copy píše:Kenai tu mas stranky vyrobcu http://www.zsmarine.com/
napis im v anglictine oni su velmi ochotni.
čau, kde si kupoval ty díly? Já jsem psal přímo do zhonngsenu a řekli mi, že do evropy nemůžou posílat žádné díly, jenom lodě
Moderátoři: vilma, Pepa, david
copy píše:Kenai tu mas stranky vyrobcu http://www.zsmarine.com/
napis im v anglictine oni su velmi ochotni.
copy píše:treba tam zavolat, ono sa to da vybavit.
jasne ze mailom nie je ochota, ich taliani drzia pod krkom, maju tusim 40% firmy podiel.
a ked nepredaju priamo Zongshen, treba najst hociktoreho cinskeho obchodnika s motormi, on to vybavi.
MatMates píše:To dracik, dakujem pekne za odpoved a ochotu. Dodavatela uz mam, kupujem to v cechach bez dph co mi na slovensku nie su schopni vybavit....
geus píše:Certifikst by te chranil jen v pripade ze by to byli utlumene na tech 5hp za,to ruci prodejce. Ale neruci za otevreny motor. Delaji to i na motorkach. Kde je to redukovano.
Lemon píše:geus píše:Certifikst by te chranil jen v pripade ze by to byli utlumene na tech 5hp za,to ruci prodejce. Ale neruci za otevreny motor. Delaji to i na motorkach. Kde je to redukovano.
Uz se to tu omílalo 1000x.
Mám certifikát, že je to zlato. Tak do toho rejpnu a zjistí se že to zlato není, je to mosaz.
Neboli, jestli to není zlato , je ten certifikát jaksi k ničemu a k tomu zlatu nepatří. Někdo podsrčil vědomě místo zlata mosaz.
Je špatně údaj na certifikátu ( 5HP ), nebo je špatně, že někdo místo zlata ( 5HP ) podstrčil mosaz ( 15HP ).
Pistolka píše:Vozil jsi k Mercury 5HP taky certifikát že je to určitě taky 5Hp ? Asi ne ... Už to že letíš ve 3lidech ve skluzu je trochu divné u 5Hp s ně jakým certifikátem . Trochu to zavání průserem . Být SPS šel bych po tom .. Prostě je to podvod .
olin píše:Pistolka píše:Vozil jsi k Mercury 5HP taky certifikát že je to určitě taky 5Hp ? Asi ne ... Už to že letíš ve 3lidech ve skluzu je trochu divné u 5Hp s ně jakým certifikátem . Trochu to zavání průserem . Být SPS šel bych po tom .. Prostě je to podvod .
Vasrpolicajt mi říkal, že pokud s tím uviděj letět nějaký "hovado", tak není problém ten motor zabavit a poslat na expertýzu na náklady majitele. Pokud s ním někoho viděj jet jako s pětkou, tak s tím ale nemaj sebemenší problém.
mates T4 píše:Já si nemyslím, že SPS a policajti jsou pitomci. Myslím si, že ti věděli o těchto motorech a problematice dřív, než jsem já ho našel na netu...Na Mercury jsem certifikát neměl, nevozil a nějak mě to ani netrápilo... Na štítku měl 3,7 kw a to stačilo... Ale to je i na té Selvě..
A to jsem ho nijak neladil, jak jsem ho vybalil z krabice, tak jezdí, šrouby na motoru jsou přetřené barvou...
Je pravda, že když mě budou chtít dostat, tak mě dostanou. Tak se na vodě chovám tak, aby neměli sebemenší důvod.
Tímto se nějak neobhajuji, riziko beru na sebe.
Jen bych chtěl ještě hodit do placu mojí zkušenost z min.týdne. Jel jsem na vodě -sám ve člunu z ryb na pohodu ve skluzu, předjíždí mě gumák Bush 360 se Suzuki 5, jel ve skluzu stejně jak já... V něm chlap, ženská a dítě..... Pozdravili jsme se a koukal jsem, jak mu to frčí... Já jel cca na 1/3 plynu. Potkali jsme se cca za 15min u vytahovaní lodě a fakt to byla 5hp.
Tak mi teď řekni, proč by nemohla pětka jet ve skluzu ve třech... A na štítku máme to stejné....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host