Kemp v Chorvatsku s vytahováním člunu
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
Ahoj všem. Koukal jsem ,že 90 procent kempů v HR má sjezd do vody pro čluny. Budu brát 3.6m - 20hp na kolečkách. Nechci však nechávat člun na bojce v noci na moři. Chci ho prostě vytáhnout na kolečkách po rampě a dojet si sním třeba do chatky nebo bungalovu každý večer. Tam dát alspoň motor do auta. Neabsolvoval už někdo něco takového ? Potřeboval bych nějaké doporučení na nějaký kemp ,kde by se toto dalo praktikovat. Mám tím na mysli dobrý vjezd do vody. Chatky nebo bungalovy ideálně do 100m od moře + beton cesta nebo štěrk v kempu . Předem díky moc
také kemp ADRIATIC u městečka Primošten je vybaven betonovým skluzem.
v zátoce kempu před pláží rozmístěny bójky speciálně pro čluny ubytovaných hostů.
Rozhodně není člun potřeba denně vytahovat , za dlouhé roky co CHR navštěvujem
jsem neslyšel o nějakém odcizení člunu.
v zátoce kempu před pláží rozmístěny bójky speciálně pro čluny ubytovaných hostů.
Rozhodně není člun potřeba denně vytahovat , za dlouhé roky co CHR navštěvujem
jsem neslyšel o nějakém odcizení člunu.
- ferdas
- aktívní jachtař
- Reputace: 36
Skoro by se dalo tvrdit, že v každém slušném kempu bude člun v bezpečí. Navíc si nějak nedovedu představit, že uklidíš motor a trup bude ležet na.. zemi? (vím, že má vzadu kolečka). Zakrytej něčím, protože z borovic ráda odkapává pryskyřice. Ve vašem prostoru může i překážet. Někde je okolo stanu málo místa..
Když jsem jel s gumáíkem poprvé, kontroloval jsem ho snad každou chvíli. Nikdy se mu nic nestalo.
Když jsem jel s gumáíkem poprvé, kontroloval jsem ho snad každou chvíli. Nikdy se mu nic nestalo.