knoki píše:Já Ti neporadím, co máš udělat, ale co bych udělal já:
1) zjistil u prodejce, jaký tam dával olej a ten tam dolil
2) tak jak píšeš: svíčka ven, protáčení motorem atd., ale nejdříve bych se podíval i do karburátoru - zda tam není olej, případně vyčistit.
3) ideální pro 4-takty je opravdu svislá poloha, ale při transportu těžko dodržitelná. Proto bych vždy při transportu stáhl hadičku odvětrávání klikovky a samozřejmě upravil tak, aby z ní olej nemohl během transportu vytéct (na tuto dobu např. ucpat, ohnout atd.).
Pozn.: Pořád vycházíme z toho, že problém vznikl přetečením oleje přes odvětrání.
je docela sranda, jak z banality děláte drama a motáte kde co dohromady. od začátku se vychází z toho, že motor byl na správným boku, tedy nemohl vytéct odvětráním, a i kdy by někdy předtím při transportu, tak by to neteklo do nohy.!!!!!!!!!!!!
do karbecu nelez, leda ho pokurvíš. nemá co by tam nateko, ani z přepadu - odvětrání. svíčku stačí vyndat jednou (možná že ani to ne, pokud jde s motorem normálně otočit) párkrát zatáhnout při otevřeným plynu, kdyby něco bylo náhodou i v sacím kanále. olej dolej syntetiku, tím nic nezkazíš a natoč to. chvíli bude čoudit a to je vše.
motor hoď do kufru nebo lodě a pod hlavu mu dej polštářek, třeba z kanistru, aby se mu po cestě líp spalo. na přetečení oleje při brždění nebo v zatáčce nevěřím, v odlitku hlavy je labyrint, který nějakému zásadnímu chlejstnutí oleje zabrání. navíc, i kdyby nakrásně přetek ( při blbé manipulaci), nenateče o karbecu, ale vyteče přes tlumič sání ven a zase se nic neděje. v tom tlumiči dokonce bývá na spodku dírka aby zas vykapal.
mě je spíš pořád divný, že toho na správným boku vyteklo tolik, protože by nemělo téměř nebo vůbec nic. rozhodně bych motor před dovolenou řádně potrápil a kontroloval olej, abych si byl jist, že nejde o úplně jinou závadu
pro bobeše nebo koho - letecký písťáky maj, jak už psal tatas, suchou skříň a navíc tlakové oběžná mazání, odsávání oleje z pod pístu a další vymyšlenosti. před startem se protáčej rukou za vrtuli nebo klikou, aby se vytlačil olej procezenej přes kroužky do prostoru nad píst. stejně tam něco zbyde a proto při natočení tak čouděj. eště se budeš muset dost učit.