dobry den.
mam rychlu lod a novy motor Suzuki 140hp.ale bolo by super ho trochen nacipovat,mat k dispozicii o 10percent viacej vykonu a nizsiu spotrebu.ma niekto s tym skusenost?tusim to robi oficialne so zárukou czmarine...
vrtulu som skusal az taku,co mi tvrdili ze nevyraba Suzuki a nakoniec mi ju zohnali,ze vraj model pre tento rok.preco Suzuki?lebo som si ozrejmil,ze vyhrava vela rebrickov v tejto kategorii svojim vykonom a malou vahou-je lahsi ako 90-tka mercurak,a vselijakymi kvalitnými materiálmi.
ciptunnig privesneho motora
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- nitroman
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
mam SUZUKI DF 140A,na stitku na motore ma 170-190kg a ja viem,ze tento moj vazi 174kg.r.v.2014 .
kamarat ma NITRO Z7 na ebre a ma MERCURY a na stitku ma 186kg.
ale vam sa nejedna zrejme o temu,ale o dokazovanie si vasej mudrosti..podotykam,aj ked nemate pravdu.no ja som praktik-na vode asi 180dni v roku,aj vy?
radsej mi dajte kontakt na niekoho,kto si dal cipovat motor.hmm?
kamarat ma NITRO Z7 na ebre a ma MERCURY a na stitku ma 186kg.
ale vam sa nejedna zrejme o temu,ale o dokazovanie si vasej mudrosti..podotykam,aj ked nemate pravdu.no ja som praktik-na vode asi 180dni v roku,aj vy?
radsej mi dajte kontakt na niekoho,kto si dal cipovat motor.hmm?
- Martin88
- aktívní jachtař
- Reputace: 18
Viky_CZ píše:To bych tak uplne netvrdil, když nastavis strikacku aby se vybodla na emise, tak jiste něco navíc získáš, pokud na to staci prumer trysek vstrikovace, samozrejme.
reagoval jsem na zadání, tzn. větší výkon, nižší spotřeba
když hejbneš se stříkačkou, tak to určitě 10% nepřidá, bez odbrždění na brzdě nezměříš kde se výkon zvednul a třeba budeš mít někde špičku a jinde pokles jak stodolu
a žrát to bude víc
vyleštit sací kanály, ostrou vačku, odlehčit kliku, KN filtr a racing výfuk, to celé sladit na brzdě ale to asi nezaplatí