Sutomiščica
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
Sutomiščica
Kotvili jsme v Sutomiščici 15.6.2014. V 888mičkách se píše, že plavecký bazén asi nebude dostavěn. Situace se změnila, marinu koupili manželé Dermota. Ona (Hana) je Češka a on je snad Rakušan, nebo Němec a marinu velmi zvelebují i když je v podstatě nová. Bazén dostavují a je to podobný luxus, jako v Rogoznici, ale za rozumné ceny. Manželé Dermotovi jsou velmi milí, v restauraci pivo za 14, jídlo také za rozumnou cenu-i když klasická konoba jako třeba u Matea to není. Na Žmanjaku u Murteru jsou krom bójí (zadara při konzumaci večeře) také muringy u plovoucího mola. Přeji dobrý jachting. 

- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73
- Sidney
- návštěvník fóra
- Reputace: 2
To:Gemini
no tu marinu v Sutomišćici najde Google, takže souřadnice nepotřebuji stejně to podle nich neumím, ale co je rozumná cena, přece víš kolik jsi platil za kotvení ať už na boji, u mola nebo za večeři. Takhle mi to přijde jako reklama na výhodnou půjčku. Jestli to nebylo nic ke kotvení, ale jen info o plaveckém bazénu tak promiň za reakci.
no tu marinu v Sutomišćici najde Google, takže souřadnice nepotřebuji stejně to podle nich neumím, ale co je rozumná cena, přece víš kolik jsi platil za kotvení ať už na boji, u mola nebo za večeři. Takhle mi to přijde jako reklama na výhodnou půjčku. Jestli to nebylo nic ke kotvení, ale jen info o plaveckém bazénu tak promiň za reakci.
- Sidney
- návštěvník fóra
- Reputace: 2
To:lynx
ber to s nadsázkou, ale v Chorvatsku kde vidíš z ostrova na ostrov? Nechci, aby to vyznělo nafoukaně, na to jsem toho ještě moc nenaplul. Řekl bych, že snad nikdo v Chorvatsku nepočítá ke kompasovému kurzu variaci či drift a taky se plaví.
Chci někam plout, tak položím pravítko na mapu odečtu kurz, pak se podívám jestli nemám překážku v cestě a je to. V noci v mlze a bouři jsem si plout zakázal, ale tobě to vysvětlovat nemusím viď.
Tož tak. 
ber to s nadsázkou, ale v Chorvatsku kde vidíš z ostrova na ostrov? Nechci, aby to vyznělo nafoukaně, na to jsem toho ještě moc nenaplul. Řekl bych, že snad nikdo v Chorvatsku nepočítá ke kompasovému kurzu variaci či drift a taky se plaví.