Nemáte někdo s touhle oblastí zkušenosti? Hlavně nás zajímá, jestli je to za dva týdny uplavatelný (plachetnice má 30 stop).
Dost se doma se doma kulivá tomu se Skipřenkou Luciferovou pereme, jestli jo nebo ne.

Moderátoři: vilma, Pepa, smike
JardaF píše:Pepa: Už jsem tu Lakomcovu cestu našel a zmapoval, pěkná a dlouhá, ale opravdu mimo Sporády.
Ono je to u nás naopak, Skipřenka chce na Sporády, protože tam točili Mamma MiaPoctivě ale přiznávám, že první jsem ten nápad měl já; jen když jsem prohlídnul mapu podrobněji, trochu jsem znejistěl. Původně jsem myslel použít pro cestu na sever "bezpečnější" variantu podél Evie vnitřkem. Ale mám obavy přesně z toho, co píšeš - může být škoda strávit prvních4-5 dní plavby někde, kde to nemusí být dobré. Protože hledáme zkušenosti jiných a očité svědky... Já osobně teď doma opatrně lobuju trošku za ty Kyklády...
Tatinecek: Rozhodnuti ještě nepadlo, zatím nad tím koumáme. Ale loď bude na 90% v Athénách, takže Rhodos a Kos jsou příliš daleko. Díky za nabídku pilota, od Papita vím, že je bezvadnej. Akorát, že já vládnu spíše angličtinou, než němčinou.
lynx píše:Ahoj Honzo,
uvažoval jsi o variantě letět do města Volos a na Skiathos doplout trajektem?
honza_k píše:my se letos v létě na Sporády chystáme. Kyklády nechceme, pro plavbu s dětmi tam moc fouká. Loni jsme byli u Lefkády, tam zase foukalo málo. Sporády budou doufám dobrý kompromis.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host