Boje platene cez internet
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
- thebeno
- návštěvník fóra
- Reputace: 9
- Kontaktovat uživatele:
Boje platene cez internet
zdravim
tento rok som sa dozvedel o novom sposobe platenia za boje - cez internet
bohuzial ak clovek nema internet na lodi tak nezaplati
a ak nezaplati je priplatok cca 50%
ako to vidite vy a ake s tym mate skusenosti
bude uz internet na lodi nutnost?
ako taka platba prebieha?
tento rok som sa dozvedel o novom sposobe platenia za boje - cez internet
bohuzial ak clovek nema internet na lodi tak nezaplati
a ak nezaplati je priplatok cca 50%
ako to vidite vy a ake s tym mate skusenosti
bude uz internet na lodi nutnost?
ako taka platba prebieha?
-
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Re: Boje platene cez internet
Tak o tomto nevím a byl jsem letos na lodi už 3x. A internet na na lodi snad kazdy
- thebeno
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
dozvedel som sa to tu:
http://www.anchoragesincroatia.net/2017/05/new-anchorages-with-online-payment.html
a stranka cez ktoru sa to robi je tu:
http://www.adriabove.com.
je kludne mozne ze to robi takto aj dalsia spolocnost
vlastne skusenosti nemam
http://www.anchoragesincroatia.net/2017/05/new-anchorages-with-online-payment.html
a stranka cez ktoru sa to robi je tu:
http://www.adriabove.com.
je kludne mozne ze to robi takto aj dalsia spolocnost
vlastne skusenosti nemam
- copy
- zkušený harcovník
- Reputace: 28
- Kontaktovat uživatele:
a čo sa už nadobro zbláznili tí chorváti? Skúsil som len pre info: bója Kornati, na 24 hod. pre 12m loď: cena 525 kuna! Teda 70 eur!
- Jarda885
- zkušený harcovník
- Reputace: 102
Copy,
nepleteš si náhodou cenu za uvázání na bóji se vstupným do Národního parku Kornati?
http://www.np-kornati.hr/images/uvodne/ ... 017_HR.pdf
nepleteš si náhodou cenu za uvázání na bóji se vstupným do Národního parku Kornati?
http://www.np-kornati.hr/images/uvodne/ ... 017_HR.pdf
- copy
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
práveže nepletiem.
150 kuna/6 hodín
300 kuna / 12hod.
525 kn /24 hodín
https://adriabove.com/#/details?branchI ... tLength=12
150 kuna/6 hodín
300 kuna / 12hod.
525 kn /24 hodín
-
- aktívní jachtař
- Reputace: 21
A to buď rád, že nemáš třeba 7m loď. To je 75kn za metr. Ale i na 10m lodi je to pořád 50kn/m což proti klasickým 15kn/ je hodne. To nám ty moderní technologie přijdou draho. Navíc moc nechápu to rezervování po hodinách. To mi jako ve 3 v noci skončí rezervace a já budu muset loď převázat pod bojku, aby nepoznali, že tam jsem. Už vidím jak ke mě bude jezdit vybirac, aby to se mnou řešil.
MySea.com
Další placení přes internet, dokonce někde jediný způsob, jak rezervovat bójku. Pro loď 12,8m 350 HRK/noc. Placení kartou, na mail pošlou potvrzení o rezervaci, ta platí do 16 hod.
Vladimír
Další placení přes internet, dokonce někde jediný způsob, jak rezervovat bójku. Pro loď 12,8m 350 HRK/noc. Placení kartou, na mail pošlou potvrzení o rezervaci, ta platí do 16 hod.
Vladimír
Pokud mas internet v mobilu doma tak od cervna jej muzes vesele vyuzivat i v ramci EU za stejnych podminek jako doma. I tak se mi za posledni min 3 roky nestalo, ze bych internet nedostal od chartrovky k lodi zdarma.
- thebeno
- návštěvník fóra
- Kontaktovat uživatele:
eMeF píše:Pokud mas internet v mobilu doma tak od cervna jej muzes vesele vyuzivat i v ramci EU za stejnych podminek jako doma. I tak se mi za posledni min 3 roky nestalo, ze bych internet nedostal od chartrovky k lodi zdarma.
Lenze ja chodim na lod aby som si od internetu odpocinul - mam ho cely rok az az .. preto vsetko vypinam a som offline.
A kdo tě nutí aby jsi zapínal mobil? Klidně si užívej radiového klidu dál a neřeš to.
Služba je možnost, nikoliv povinnost.
Odesláno z mého SM-T719 pomocí Tapatalk
Služba je možnost, nikoliv povinnost.
Odesláno z mého SM-T719 pomocí Tapatalk
- mipe
- návštěvník fóra
- Reputace: 12
thebeno píše:eMeF píše:
Lenze ja chodim na lod aby som si od internetu odpocinul - mam ho cely rok az az .. preto vsetko vypinam a som offline.
A na predpoveď počasia chodíš do maríny, alebo si ju robíš sám podľa mrakov?
-
- aktívní jachtař
Že se hned chytnete tohoto. Třeba ho počasí nezajímá, nebo se o to stará někdo z posádky.
Spis, že neuctujou bójky podle metrů plavidla ale podle maximální délky plavidla. Bójky do 12m budou vybrany jako první, takže si zaplatím Bojků za 525kn místo dosavadních cca 150kn. Navíc místo 10m lodi hlasim vždy 8 a zpravidla platím všude do tech 150kn. Platit něco 4 krát dráž jen proto, že je to online mi přijde zvláštní.
Spis, že neuctujou bójky podle metrů plavidla ale podle maximální délky plavidla. Bójky do 12m budou vybrany jako první, takže si zaplatím Bojků za 525kn místo dosavadních cca 150kn. Navíc místo 10m lodi hlasim vždy 8 a zpravidla platím všude do tech 150kn. Platit něco 4 krát dráž jen proto, že je to online mi přijde zvláštní.
- copy
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
Radšej by mohli urobiť aplikáciu ako je AirBnB, ale na kotvenie a bójky.
- Jarda885
- zkušený harcovník
- Reputace: 102
martinptacek píše:..... Navíc místo 10m lodi hlasim vždy 8 a zpravidla platím všude do tech 150kn. Platit něco 4 krát dráž jen proto, že je to online mi přijde zvláštní.
Obcházení pravidel.
To nás posouvá dál ze západní Evropy na Balkán. Nelze se divit, že někteří chorvati jsou alergičtí na českou vlajku.
Jedna z věcí, pro které miluji námořní jachting, je dodržování zvyklostí a pravidel. A to i nepsaných.
I když na chorvaty v duchu a často i nahlas nadávám, snažím se jejich pravidla na moři dodržovat.
Vystavuji českou vlajku na lodi i na oblečení. Vystavuji vlajku jachting.info.Nedělat ostudu Česku patří k mým zvyklostem.
Když se mi nelíbí cena, jedu jinam. V Chorvatsku je to otázku pár desítek minut.
-
- aktívní jachtař
Obcházení pravidel:
To je jako Maradonova ruka. Podle jedněch se má přiznat, protože věděl o svým porušení pravidel. A druzí říkají, že když je tam rozhodčí, tak to neni jeho starost. Takže je to věc pohledu. Jestli já jsem tam od toho abych určoval cenu kotvení nebo někomu něco hlásil. Nakonec to většinou stejne neplatim já, ale lidi s kterýma zrovna pluju. Takže mě to ve výsledku může být jedno.
To je jako Maradonova ruka. Podle jedněch se má přiznat, protože věděl o svým porušení pravidel. A druzí říkají, že když je tam rozhodčí, tak to neni jeho starost. Takže je to věc pohledu. Jestli já jsem tam od toho abych určoval cenu kotvení nebo někomu něco hlásil. Nakonec to většinou stejne neplatim já, ale lidi s kterýma zrovna pluju. Takže mě to ve výsledku může být jedno.
Zkušenost z bójkového pole Brač Lučice pravá strana
Bójky patří Konobě Lučice. Večeře není povinná, ale pokud jdete, máte slevu 10%. Rezervace přes internet MySea. Zde chtějí zajištění rezervace kreditní kartou, v případě zrušení těsně před termínem stáhnou z karty plnou sumu. Jinak se platí na místě správci zátoky. Ten vyjíždí ke každé lodi a pomáhá s uvázáním. Neukázněné jachtaře, kteří chtějí kotvit v bójkovém poli, zavede k volné bójce nebo vykáže. Bójky jsou ve velmi dobrém stavu.
Ceny za noc:
do 26ft 200 HRK
do 36ft 250 HRK
do 46ft 350 HRK
do 56ft 450 HRK
do 70ft 550 HRK
Bójky patří Konobě Lučice. Večeře není povinná, ale pokud jdete, máte slevu 10%. Rezervace přes internet MySea. Zde chtějí zajištění rezervace kreditní kartou, v případě zrušení těsně před termínem stáhnou z karty plnou sumu. Jinak se platí na místě správci zátoky. Ten vyjíždí ke každé lodi a pomáhá s uvázáním. Neukázněné jachtaře, kteří chtějí kotvit v bójkovém poli, zavede k volné bójce nebo vykáže. Bójky jsou ve velmi dobrém stavu.
Ceny za noc:
do 26ft 200 HRK
do 36ft 250 HRK
do 46ft 350 HRK
do 56ft 450 HRK
do 70ft 550 HRK
copy píše:práveže nepletiem.
150 kuna/6 hodín
300 kuna / 12hod.
525 kn /24 hodín
Má někdo zkušenost s tímto bójkovým polem v Grebastici? Před měsícem jsme v této oblasti marně hledali místo na noc, a tyhle bóje jsem tam tedy neviděl ...