Společné vlastnictví člunu
Moderátoři: vilma, Pepa, david
Jo,chleba snad nejlepší na pobřeží,ale ještě lepší je po starý silnici,když sjíždíš těma serpentinama Velebit,podjedeš tu rouru od elektrárny,která je dole v údolí,tak po pravé straně je restaurace,a tam pečou ještě lepší!! Je pod tou restaurací odbočka do prava na Zadar ale vnitrozemím!
Nepatří to opravdu sem,tak až si budem chtít pokecat,budeme muset asi jít na kávičku!
Např,nejdobřejší Pizza - otok Cres.... na náměstí městečka v čele proti radnici a potom Biograd na moru ... pizzeria Mama Mia.... ale to je opravdu jít někam jinam.
Zatím čau K.B.
Nepatří to opravdu sem,tak až si budem chtít pokecat,budeme muset asi jít na kávičku!
Např,nejdobřejší Pizza - otok Cres.... na náměstí městečka v čele proti radnici a potom Biograd na moru ... pizzeria Mama Mia.... ale to je opravdu jít někam jinam.
Zatím čau K.B.
Chlapci, nebyl by tip na nějakou pekárnu v Praze? A co pizzerie v Liberci?
V Drage jsem byl vloni týden a policii jsem tam naštěstí neviděl.
Že se nudně vracím zase ke člunům: není někde na fóru téma "půjčovny"? Já jsem ho nenašel, ale zase tak perně jsem ho nehledal. To by asi zajímalo leckoho, takže bych ho když tak založil. Pro někoho, kdo se povozí jen pár dnů/týdnů v roce je to fakt asi lepší než (spolu)nákup. Jsem zvědav, Kuse, co napíšeš o té půjčovně Zodiaců, Opatija je dost na severu, to budou ceny asi dost husté, uvidíme.

Že se nudně vracím zase ke člunům: není někde na fóru téma "půjčovny"? Já jsem ho nenašel, ale zase tak perně jsem ho nehledal. To by asi zajímalo leckoho, takže bych ho když tak založil. Pro někoho, kdo se povozí jen pár dnů/týdnů v roce je to fakt asi lepší než (spolu)nákup. Jsem zvědav, Kuse, co napíšeš o té půjčovně Zodiaců, Opatija je dost na severu, to budou ceny asi dost husté, uvidíme.
Tak buď rád,e-mail jsem už do Opatije odeslal,tak jen počkáme na odpověď a uvidíme,a co si vzpomínám, mám někde v laptopu i jeho ceny,bylo to sice už asi z R 2005 a určitě mi je upgradoval i na 2006 a tak teť možná pošle hned nové,člunů měl tenkrát 4,ale šlo mu to a tak přikupoval a na rok 2006 už jich měl 10 a řekl,že udělá druhou půjčovnu někde dole,snad před makarskou,v Krvavici,tam se začala stavět nějaká nová marína,tak uvidíme.
Zdravím všechny a jsem pro založení evidence půjčoven taky!
Zdravím všechny a jsem pro založení evidence půjčoven taky!