male karte 6 a 8

Mapy námořní, řek a kanálů + odkazy ke stáhnutí. Ale také požadavky na hledané mapy. Třeba je někdo má.

Moderátoři: vilma, windward, Pepa

pepabagi
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 14

male karte 6 a 8

Příspěvekod pepabagi » čtv úno 04, 2016 9:56 am

Ahoj, nebyl by někdo tak hodný a nezapůjčil k oskenování male karte MK-6 MK-8 Cres a Lošinj, předem děkuji.
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Re: male karte 6 a 8

Příspěvekod Anonym » čtv úno 04, 2016 10:30 am

A co tak podívat se do sekce "Ke stažení", to by nestačilo ? :? :P

A jak bydliště zámek Sychrov, to jako bydlíš přímo na zámku? Vloni jsme tam toulali na kolech a bydleli jsme dvě noci v tom hotelu vlevo vedle zámku...
pepabagi
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pepabagi » pát úno 05, 2016 2:44 pm

Ahoj Baharis, v sekci ke stažení jsem se pokoušel stáhnout mapu Lošinj, ale asi jsem stoupa, protože se mi to nezdařilo. Narazil jsem na problém: (požadované oprávnění:registrovaní 100 bodů), regisrovanej jsem ale asi nemám dostatečnej počet bodů, a nebo jsem fakt trubka (je pravda že jsem jen uživatel a počítač není moje hobby. :(
Jo, bydlím přímo na zámku, ne že by mi to tu patřilo :D ,jsem tu zaměstnanej a žiju tady. Možná kdybys nakoukl kousek za roh od hotelu, tak jsi mohl zahlídnout karavan a loď na vleku (pokud jsme zrovna někde v tu dobu nepluli). Tak pokud by jsi ještě někdy zavítal sem do kraje, jsi vřele vítán. Nějaká volná vstupenka se vždycky najde a rád si popovídám u kávičky o lodích.
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » pát úno 05, 2016 2:53 pm

Posílám SZ s odkazem na další zdroj. ;)

EDIT: Zámek, resp. jeho okolí jsme prozkoumali důkladně, jenom dovnitř jsme nešli. Bylo to někdy 17.-18.8.2015 Jednak jsem tam už před pár lety byli a pak tam nepouštějí se psem. Dokonce ani do zámecké zahrady. A takové subjekty už vstupným nepodporujeme.

Prošli jsme naučnou stezku Kamila Rohana, Arturův hrad, kolem aranžérie álej Rohanka, no a dědinu a tak. Jo a na parkovišti před zámkem se zrovna chystalo nějaké hasičské klání. Aj tam navečer trénovali.

Žena loni koupila jakýsi voucher na zlevněné pobyty - 3 x 2 noci. Seč, Sychrov a Hrubá Skála. Dobré. :)
Doufám že ti ten poslaný odkaz pomohl. ;)

Obrázek Obrázek
pepabagi
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pepabagi » pon úno 08, 2016 5:20 pm

Jeste jednou diky za odkaz. Je to jasny, v tomhle terminu jsem plul s juniorama na Slapech. S tim zakazem psu te naprosto chapu, taky mame psa a taky nam takovy zakaz vadi, bohuzel i kdyz na to nase vedeni neustale upozornuju tak jsem porad jen zamestnanec. Ale to uz jsme hodne OT. Dekuju tobe i Jajarisovi za zaslane odkazy a poskytnute materialy.

Zpět na