Denisi, nevim jak se to podari dovezt, vedle soused uz ma na ten rolfok zalusk. Je to dobry kousek Profurl Pro , ale proste mu neverim. Nedokazu si predstavit plachtu na pul zerdi v bouri a nejde stahnout. Je to jen mechanika. Ja nechci lidi lakat na luxus a pohodli, ja lidi chci lakat na tu starou romantiku, a proto s kapitanem co se o to postara.. Proto nejsem v kseftu, verim ve stare hodnoty. Chci delat dovolenou pro blazny a romantiky. Na to delat ji pro vonavky nemam penize , ani sponzory(ne ze bych se nesnazil, ale nejsem rekorman v obepluti zeme za nejkratsi cas a podobne kraviny), proste pro chudaky co jezdi pod stan a nic nevidi. Vis jsem snilek a chci dostat lidi, kteri na to nemaji, zpatky do detskych snu. Ono to jde. a ja jim muzu zprostredkovat tu cestu, nebo ukazat jak se to da. Ber to jako diru v trhu, neni velka a vsechno zalezi na snech, nebo jako naivitu cloveka co se proste zblaznil do vody a uz nevi jak z toho ven. Budes mit pravdu v obou pripadech.
Zatim Pajas z Floridy. Uz jen 4 mesice a vyrazim. Musim do Evropy, nechci jen musim. Bohuzel , jinak mi zustanou jen ty tropicke sny. Do prcic, mam tam rodinu a ta se nema jak dostat do Caribbien.
PS: Denisi zitra to napravim a dodam na ten inzerat potrebne info. I to, co se zda prehnane, chci totiz 800 dolacu na osobu, na spoluucast + naklady. Uz jsem byl obvineny, ze chci moc. To neni ani cena za antifouling s vytazenim. Ach jo.

Tezky zivot zavislaka.