Označení a vlajky na gumáku
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- danda
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Označení a vlajky na gumáku
Mám nový gumák, a řeším jak napsat číslo - samolepka? existuje fólie, která se neodlepí po prvním použití?, nebo nastříkat ale jakou barvou, aby se nenarušil člun,
poslední možnost vystřihnot z čeho? a nalepit orig.lepidlem, nebo stačí samolepka na zcadle?
(mám Qviksilver 3,4 m, 15HP motor)
A druhý problém jak je to s vlajkou v cizině, musí to na takový pidilodi být?
danda
poslední možnost vystřihnot z čeho? a nalepit orig.lepidlem, nebo stačí samolepka na zcadle?
(mám Qviksilver 3,4 m, 15HP motor)
A druhý problém jak je to s vlajkou v cizině, musí to na takový pidilodi být?
danda
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
bomba píše:na namalování čísla na gumák je vhodné použít hypalon lak vim že ho prodávaji rakušaci Grabner Bootswelt maji to vmalejch pikslách dělaji tutově černou a žlutou mam od nich Hapy cat takže vim vo co go Možna to budou mit i v gomotexu,ale tam sem se při žádosti oradu setkal s nepochopenim cau
Nějaké odkazy

jsem novej takže jestli dobře rozumim odkaz WWW.GRABNER-SPORTS.AT koukal sem tam a maji ho 0,25kg za 30éček
- Frantisek
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Označení a vlajky na gumáku
danda píše:jak je to s vlajkou v cizině
Mrkni do galérie na Denisove fotky z cesty po Dunaji.
barva identifikačního čísla
zdravím tak jsem si registroval gumáčka a chci se zeptat na konkrétní barvu kterou namaluji čísla , měla by něco vydržet protože ho nafukuji vyfukuji díky
už po několikáté - číst a číst...viz 3. příspěvek v tomto vlákně!
už po několikáté - číst a číst...viz 3. příspěvek v tomto vlákně!
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Keď máš čln z PVC tak navštív niektorú firmu na okolí čo robia autoplachty a predajú Ti trošku farby na PVC. Ja som si urobil šablónu zo samolepiacej tapety a farbu som naniesol špongiou (hubkou). Pozor šablóna sa dá použiť iba raz, lebo tá farba ju naleptá.
Keď sa s tým nechceš babrať tak Ti veľmi radi profesionálne namalújú čísla.
Potom som bol v Hornbachu a tam som videl tiež farbu na PVC. Stojí okolo 7 Eur, neviem ako funguje, neskúšal som ju.
Keď máš hypalon tak farbu predávajú internetové predajne v rakúsku a v nemecku. Niekde som videl aj samolepiace hypalonové písmenká, ale boli dosť drahé.
Keď sa s tým nechceš babrať tak Ti veľmi radi profesionálne namalújú čísla.
Potom som bol v Hornbachu a tam som videl tiež farbu na PVC. Stojí okolo 7 Eur, neviem ako funguje, neskúšal som ju.
Keď máš hypalon tak farbu predávajú internetové predajne v rakúsku a v nemecku. Niekde som videl aj samolepiace hypalonové písmenká, ale boli dosť drahé.
- halladin
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 2
Správně. |Vybereš si velikost písmen - nebo číslic , a taky samotné písmo. A oni ti to udělaj.
přestříkával jsem loď a zrovna dnes jsem si vyzdvihl šsablony pro číslo SPS ( 12 cm) a jméno lodi (25 cm výška), na boky ( takže obojí 2x), a vzali za to 500. Ten název je 130 cm dlouhý....
Mimochodem - předpisy SPS říkají, že registrační číslo musí mít písmena minimálně 10 cm vysoké - vyšší mohou zřejmě být dle uvážení majitele lodi
přestříkával jsem loď a zrovna dnes jsem si vyzdvihl šsablony pro číslo SPS ( 12 cm) a jméno lodi (25 cm výška), na boky ( takže obojí 2x), a vzali za to 500. Ten název je 130 cm dlouhý....
Mimochodem - předpisy SPS říkají, že registrační číslo musí mít písmena minimálně 10 cm vysoké - vyšší mohou zřejmě být dle uvážení majitele lodi
Naposledy upravil(a) halladin dne pát črc 16, 2010 7:38 pm, celkem upraveno 1 x.
Řeším teď označení gumáku, nechal jsem si vyříznout čísla ze samolepícího černého banneru, ale není to dost pružné a jedno složení už s tím udělalo divy.
Neměl byste někdo nějaký tip, jak tenhle problém vyřešit? Šablona a barva na PVC se mi moc nepozdává - to je prostě na pořád. Nějaký pružný samolepící materiál, ze kterého by se to dalo vyříznout ideálně ...
Díky!
Neměl byste někdo nějaký tip, jak tenhle problém vyřešit? Šablona a barva na PVC se mi moc nepozdává - to je prostě na pořád. Nějaký pružný samolepící materiál, ze kterého by se to dalo vyříznout ideálně ...
Díky!