Poznej uzel - Dračí smyčka

Trochu odlehčené téma pro zábavu a poučení. Kvízové hádanky, soutěže v poznávání míst, plavební teorie a praxe. A pár vtipů pro zasmání...to vše s jachtařskou či vodní tématikou (jiné nejsou žádoucí)

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

rb
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 5

Příspěvekod rb » úte pro 30, 2014 10:48 am

A přitom stačilo napsat "máte pravdu, opravdu to jako lišák vypadá a asi i bude, nějak jsem si to při těch ochutnávkách na silvestra popletl".

;)

Nicméně mám silný pocit, že to patří do jiného vlákna, že?
Zdenda12345
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 73

Příspěvekod Zdenda12345 » úte pro 30, 2014 11:02 am

To se rb pleteš. :whist:
Celý to vzniklo hádkou jestli "to" je, nebo neni lišák. Když už pak došly argumenty, tak bylo založený tohle vlákno. Jeho jedinej účel byl nachytat druhýho účastníka diskuze za každou cenu. Spor tak mohl pokračovat.
Přečti si ty vlákna obě (celý) a pak se v tom zorientuješ a doplníš si do toho i jména. ;)
rb
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 5

Příspěvekod rb » úte pro 30, 2014 11:23 am

Milý Zdendo, nepletu se. Všechny témata se týkají vody a kolem ní, přesto bych raději dodržoval jistou myšlenkovou kontinuitu při vkládání příspěvků a nemíchal hrušky s jabkama i když z obou je kompot. Tady je to o dračáku, lišák neni dračák. Nebo, že by nová flamewar? ;)
vilma
moderátor
Reputace: 46

Příspěvekod vilma » úte pro 30, 2014 11:32 am

Baharis píše:ať zvedne ruku koho ještě zajímá hon na Baharise (který to má vážený a milý triumviráte, v tomto svátečním období, v paži...).

Tak naposledy zde,

tentokrát ne o uzlu : to jsi mne baharisi snad aji urazil :) nebo aspoň donutil zdvihnout obočí !
Ty přece nejsi uzel ! Já se zajímám jen o ten jeden uzel, z nostalgických důvodů, které jsem popravdě uvedla výše.
(Pravda taky je to trochu mimo od toho, kde, jak, a kdo ho bude používat - i mea culpa....ale na foru se toho občas namele...).

Nemůžeš přece ztotožńovat (když někdo nesouhlasí třeba s fotkou, s provedením, nebo se na něco ptá, nebo si dokonce dovolí upozornit na to, že si myslí, že je někde chyba), s tím, že neguje Tebe celého a pořádá na Tebe hon.
Já osobně myslím, že každý rozlišuje mezi Tebou a nějakou otázkou. Radši už ani nepíšu chybou.
No nic, na lodi jistě přijdeš na jiné myšlenky a snad se tomu topiku zasměješ. Hezkou cestu.
vilma
moderátor
Reputace: 46

Příspěvekod vilma » úte pro 30, 2014 11:40 am

kecám, teď naposledy,
já si dokonce myslím, že si hodně lidí ujasnilo kde co, případně si kde co zopakovalo, pročetlo atd., takže to tu bylo užitečné pro mnoho lidí, ale málokdo za to poděkuje, spíše čekám reakce - až aby ta zima skončila atd., a to dokonce i od těch co si rozšířili obzory....
Ber to tak, že jsi přispěl ke vzdělávání tomu, kdo je toho schopen. Kdo chce vidět hanobení a nic jiného, ať ho vidí, je to jeho problém.
smike
moderátor
Reputace: 18

Příspěvekod smike » úte pro 30, 2014 11:40 am

ale no tak, DÁMO a PÁNOVÉ... jsou VÁNOCE... trochu nadhledu ;)

ZAMYKÁM!

Zpět na