Příspěvekod MalyBob » ned zář 24, 2017 6:06 pm
Kam to, Libore, spěje?
Všude, kde jsem byl, bylo narváno. Na pevnině, ve městě, o zátokách nemluvě. Kde jsme se kdysi na kotvě kolébali spolu se dvěma/třemi sousedy, se dneska vejde dvacet lodí. Zaznamenal jsem velmi vysoké množství Němců, kteří na lodi neuměli nic, ani zakotvit. Každý se učí, ale tihle učni tam kdysi nebyli. Z funkce barmana se jeden člověk z posádky druhý den proměnil na odháněče lidí chtějících kotvit na mém řetězu. O tomto tématu bych mohl psát hodinu, ale nemám nějak náladu.
Proč bych nezvednul ceny, když je po mém produktu (jachting, hospoda atd.) extrémní zájem? Chorvatsko se nepotýká z patologickými jevy, které hýbou celou Evropou a částí světa. Mám jet někam, kde to bouchá nebo někam, kde je na mé evropské/americké poměry stále ještě extrémně levně a velmi velmi bezpečno? Potkal jsem nemalé procento Američanů nebo Kanaďanů na lodích. Pivo na zápase MLB v NYC stojí 12,50 USD, čepované v HR čtvrtinu?
Nejteplomilnější dlouholetý člen mé posádky prohlásil, že asi pojedeme příští rok v lednu.....
Toť můj pohled, sorry za off topic ve vlákně.
PS. Na druhou stranu, pokud by všichni nadávači (na nikoho nemířím) na chorvatské poměry přestali jezdit, bude volněji. Já na Balt nepojedu.
PS1. - ta cena se mi nezdá, byl jsem tam před týdnem za 250,- viz výše. Ale nevylučuji, že jsou tam dva koncesionáři. Ale platí totéž, zátoka byla plná lodí ve 15,00!!! Min. třicet lodí odjelo jinam