No co už fčil. Snad jen, jedeme dál.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Baharis píše:Ublížil neublížil, svým příkladem s kamarádovou hospodou jsi mě zahanbil. Je to tak jak píšeš, není k tomu co dodat a nejraději bych svůj hloupý příspěvek smazal. Ale to by asi nebylo fér.
No co už fčil. Snad jen, jedeme dál.
mysacek píše: A úpřímně řečeno - vážím si těch, co se ráno oholí a s úsměvem vyrazí do kanceláře.
mirinekk píše:Pravil Simon: proc je v Cesku tak hluboce zakorenena predstava, ze cestuje jen ten, kdo leti minimalne pres pul zemekoule?
mne osobne treba 99% zminenenych mist absolutne nezajima a nikdy bych tam nejel ... coz ale neznamena, ze necestuju.
Nezlob se, ale nevěřím, že by jsi nechtěl poznat Jávu, Bali, Lombok atd...
Fanda píše:Musím se trochu zastat Altega - Jirky D. Přijde mi dost zarážející, že někdo tak vehementně kritizuje a téměř odsuzuje něco, co nikdy nezažil. Kdo nezkusil, nepochopí. Myslím, že téměř každý, kdo jednou vstoupil na palubu plachetnice, snil o velkých plavbách. Ne každý je schopen a ochoten svému snu hodně obětovat. Tak to prostě je, to je výsledek konzumní civilizace. Cožpak je za "dobrodružství pod plachtami" plout od konoby ke konobě, od mariny k marině nebo do zátok, kde v okamžiku vhození kotvy přijede "pumprdlík" vybrat peníze. Jachting na většině míst Evropy je už často pouze o penězích, právě na rozdíl od "třetího světa", kde lze žít za zlomek tady mnohokrát zmiňovaných částek. Nakonec, nalézt důvod, proč něco neudělat, je vždy jednodušší.
mirinekk píše:Jen jsem se zeptal: Z čeho se ti dělá špatně?
Baharis psal:Jestli si myslíte, že když pracuji pro portál několik hodin denně, prostojím dva dny od rána do večera na veletrhu, spoluorganizuji další lednové školení pro členy (samozřejmě za děkuji), že se vám ještě budu muset zodpovídat z čeho se mě dělá špatně, tak to se hluboce mýlíte. Pokud máte k mé práci nějaké připomínky, máte možnost to projednat s Liborem, na to máte právo i podle Pravidel fóra.
Baharisi promiň prosím. Nikdy jsem ti nic nevičet, naopak já plnými doušky hltám Tvé zkušenosti a to myslím upřímně. Sám víš, že jsem ti pro radu i volal a to je dáno tím, že si tě vážím.
Ale, je tu jedno malé ale....kamarád má hospodu. Když ji zakládal a pracoval na ni...pomohl jsem mu. Jak ručně, tak i že jsem mu tam ,, za děkuju´´ poslal zedníky kteří mi jinde mohli vydělávat peníze. Dělal jsem to pro kamaráda. Tak jako ty to děláš pro nás a pro portál...ale to malé ale..nikdy, ale opravdu nikdy jsem mu to nevyčetl. Osobně budu jen rád, když ti budu zase někdy moc zavolat o radu. A každé dobré rady, kort od tebe si vážím, ale....hodně přemýšlím......teď mi trochu připadáš jako malý kluk. Buď brečí, nebo se vzteká. Nikdo, tedy alespoň já, tě nechce urazit.Sakra vždyť si tě tady 99% lidí váží, včetně mě.
Nezlob se, opravdu nechci začít nějakou malou válku, ale třeba Papito....přišel jen z dobrou radou...nic mě do toho, do Řecka zatím nejedu,ale....děkuji za radu Pepito, my jsme se rozhodle takto...Byla by to jiná odpověď než jsi napsal. Já osobně si tě moc Vážím, ale myslím si, že n ěkdy by jsi mohl a zrovna k nám, začátečníkům, být schvovívavější.
Sakra jsi ,, upřímně´´ PAN KAPITÁN, pochop občas i ty nás.
PS.: Nechci se s tebou pohádat, ale někdy mi opravdu přijde, že není jiná pravda než ta Tvoje.
marianb píše:dodo píše:...a Altego chtel ve svy clanku podle jen zhodnotit tento stav a vsem sdelit ze kdo opravdu CHCE ten MUZE.
Přečetl jsem si uvedené zamyšlení dvakrát, ale na mne působí jako stesk nad nedostatkem klientů.
Denis píše:...šišmária, na Mišáčka som s tými preplavbami zabudol, tak soráč... :)
JardaF píše:Fakticky? Tak to jsi prvni, od koho to slysim.... Osobne jsem presne tohle delal patnact let (do banky), az jsem si jednoho dne rekl, ze uz ne. A od zakladu zmenil totalne zivot
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host