male karte 6 a 8
Moderátoři: vilma, windward, Pepa
- pepabagi
- návštěvník fóra
- Reputace: 14
male karte 6 a 8
Ahoj, nebyl by někdo tak hodný a nezapůjčil k oskenování male karte MK-6 MK-8 Cres a Lošinj, předem děkuji.
Re: male karte 6 a 8
A co tak podívat se do sekce "Ke stažení", to by nestačilo ?
A jak bydliště zámek Sychrov, to jako bydlíš přímo na zámku? Vloni jsme tam toulali na kolech a bydleli jsme dvě noci v tom hotelu vlevo vedle zámku...

A jak bydliště zámek Sychrov, to jako bydlíš přímo na zámku? Vloni jsme tam toulali na kolech a bydleli jsme dvě noci v tom hotelu vlevo vedle zámku...
- pepabagi
- návštěvník fóra
Ahoj Baharis, v sekci ke stažení jsem se pokoušel stáhnout mapu Lošinj, ale asi jsem stoupa, protože se mi to nezdařilo. Narazil jsem na problém: (požadované oprávnění:registrovaní 100 bodů), regisrovanej jsem ale asi nemám dostatečnej počet bodů, a nebo jsem fakt trubka (je pravda že jsem jen uživatel a počítač není moje hobby.
Jo, bydlím přímo na zámku, ne že by mi to tu patřilo
,jsem tu zaměstnanej a žiju tady. Možná kdybys nakoukl kousek za roh od hotelu, tak jsi mohl zahlídnout karavan a loď na vleku (pokud jsme zrovna někde v tu dobu nepluli). Tak pokud by jsi ještě někdy zavítal sem do kraje, jsi vřele vítán. Nějaká volná vstupenka se vždycky najde a rád si popovídám u kávičky o lodích.

Jo, bydlím přímo na zámku, ne že by mi to tu patřilo

Posílám SZ s odkazem na další zdroj. 
EDIT: Zámek, resp. jeho okolí jsme prozkoumali důkladně, jenom dovnitř jsme nešli. Bylo to někdy 17.-18.8.2015 Jednak jsem tam už před pár lety byli a pak tam nepouštějí se psem. Dokonce ani do zámecké zahrady. A takové subjekty už vstupným nepodporujeme.
Prošli jsme naučnou stezku Kamila Rohana, Arturův hrad, kolem aranžérie álej Rohanka, no a dědinu a tak. Jo a na parkovišti před zámkem se zrovna chystalo nějaké hasičské klání. Aj tam navečer trénovali.
Žena loni koupila jakýsi voucher na zlevněné pobyty - 3 x 2 noci. Seč, Sychrov a Hrubá Skála. Dobré.
Doufám že ti ten poslaný odkaz pomohl.

EDIT: Zámek, resp. jeho okolí jsme prozkoumali důkladně, jenom dovnitř jsme nešli. Bylo to někdy 17.-18.8.2015 Jednak jsem tam už před pár lety byli a pak tam nepouštějí se psem. Dokonce ani do zámecké zahrady. A takové subjekty už vstupným nepodporujeme.
Prošli jsme naučnou stezku Kamila Rohana, Arturův hrad, kolem aranžérie álej Rohanka, no a dědinu a tak. Jo a na parkovišti před zámkem se zrovna chystalo nějaké hasičské klání. Aj tam navečer trénovali.
Žena loni koupila jakýsi voucher na zlevněné pobyty - 3 x 2 noci. Seč, Sychrov a Hrubá Skála. Dobré.

Doufám že ti ten poslaný odkaz pomohl.

- pepabagi
- návštěvník fóra
Jeste jednou diky za odkaz. Je to jasny, v tomhle terminu jsem plul s juniorama na Slapech. S tim zakazem psu te naprosto chapu, taky mame psa a taky nam takovy zakaz vadi, bohuzel i kdyz na to nase vedeni neustale upozornuju tak jsem porad jen zamestnanec. Ale to uz jsme hodne OT. Dekuju tobe i Jajarisovi za zaslane odkazy a poskytnute materialy.