Marina Kremik u Primoštenu
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
- Hovez
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Marina Kremik u Primoštenu
Nebyl jste někdo někdy v této marině?
V září se chci na týden podívat do chorvatska a tahle marina mi podle údajů na internetu přijde slušná v poměru cena/služby/vzhled...
Navíc musím na ten týden někde vyklopit ženskou část rodiny do apartmánu a vedle v Primoštenu to vypadá pěkně...
http://www.marina-kremik.hr/eng/index.asp
V září se chci na týden podívat do chorvatska a tahle marina mi podle údajů na internetu přijde slušná v poměru cena/služby/vzhled...
Navíc musím na ten týden někde vyklopit ženskou část rodiny do apartmánu a vedle v Primoštenu to vypadá pěkně...
http://www.marina-kremik.hr/eng/index.asp
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem tam v roce 2004 a pumpa nebyla v provozu. Nevím zda už je.
Jinak co k ní říct, Primošten je opravdu kousek a je pěkný.
Patří spíše k těm menším, ale příjemným. Obchod s potřebami pro jachtaře v té době byl celkem dobře zásobený.
V té době ale už byl problém s místem na parkování, je ho stále asi (bylo) málo.
Jinak co k ní říct, Primošten je opravdu kousek a je pěkný.
Patří spíše k těm menším, ale příjemným. Obchod s potřebami pro jachtaře v té době byl celkem dobře zásobený.
V té době ale už byl problém s místem na parkování, je ho stále asi (bylo) málo.
Byl a mockrat... Je takova "klidna", coz znamena, ze v ni behem tydne chcipnul pes. Do Primostenu jezdi od recepce shuttle bus pokud si pamatuju kazdou pul hodinu za 20 kn. Jidlo v hostinci se celkem da jist, ale zadna superslava to zase neni. Zaviraji vetsinou relativne brzo. Benzinka uz leta nefunguje. Mistni samoobsluha docela ujde. Voda cista, mista na manevrovani mraky. Sprchy a zachody v pohode, tepla voda nedochazi a fronty vzhledem k minimalnimu poctu lidi mimo sobotu vubec nejsou. Chranena je velice dobre v podstate proti vsemu.
- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
Vše zde bylo popsáno, tak jen potvrdím, že benzinka ani loni nefungovala. Já jsem tankoval tuším u Šibeniku na Lukoilu. Ono tam velice nic blíž není.
S tím bych asi počítal, že stav nádrže může být různý a asi bych pro svůj klid nabral z kraje týdne naftu.
Jinak jsem byl mile překvapen, když mi nějaká chartrovka (ne moje) dala hodinový přístup na jejich wi-fi, za v HR nevídanou cenu, 3HRK/hodina.
S tím bych asi počítal, že stav nádrže může být různý a asi bych pro svůj klid nabral z kraje týdne naftu.
Jinak jsem byl mile překvapen, když mi nějaká chartrovka (ne moje) dala hodinový přístup na jejich wi-fi, za v HR nevídanou cenu, 3HRK/hodina.
JardaF píše:A kde se tankuje? Zajímá mě to proto, že tam v září máme loď
Nejblizsi namorni pumpa je skutecne asi v Sibeniku. Alespon u Mande Charter je tam praxe takova, ze kluci vozi naftu v barelech od benzinky v Primostenu a z nich lode tankuji. Ty jim pak zaplatis, co tam nalili. Ve vlastnim zajmu je si samozrejme pohlidat, ze mas plnou pri check-inu. Je s nima celkem domluva.
Naposledy jsme tam byli vloni na jaře, když v Primoštenu nebylo (jako obvykle) místo u mola. Je to taková, no řekněme pěkná nová, možná trošku průmyslovější, marína, sociální zázemí super, do restaurace jsme zašli na víno, které bylo opravdu velice dobré.
Ještě něco: myslím, že to bylo tak před třemi roky, když rekonstruovali tu recepci a restauraci, tak se při placení strašně omlouvali, že servis tedy není co má být a dávali nějakou (už sice nevím jakou, ale) významnou slevu
Ještě něco: myslím, že to bylo tak před třemi roky, když rekonstruovali tu recepci a restauraci, tak se při placení strašně omlouvali, že servis tedy není co má být a dávali nějakou (už sice nevím jakou, ale) významnou slevu
Marina Kremik
24 července tam benzinka ještě nebyla. Jinač opravdu hezká marina, moje oblíbená.Pokud to jde tak jezdím pro naftu do Šibeniku k Lukiolu. U Sunsailu Ti naftu taky dolejí ale za 12 kun litr. Ahoj
Ja sa pripajam k pozitivnym nazorom na tuto marinu. Je naozaj skvelym utociskom ci uz pred burkou, alebo pred preplnenim meststkym molom v Primosteni. Marina je velmi cista a pokojna. Manevrovaci priestor a parkovanie v "boxoch" len umocnuju prijemny pocit. Kedze sa nevyvazuje na mooring, treba mat pripravene dlhsie lana. Personal ta naviguje uz od prijazdu do mariny a asistuje aj pri parkovani. Bus do mesta je tiez fajn, takze ak sa chces ist vecer zabavit a potom mat tichu kludnu noc v marine je to naozaj ideal
Co sa tyka benzinky, podla info, co mam, stale nefunguje 

Zdravím,
má zkušenost 26.6.10 - 3.7.10 z marinou Kremik je velmi dobrá a zhora napsané vše platí a mohu potvrdit.Socialky čisté a prostorné voda teplá, jen pro někoho se může zdát trošku daleko, záleží v které části mariny máš loď.Socialky jsou zhruba uprostřed mariny.
Restaurace nová a celkem pěkná, jídlo dobré.Jachtařský obchod pěkný a pohledem přes výlohu se slušnou nabídkou, bohužel večer již bylo zavřeno.
Co se týká té pumpy, tak tam nebyla. Byl jsem na to upozorněn při převzetí lodi.Zkoušel jsem se mrknout do Rogoznice, ale tam pumpa také nefunguje.Bylo mi doporučena nejbližší pumpa buď v Trogiru nebo v Šibeniku. S Trogirem nemám dobrou zkušenost a tak jsem zvolil Šibenik.V Šibeniku vše proběhlo bez problémů.
Viděl jsem v marině Kremik malou pojízdnou cisterničku, tak asi na 500l, kterou za sebou tahal VW Transporter.Patřila charterové společnosti snad si nepletu název, Sail nebo Sun Croatia.Myslím, že kdyby bylo nejhuře, tak se snima dá dohodnout, ale raději na to nespoléhat.
má zkušenost 26.6.10 - 3.7.10 z marinou Kremik je velmi dobrá a zhora napsané vše platí a mohu potvrdit.Socialky čisté a prostorné voda teplá, jen pro někoho se může zdát trošku daleko, záleží v které části mariny máš loď.Socialky jsou zhruba uprostřed mariny.
Restaurace nová a celkem pěkná, jídlo dobré.Jachtařský obchod pěkný a pohledem přes výlohu se slušnou nabídkou, bohužel večer již bylo zavřeno.
Co se týká té pumpy, tak tam nebyla. Byl jsem na to upozorněn při převzetí lodi.Zkoušel jsem se mrknout do Rogoznice, ale tam pumpa také nefunguje.Bylo mi doporučena nejbližší pumpa buď v Trogiru nebo v Šibeniku. S Trogirem nemám dobrou zkušenost a tak jsem zvolil Šibenik.V Šibeniku vše proběhlo bez problémů.
Viděl jsem v marině Kremik malou pojízdnou cisterničku, tak asi na 500l, kterou za sebou tahal VW Transporter.Patřila charterové společnosti snad si nepletu název, Sail nebo Sun Croatia.Myslím, že kdyby bylo nejhuře, tak se snima dá dohodnout, ale raději na to nespoléhat.
Ahoj, v marině Kremik jsme kotvili letos v červenci dvakrát. Je sice "za bukem", ale má celkem funkční zázemí a rozumné ceny. Loď 7,3 m 202,-Kn. Benzín ovšem nemají, pro ten je třeba zajet s kanystrem přes kopec do Primoštenu. U nafty si nejsem jistý. Na nás (nezkušené) udělala marína v Kremiku dobrý dojem.
- Hovez
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Patras píše:Zdravím,
Ta charterovka je Sunsail.
Krom toho tam měli klasickou autocisternu, ale jen s naftou. Benzín leda v Šibeniku.
Marína byla fajn, až na sobotu kdy se střídaly posádky a převážně poláci a mladí češi se tam v noci chovali jak hovada...
Benínová pumpa
V sezóne 2012 už pumpa v maríne Kremik fungovala. 
Pumpa
Potvrzuji
podzim 2013 benzinka funkční cena normální. Vše proběhlo bez problémů.
Doporučuji bylo to tam celkem fajn vzhledem k podzimu nebyl problém ani
s parkováním gratis někde za marinou (parkoval kolega).
podzim 2013 benzinka funkční cena normální. Vše proběhlo bez problémů.
Doporučuji bylo to tam celkem fajn vzhledem k podzimu nebyl problém ani
s parkováním gratis někde za marinou (parkoval kolega).