozemků a kotvení zruší všude a pro všechny ....netuším, jak z toho marastu ven ...proti některým rybářům jsem bojoval tak, že jsem jim v noci přejel šňůry i třikrát, proti rychle jedoucí bezohledné lodi se do cesty postaví plachetnice, proti kotvení můžem poruchovat, zmenšovat lodě, celou noc plout .....jenže to není řešení moderního světa ....v celonárodní svaz jachtařů, motoristů vodních a kanoistů moc nevěřím ....takže se konečně vrací čas, kdy budu zase muset dělat něco ilegálně a mít knedl v krku, jako když jsem na Slapech v 88 nastartoval motor .....jsem pesimist .....