Priatelia aky motor by ste doporucili na gumak honda 3,5 metra s hlinikovou podlahou? Bol som uz viacmenej rozhodnuty pre motor Honda BF20, vahovo sice rovnaky ako Honda BF15 ale paradoxne ten 20 konovy mozem kupit lacnejsie, do toho prisla ponuka motorov Suzuki DF
20 alebo DF15 a to aktualne este za rovnako dobre alebo lepsie ceny ako ma honda.
Zvazujem ze ci ten 20 konovy nebude zbytocne silny, ale zasa ma laka mat 20 konovu hondu za dobre peniaze.
Skuste mi prosim poradit, ak mate podobnu zostavu lebo som sa dostal do slepej ulicky a namiesto toho aby som utekal kupit tu Hondu bf20 som sa zacal do toho akurat viac zamotavat.
Pripadne ci radsej hondu alebo suzuki, suzuki je so vstrekovanim honda je klasicky plnena karburatorom.
15 hp vs 20 hp motor
Moderátoři: vilma, Pepa, david
-
- moderátor
- Reputace: 234
Re: 15 hp vs 20 hp motor
Koní není nikdy dost, tak co řešíš. Akorát má-li gumák 20 koní povolenejch. Abys dostal technickou
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Odkial máš dobrú ponuku na Suzuki? Je to ten posledný model?
Denis píše:Odkial máš dobrú ponuku na Suzuki? Je to ten posledný model?
Teraz je na suzuki akcia asi u vacsiny predajcov, poslal som Ti do sz.
Bral by si radsej suzuki alebo hondu?
- avlada
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
Ber určitě 20 koní!
Také jsem měl gumák 360 cm+15 hp Mercury a při plném naložení to bylo na hraně- prostě těch pět koní scházelo.
Já tvrdím dávat na sportovní a rekreační člun maximum motorizace co dovoluje plavidlo- lepší mít rezervu, než se pracně hrabat do kluzu.
Také jsem měl gumák 360 cm+15 hp Mercury a při plném naložení to bylo na hraně- prostě těch pět koní scházelo.
Já tvrdím dávat na sportovní a rekreační člun maximum motorizace co dovoluje plavidlo- lepší mít rezervu, než se pracně hrabat do kluzu.